Prenatal.nl- Logo - Beoordelingen

Prenatal.nlReviews

: 6.520Goed

4,29

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Prenatal.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Prenatal.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 15 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Prenatal.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Prenatal.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Prenatal.nl

887 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

6.520 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 mei 2022
Bestelde artikel met 20% korting was niet meer voorradig, het aankoopbedrag werd terug gestort. Na telefonisch contact kon ik hetzelfde artikel opnieuw bestellen (als het weer op voorraad was, data werd genoemd) en de korting werd alsnog verrekend en terug gestort. Echt top, zoals ik werd geholpen!! Alle andere bestellingen zijn overigens ook altijd van prima kwaliteit voor een goede prijs en keurig verpakt en bezorgd!👍
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


14 okt. 2022
Er mankeerde van alles aan mijn bestelling; hierover heb ik mailcontact gehad met Prénatal. Ik heb mijn bestelling teruggestuurd. Ten onrechte was ik ervan uit gegaan dat Prénatal een speciaalzaak is, maar de kwaliteit viel me tegen: de hydrofiele doeken waren erg dun, er ontbrak er eentje, er staken wel heel veel nog af te knippen draadjes uit, sommige waren erg scheef genaaid, er zat een wat scherp knoestje op de houten hartjeshoorn, er was eens schilfer af van het fotolijstje, het rompertje was slordig afgewerkt. Deze kwaliteit kan ik gewoon via Amazon kopen! De tegoedbon, als excuus, van 7,50 ga ik niet gebruiken. Gelukkig vergoedt Prénatal de retourkosten van het pakket, dat is nog iets. In eerste instantie wilde ik het maar zo laten, heb al zoveel gedoe gehad met bedrijven de afgelopen jaren. Ik ben bezig geweest de bestelling zelf netter te maken en daarvan was Prénatal op de hoogte, maar het bedrijf wilde toch graag het pakket terug. Nu is het twee weken wachten op mijn geld teruggestort krijgen. Jammer ja, mijn eerste kleinkind, oma worden, wat meer te besteden dan toen ik zelf kinderen kreeg. Maar als alleen al de hydrofiele doeken zoveel dunner zijn dan die van de Hema! Hopelijk willen jullie iets doen aan het imago dat ik dacht dat Prénatal had. Succes en mvg, Moniek van Meurs p.s. Foto's heb ik al toegestuurd.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Prenatal.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(582)
(76)
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Pakketje was niet volledig geleverd, dit doorgegeven. Waardoor ze snel hebben gehandeld en het laten na bezorgen. Zonder enige extra verzendkosten etc. Erg gewaardeerd voor de goeie service dus!
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
4 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal.
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Medewerker adviseerde mij via de winkel te bestellen voor snelle levering en de volgende dag ontvangen. Heel fijn!
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
5 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Fijs de ontvanger heeft extra veel plezier in bad. Hij kan nu goed en veilig zitten en heeft veel plezier.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
6 jan. 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Prima toch!! Duidelijk, overzichtelijk en leuke baby/kinder kleding voor een niet al te dure prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
9 jan. 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
De snelle en fijne/vertrouwde levering. De makkelijk heid met het rerouren
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 jan. 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal.
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Pakketje optijd gekomen en ik vond het echt mooi het kleding
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
7 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal.
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
Goed geholpen, prima voorlichting en hulp in de winkel
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
5 jan. 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Geen spijt, hele fijne pyama's maat is ook goed....
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
ontvangen bestelling perfect in maat en kwaliteit!
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 jan. 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal.
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden 
Goede kwaliteit van de producten. Vlotte levering
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
3 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal.
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2022
Geleverd als beloofd binnen gestelde termijn.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
2 jan. 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Goeie afhandeling van een online aankoop.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
16 jan. 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal.
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Fijne afhandeling van een online aankoop.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
16 jan. 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal.
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023 
Netjes geregeld, goede kwaliteit super.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
16 jan. 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal.
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
De kwaliteit van de pyama is waanzinnig
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 jan. 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal.
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Ik kon het in de winkel snel ophalen
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
14 jan. 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal.
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2022 
Goede communicatie, snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
2 jan. 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Snelle levering en super kwaliteit!
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
10 dagen geleden
edankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal.
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023 
van Mel L.
Goede service en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal.
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Snelle service en netjes verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
9 jan. 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prénatal