Certificaat voor HMG Benelux Shop

No. X7085EFA145F665FBFF9F7CF7A06D535C
 

Geldig vanaf
14-10-2013
Geldig tot
13-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor HMG Benelux Shop



Goed

4.45/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 609 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft HMG Benelux Shop al 2.919 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service
Met onze Dak & Wand Planner is het heel eenvoudig snel alles te kiezen wat u voor uw oppervlakte nodig heeft. Ga het nu uit proberen!

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
01-04-2019
20-05-2019
Perfecte service voor en na de bestelling. Levering oké en makkelijk door de track en trace van de chauffeur. Goederen zijn goed en waren goed verpakt. Zeer vriendelijke, Duitstalige, chauffeur en hulp. Dit bedrijf is een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
03-04-2019
19-05-2019
te weinig uitleg over de montage stukken en systemen
3.67
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor het feedback. De montagehandleiding wordt meegestuurd en kan ook in onze webshop gedownload worden.

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
03-04-2019
19-05-2019
Dakplaat geleverd in een niet besteld formaat, ook al staat er op de vrachtbrief dat wij 'n breedte v 98 cm hebben geplaatst. In aanwezigheid v degene die de dakplaten zou plaatsen hebben we 'n plaat v 120 cm breedte besteld. Het is goed gekomen door de creativiteit v degene die het dak inmiddels heeft geplaatst. Niet tevreden
2.33
Matig

HMG Benelux Shop antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor het feedback. U heeft zelf in de webshop de plaat met een breedte van 98 cm bestelt. De bestellingen worden automatisch van de webshop in ons systeem over gedragen. Omdat de platen in de lengte op u wens gezaagd moesten worden, kunnen we de platen dus helaas ook niet omruilen. Het spijt ons zeer, maar dit is echter een fout van u kant geweest.

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
19-05-2019
Producten waren allemaal uitstekend op maat gezaagd.
Alles is al gemonteerd en past uitstekend op elkaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
19-05-2019
Zeer tevreden alles liep zeer goed de bezorging was uitmuntend werd meerdere keren op de hoogte gehouden hoe laat de aflevering zou plaats vinden. Kan niet beter.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
17-05-2019
Jammer dat er niet voor de deur gelost kon worden
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor het feedback. De chaffeurs proberen zo dicht mogelijk te lossen, maar omdat wij met 40 tons vrachtwagens rijden, kan er natuurlijk niet overal gelost worden. Wij hopen, dat u met de producten tevreden bent.

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
07-04-2019
17-05-2019
Geachte,
Zoals aangeduid hierboven ben ik op die zaken zeer tevreden, ik verwacht ook niets anders. Eén kleine opmerking. Ik had bij de bestelling van het click laminaat gevraagd op er tussen panelen geen stof kon vastzetten, U meldde van niet Dit doet zich echter wel degelijk voor Ik hoop dat het niet erger wordt, want dan zou het wel storend zijn. Afwachten dus.
Beleefde groeten.
R. Diels.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
13-04-2019
17-05-2019
vooral goede service
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
17-05-2019
Helaas kon de vrachtwagen niet onze straat in. Verder prima.
3.67
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor het feedback. De chaffeurs proberen zo dicht mogelijk te lossen, maar omdat wij met 40 tons vrachtwagens rijden, kan er natuurlijk niet overal gelost worden. Wij hopen, dat u met de producten tevreden bent.

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
17-05-2019
Zeer tevreden. Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
16-05-2019
alles perfect verlopen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
16-04-2019
16-05-2019
1plaat had een kleine prod. fout maar we hebben ze toch gebruikt uit tijdsgebrek. In de praktijk blijkt ze gelukkig geen lek geven. Verder zeer tevreden net als vorige keer
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor het feedback. Ons excuus voor de fout in de plaat. U kunt zulke fouten natuurlijk altijd met een foto reclameren zodat wij samen een snelle oplossing kunnen vinden.

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
16-05-2019
Goede communicatie. Levering volgens afspraak en behulpzame chauffeur / bezorger.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
16-05-2019
De bestelling gaf geen enkel probleem inclusief de adviezen die ik van HMG kreeg. De levering was ook perfect. Geen enkel probleem voordat de truck er was kreeg ik al eens op zodat ik de wagen kom volgen. Ik geef eigenlijk nooit een 10 maar voor deze bestelling afhandeling en levering krijgt het totaal een 10. Perfect zo alles is gegaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
16-05-2019
De correctheid van af het begin tot het einde PERFECT.
Ook de MENEER van de vracht wagen ZEER correct en behulpzaam PRIMA.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
22-03-2019
13-05-2019
Alles correct en binnen de afgesproken temijn geleverd
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 16-05-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
10-05-2019
prima geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
10-05-2019
het hele traject verliep zonder enig probleem; de platen waren precies gezaagd als opgegeven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
10-05-2019
Ben erg goed geholpen. Ik vond het alleen jammer dat ik geen excuus kreeg over een rekening die ik nog niet betaald zou hebben. Pas na een half uur mail verkeer en een kopie van de betaalde transactie zijn ze er over opgehouden.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 13-05-2019
Hartelijk dank voor uw respons. Indien er bij een betaling onenigheden zijn, moet dit natuurlijk even geconrtoleerd worden en hiervoor moet ook op andere afdeling nagevraagd worden. Dit kan soms even duren. Echter komt dit nagenoeg niet voor. Fijn te horen dat u zich goed geholpen voelt door ons.

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
10-05-2019
Goede service en goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het bestelde materiaal.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
10-05-2019
Manier van bezorgen is waardeloos, neem speciaal een dag vrij om de producten te ontvangen, krijg ik om 1600 een berichtje het word morgen, zoiets achterlijks heb ik nog nooit meegemaakt.
mij zie je niet meer terug
2.00
Matig

HMG Benelux Shop antwoordt: 13-05-2019
Hartelijk dank voor uw reactie. Dit is zeker geen fijn bericht. Wij proberen alle eventualiteiten bij de planning mee te nemen. Echter kan er somd zoveel oponthoud ontstaan bij andere klanten of bijv. door file dat de planning voor de dag niet meer haalbaar is. Dit is zeker niet wat wij u wensen, maar gewoonweg overmacht. Wij hopen alsnog hiervoor uw begrip te hebben.

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
10-05-2019
Bedankt, tot de volgende keer, Vincent
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
09-05-2019
Perfecte service, bedankt voor jullie flexibiliteit voor dag en tijdstip levering. Zou HMG zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Mvg
Patrick
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
09-05-2019
Producten zijn van goede kwaliteit en waren zeer goed verpakt.
De bezorger was een heel vriendelijke en behulpzame man.
Als ik in de toekomst nog dakplaten of dergelijke nodig heb zal ik deze
zeker bij jullie aankopen.
vr,grt
Etienne
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
09-05-2019
Geen enkele klacht. Alles duidelijk en uitstekend. Vrachtwagens overzichtelijk geladen welke zelf kunnen lossen, super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
09-05-2019
Nette aflevering mooi materiaal, zeker de moeite waard
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
09-05-2019
Snelle levering, kon precies bijhouden hoelaat de vrachtwagen er was

Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
03-04-2019
09-05-2019
Levering niet compleet.
Informatie over dag en tijdstip van afleveren te laat en niet correct.
2.33
Matig

HMG Benelux Shop antwoordt: 10-05-2019
Hartelijk dank voor uw feedback. Uw reclamatie is terrecht, is echter netjes opgelost samen met u en de reclamatieafdeling. V.w.b. de levering hebben wij hierover geen info liggen. U mag ons hier graag nog over verwittigen. Echter wij proberen uiteraard optimaal te plannen, maar kunnen oponthoud bij klant of op de weg natuurlijk niet geheel uitsluiten.

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
23-03-2019
07-05-2019
Snelle, Prima en net levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
23-03-2019
07-05-2019
Goed materiaal, de levering was snel en op het tijdstip zoals aangekondigd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
23-03-2019
07-05-2019
Leverdatum wordt veel te laat bekend, hierdoor is het lastig inplannen van werkzaamheden bedrijfsmatig gezien.
Producten zien er goed uit.
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 13-05-2019
Hartelijk dank voor uw reactie. Aangezien wij afhankelijk zijn van het aantal en grootte van de orders kunnen wij pas in het weekend voor de weeek van levering de tour plannen. Dit zorgt ervoor dat wij veel en snel kunnen leveren, maar wel wat later het bericht hiervoor kunnen verzenden. WIj hopen u alsnog weer als klant te mogen begroeten.

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
13-03-2019
06-05-2019
Ik ben zeer tevreden met de afhandeling van de kapotte plaat die mij was afgeleverd.Het is fijn en snel afgehandeld.

Vriendelijke groet,
A.B. Kool
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 07-05-2019
Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn te horen, dat u een tevreden klant bent.

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
05-05-2019
Na enkele tegenslagen met de vrachtwagen is de lading toch goed aangekomen. Een hele vriendelijke chauffeur en een goede service. Dank je wel.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 07-05-2019
Hartelijk dank voor uw reactie en onze welgemeende excuses voor de ongemakken. Dit is zeker niet wat wij willen. Wederom fijn te horen, dat uiteindelijk alles gelukt is.

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
04-04-2019
05-05-2019
levering: twee maal om op het einde van de dag af te melden. Er zouden problemen geweest zijn met de kraan op de wagen.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 06-05-2019
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij betreuren, dat de levering niet geheel naar wens is verlopen en u twee maal bent worden verzet. Dit willen wij natuurlijk ook niet, maar is door dit soort onverhoopte omstandigheden niet geheel te vermeiden. Onze excuses.

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
04-05-2019
Materiaal niet ontvangen op vooraf bekend gemaakte datum. Nu in afwachting van nieuwe leverdatum? Ik plan werkzaamheden in (op zaterdag notabene) en kan vervolgens mensen/ materieel weer afzeggen... vervelend
3.33
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 06-05-2019
Hartelijk dank voor uw reactie. Natuurlijk is het zeer sprijtig, dat u uw planningen heeft moeten verzetten. Wij geven echter op voorhand al aan, montagewerkzaamheden pas te plannen, nadien de levering heeft plaatsgevonden. Door onverwachte dingen, zoals uitval van de machinen, oponthoud bij andere klanten of wegwerkzaamheden kunnen wij een levering nooit 100% garanderen.

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
03-05-2019
Materialen niet duur vergeleken met de concurrentie.
Eerste maal dat ik via internet iets kocht en heel tevreden.
Chapeau voor jullie dienstverlening Echt top hoor
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
03-05-2019
jammer dat de levering de eerste keer niet zoals gepland kon doorgaan. Voor de rest heel tevreden van jullie diensten en kwaliteitsproducten.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 07-05-2019
Hartelijk dank voor uw reactie en fijnm te horen dat u tevreden bent. De planning gooien wij absoluut niet graag over boord, maar soms kan het door omstandigheden gewoonweg niet lukken.

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
03-05-2019
Spijtig dat vrachtqagen bij mijn deur niet kon komen
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 07-05-2019
Dank voor uw reactie. Bij de bestelling geven wij aan, met wat voor een vrachtwagen wij komen. Eventueel is de inschatting bij het bestellen fout geweest, maar uiteindelijk is het gelukkig goed gekomen.

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
03-04-2019
03-05-2019
Zeer goede service, levering volgens afspraak. Top en aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
02-05-2019
Alles prima verzorgd.
5.00
Uitstekend

HMG Benelux Shop klantbeoordeling

HMG Benelux Shop

Verkoop van dak- en wand producten in de Benelux

HMG Benelux Shop werd op 14-10-2013 gecertificeerd door Trusted Shops.

HMG Benelux - De centrale punt voor dak- en wandplaten Als u profielplaten (dakpanplaten, damwandplaten, golfplaten), lichtplaten (enkelwandige lichtplaten, kanaalplaten, massieve platen), vezelcement golfplaten, terrasoverkappingen, carports, of dakgoten nodig heeft, dan bent u bij ons juist! Met onze up-to-date webshop design kunt u gemakkelijk per desktop-pc, tablet of smartphone onze artikelen zoeken, bestellen en ons ook naar advies vragen. Als u ons verteld wat u nodig heeft, krijgt u binnen 24 uur een passende offerte - op wens ook monsters. HMG Benelux - Uw Partner voor Dak en Wand

Contact
Südring 3
27404 Zeven
Duitsland
Tel: 0858883200
info@hmg-benelux.com
HMG Benelux Shop
Winkel-exploitant
HMG Benelux GmbH
Südring 3
27404 Zeven
Duitsland
Handelsregister
Tostedt HRB200792
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Leonie Grimberg
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met HMG Benelux Shop.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.