Certificaat voor HMG Benelux Shop

No. X7085EFA145F665FBFF9F7CF7A06D535C
 

Geldig vanaf
14-10-2013
Geldig tot
13-10-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor HMG Benelux Shop



Goed

4.47/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 669 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft HMG Benelux Shop al 2.419 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service
Met onze Dak & Wand Planner is het heel eenvoudig snel alles te kiezen wat u voor uw oppervlakte nodig heeft. Ga het nu uit proberen!

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
16-07-2018
Jammer dat de bijbehorende schroeven per 100 stuks gaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
30-05-2018
16-07-2018
Prima materiaal
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
01-06-2018
15-07-2018
ben dik tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
15-07-2018
Hallo,
Ik ben nog niet klaar dus, alles weer bekijken en dan volgt de rest of weer een gedeelte. Maar tot nu toe alles goed en zeer tevreden.
Groeten van een oud Seedorf militair, Ad.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
31-05-2018
15-07-2018
Wel was het jammer dat ik anderhalf uur op de afgesproken plaats heb moeten wachten op uw (Duitse) chauffeur. Hoewel ik de vrachtwagen kon volgen heb ik erg lang moeten wachten. Dit is zeker voor verbetering vatbaar.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
11-06-2018
13-07-2018
Keurige levering te volgen via track & Trace.
Geleverd met een robot vrachtwagen.
Materiaal en kleur perfect.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
12-06-2018
13-07-2018
alles in orde en vlugge levering en de chauffeur was stipt op tijd stipt op tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
13-07-2018
13-07-2018
Alles wat we besteld hadden, is keurig bezorgd. Wat ook fijn was, was dat je via de mail op de hoogte werd gehouden van de bestelling en dat je de vrachtwagen precies kon volgen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
13-07-2018
13-07-2018
De oorspronkelijke en bevestigde bestelling kon niet volledig geleverd worden.
een door hun alternatief hebben we toen genomen.
Levering kwam uit buiten de levertijd. Bij de eerste levering werd er iets vergeten en moest toen nageleverd worden. Dus de timmerman kon de klus niet in 1 keer klaar maken en moetst dus later terug komen. Dat kost extra tijd en dus geld.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
13-07-2018
13-07-2018
Sneller geleverd dan verwacht en het product is in goede staat aangeleverd al had de polycarbonaatplaat wat beter ondersteund kunnen worden door latten in de lengte aan te brengen ipv de breedte.
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
Als jullie merkten dat er een onderdeel van de bestelling niet geleverd werd hebben jullie zelf contact opgenomen en een voorstel gedaan voor een kosteloze nalevering.Een fout onderkennen en asap rechtzetten ... dat kan ik wel appreciëren en dus scoor ik "uitstekend" voor de service.
Mvg Kris Timmermans
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
Super geregeld goedkoop en mailcontact is prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
bestelling in verschillende leveringen gekregen. zeer klant vriendelijk en behulpzame mensen aan de telefoon. soms wel wat ingewikkelde communicatie. ben zeer tevreden over mijn bestelling.raad dit bedrijf zeker aan.
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
Levering binnen de te verwachte lever termijn.
Alles perfect geleverd tot en met de kleinste onderdelen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
Goede service en goede voorlichting en besschrijving 8
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
een heel duidelijke omschrijving van de producten, levering volgens vooropgestelde levertermijn met een correcte afleveringsservice van de firma
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
Alles op tijd en in goede orde
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
Alles was perfect geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
Alles goed ontvangen
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
11-06-2018
12-07-2018
alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
Heb op advies van hmg schroeven bijbesteld en heb nu 3 volle dozen over, bestel 11 meter nokvorst en had graag als tip gehad dat daar vulprofielen bij horen
3.00
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 13-07-2018
Bedankt voor het feedback. Het aantal schroeven heeft u zeker nodig om het dak zo te schroeven, dat het niet afwaaid. De vulstroken raden wij niet aan, omdat de ventilatie dan wordt onderbroken en er condensprobleme kunnen ontstaan.

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
28-05-2018
12-07-2018
as perfect as the first order i made.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
28-05-2018
12-07-2018
Levering,met duidse chau dat kan beter. Maar met de chau heb ik geen ploblemen gehad,alleen ik ken geen duits.SPIJTIG.
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 13-07-2018
Bedankt voor het feedback. Wij zijn zelf een duits bedrijf en leveren ook vanuit Duitsland. Een paar nederlandse chauffeurs hebben wij ook en proberen ook nog meer te krijgen.

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
12-04-2018
11-07-2018
Prima & betrouwbare levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
25-05-2018
11-07-2018
Geleverd volgens afgesproken termijn.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
09-07-2018
09-07-2018
De chauffeur van de truck stond om 07:00 uur voor de deur zonder bericht te doen van te voren.
3.67
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 13-07-2018
Bedankt voor het feedback. U zou daarvoor wel een e-mail en SMS moeten gekregen hebben. Zijn deze eventueel in de SPAM belandt?

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
25-05-2018
09-07-2018
Kleine beschadiging bij levering maar heel goed door jullie hiermee geholpen
Dus al met al toch een 8+ voor alles
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
06-07-2018
goed product en goede omschrijving
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2018
Besteldatum
28-05-2018
06-07-2018
Levering zoals afgesproken.
Producten netjes verpakt en goed geleverd.
Service. Aanvragen worden direct beantwoord en komen hun woord na.

Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
06-07-2018
Afspraken volledig nagekomen, goede service en stipt op tijd dikke duim
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
06-07-2018
hallo
ben zeer tevreden over de bestelde producten
ben via de mail op de hoogte gehouden ivm levering
materiaal was zeer goed verpakt en netjes afgeleverd
ook het ontbrekende afsluitprofiel is snel en netjes opgestuurd
Alleen het monteren van het bovenprofiel ging niet zo makkelijk als ik dacht
de service ook telefonisch was prima
ik zal jullie bedrijf zeker aanbevelen
gr G Krops
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
06-07-2018
Chauffeur heeft samen met een bouwvakker van de overzijde van de straat het materiaal in de voortuin gelegd. Echt dat kleine beetje extra wat erg gewaardeerd wordt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2018
Besteldatum
11-05-2018
06-07-2018
We zouden een uur op voorhand een mail krijgen waar de vracht zich op dat moment zou bevinden,nooit aangekregen
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 13-07-2018
Bedankt voor het feedback. Is deze eventueel bij u in de SPAM belandt?

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
05-07-2018
Zeer goede communicatie. Is een aanrader
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
05-07-2018
Damwandplaten besteld via de website. Meermaals per mail een update van de bestelling. Levertijd zou 2 a 4 weken zijn, met 1,5 week lagen ze bij huis. Er wordt een melding verstuurd zodra de bezorger bij de vorige verzend locatie wegrijdt, super handig. De producten waren netjes verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
05-06-2018
05-07-2018
Ik had na mn bestelling te weinig bevestingsmateriaal besteld,
maar ik werd netjes opgebelt of ik het er alsnog bij wilde bestellen.

Dus dat vind ik goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
05-07-2018
.goed
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
05-07-2018
Mooie kwaliteit panelen. Netjes voor de deur afgeleverd. Helemaal tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
05-07-2018
Alles op tijd en perfect in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
21-05-2018
05-07-2018
Producten zijn goed alleen foute afsluitrails gekregen
Is goed opgelost
De levering was naar nederlandse normen zeeeeer slecht
Producten werden afgeleverd op de stoep en dan zie je maar hoe je ze achter het huis krijgt
Zorg dus ten aller tijden dat er twee mannen aanwezig zijn
Maar dat is moeilijk omdat ze geen tijd weten het kan bijv.maandag zijn maar het kan ook dinsdag worden
3.00
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 06-07-2018
Bedankt voor het feedback. U krijgt een geplande leverdatum in het weekend voor de levering per e-mail en SMS gestuurd. Omdat de chauffeurs de hele week onderweg zijn en s'avonds niet terug komen (wij zitten in Duitsland) kan het door fille etc. hier en da verschuiven. Dan wordt u wel altijd hierover geinformeerd.

HMG Benelux Shop klantbeoordeling

HMG Benelux Shop

Verkoop van dak- en wand producten in de Benelux

HMG Benelux Shop werd op 14-10-2013 gecertificeerd door Trusted Shops.

HMG Benelux - De centrale punt voor dak- en wandplaten Als u profielplaten (dakpanplaten, damwandplaten, golfplaten), lichtplaten (enkelwandige lichtplaten, kanaalplaten, massieve platen), vezelcement golfplaten, terrasoverkappingen, carports, of dakgoten nodig heeft, dan bent u bij ons juist! Met onze up-to-date webshop design kunt u gemakkelijk per desktop-pc, tablet of smartphone onze artikelen zoeken, bestellen en ons ook naar advies vragen. Als u ons verteld wat u nodig heeft, krijgt u binnen 24 uur een passende offerte - op wens ook monsters. HMG Benelux - Uw Partner voor Dak en Wand

Contact
Südring 3
27404 Zeven
Duitsland
Tel: 0858883200
info@hmg-benelux.com
HMG Benelux Shop
Winkel-exploitant
HMG Benelux GmbH
Südring 3
27404 Zeven
Duitsland
Handelsregister
Tostedt HRB200792
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Leonie Grimberg
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met HMG Benelux Shop.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.