Wellsana.nl- Logo - Beoordelingen

Wellsana.nlReviews

: 2.272Goed

4,01

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Wellsana.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Wellsana.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Wellsana.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Wellsana.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Wellsana.nl

593 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.272 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


11 mrt. 2022 
Fijn om microfibre steunkousen zo te kunnen bestellen. Dit zijn de enige die er nog mooi uitzien en ik gebruik ze al heel lang i.p.v. de gangbare steunkousen al hebben deze steunkousen wel meer steun dan de microfibre. Maar de microfibre is wel een veel mooiere alternatief dan de gangbare. Helaas is de kwaliteit van deze Arthroven kousen in de jaren wel achteruitgegaan er vallen eerder gaten in en dat is een teleurstelling.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


20 okt. 2022
Ik heb voor de derde keer bestelling gedaan bij Welsana, eerste twee keren goed verlopen. Nu bij bestelling wilde ik met Mastercard betalen (was mogelijkheid op de website) was niet mogelijk, kies andere kaart. Opmerking dat ik teleurgesteld was in klachtenformulier, geen reactie. Op de website werd wel aangegeven dat er een nieuw digitaal systeem werd ingevoerd dus de bestellingen konden langer duren, heb ik begrip voor. In mijn account staat dat mijn bestelling van 2 oktober (10001015157689) is verzonden. (wanneer ??} Er is een factuur aangemaakt per 10 oktober (lees ik ook in mijn account). Nog niets ontvangen ook geen bericht van DGL. Gisteren gebeld , deze mogelijkheid wordt aangegeven , Niet door te komen zoals overal tegenwoordig met alleen maar verwijzingen naar website, account, etc. etc. Die mogelijkheden beheers ik, ondanks mijn 85 jaar en ik heb dan ook gisteren een formulier ingevuld met bovenomschreven klacht. Bevestigingsmailtje dat men zo spoedig mogelijk contact opneemt. Bent U dit contact ????? Wel iedere dag aanbiedingen met cadeautjes als ik bestel, lever eerst mijn bestelling maar eens uit waarop ik echt met smart wacht. !!!!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Wellsana.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden 
van I H.
Bestellen ging prima duurt alleen lang voordat het geleverd wordt
Beoordeling melden
Antwoord van Wellsana.nl
4 dagen geleden
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Wellsana
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023 
van J R.
Alles was keurig geregeld. Werd duidelijk op hoogte gehouden.
Beoordeling melden
Antwoord van Wellsana.nl
12 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Wellsana
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023 
Prijzen zijn nogal vrij hoog voor verscheidene producten.
Beoordeling melden
Antwoord van Wellsana.nl
3 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Met vriendelijke groet, team Wellsana
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden 
De website is duidelijk en alles is makkelijk te vinden
Beoordeling melden
Antwoord van Wellsana.nl
7 dagen geleden
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Heel veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Wellsana
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Mooie gezondheids pantoffels en vooral betaalbaar.
Beoordeling melden
Antwoord van Wellsana.nl
6 dagen geleden
Dank u wel voor uw top review! Hier worden wij heel erg blij van! Veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Wellsana
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023 
van Aad v.
Ik heb verder geen opmerkingen of aanmerkingen meer.
Beoordeling melden
Antwoord van Wellsana.nl
5 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Wellsana
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023 
Niets, alles was perfect.... Dus gewoon zo doorgaan
Beoordeling melden
Antwoord van Wellsana.nl
3 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Heel veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Wellsana
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023 
fijne artikelen voor een schappelijke prijs
Beoordeling melden
Antwoord van Wellsana.nl
9 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Wellsana
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Betere communicatie bij klantenservice.
Beoordeling melden
Antwoord van Wellsana.nl
4 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Met vriendelijke groet, team Wellsana
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
goede producten; snelle levering meestal
Beoordeling melden
Antwoord van Wellsana.nl
3 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Heel veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Wellsana
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023 
De service is goed en bedankt
Beoordeling melden
Antwoord van Wellsana.nl
16 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Wellsana
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023 
goede spullen en service
Beoordeling melden
Antwoord van Wellsana.nl
9 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Wellsana
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023 
Snel en correct bezorgd
Beoordeling melden
Antwoord van Wellsana.nl
16 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Wellsana
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023 
XXXXXXXXXXX
Beoordeling melden
Antwoord van Wellsana.nl
16 jan. 2023
Bedankt voor de 5 sterren! Met vriendelijke groet, team Wellsana
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Gewoon goed
Beoordeling melden
Antwoord van Wellsana.nl
4 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Wellsana
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden 
van Lia M.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
Antwoord van Wellsana.nl
6 dagen geleden
Bedankt voor de 5 sterren! Met vriendelijke groet, team Wellsana
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
Antwoord van Wellsana.nl
7 dagen geleden
Bedankt voor de 5 sterren! Met vriendelijke groet, team Wellsana
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden 
Beoordeling melden
Antwoord van Wellsana.nl
7 dagen geleden
Bedankt voor de 5 sterren! Met vriendelijke groet, team Wellsana
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden 
Beoordeling melden
Antwoord van Wellsana.nl
7 dagen geleden
Bedankt voor de 4 sterren! Met vriendelijke groet, team Wellsana