Certificaat voor Wellsana.nl

No. X726D8B7BCD9E3813971780E80F6280DA
 

Geldig vanaf
11-04-2019
Geldig tot
09-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Wellsana.nl



Goed

3.93/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 62 Trusted Shops beoordelingen sinds 25-02-2019.
In totaal heeft Wellsana.nl al 62 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
24-05-2019
goede wijn hoeft geen krans
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
24-05-2019
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
23-05-2019
Ik was zeker tevreden
5.00
Uitstekend

Wellsana.nl antwoordt: 24-05-2019
Wij zijn zeer zeker tevreden met uw beoordeling, dank u wel hiervoor! Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
23-05-2019
de levering duurt lang en ook in een andere straat afgeleverd
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
23-05-2019
de ´sta-op´stok voldoet nèt niet helemaal.
Het zou fijn zijn als de hoogte meer mogelijkheden zou hebben.
4.33
Goed

Wellsana.nl antwoordt: 24-05-2019
Hartelijk dank voor uw feedback! We nemen dit mee om ons aanbod en service te verbeteren :-). Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
23-05-2019
Zeer tevreden met de bestelde producten
5.00
Uitstekend

Wellsana.nl antwoordt: 24-05-2019
En wij zijn zeer tevreden met de 5 sterren die u ons geeft, hartelijk dank hiervoor! Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
23-05-2019
De producten die we besteld hebben zijn goed, alleen was de levertijd wat lang.
4.00
Goed

Wellsana.nl antwoordt: 24-05-2019
Onze standaard levertijd bij een voorradig artikel is 3 tot 5 werkdagen, maar we zien dat de levering van uw bestelling langer heeft geduurd. Onze excuses hiervoor! Fijn dat u tevreden bent met de artikelen en dank u wel voor het plaatsen van uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
22-05-2019
De levertijd kan iets duidelijker aangeven worden.
4.67
Uitstekend

Wellsana.nl antwoordt: 23-05-2019
Bedankt voor uw feedback! De levertijden worden zowel in de winkelmand als in uw bestelbevestiging aangegeven :-) Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
22-05-2019
Gekregen wat ik gehoopt had, niet te dikke kousen, ruimte voor de tenen en verder goede steun.
5.00
Uitstekend

Wellsana.nl antwoordt: 23-05-2019
Fijn dat u zo tevreden bent, bedankt voor uw beoordeling Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
22-05-2019
had schoenen besteld voor Moederdag met spoedlevering. Helaas had de zending vertraging (1dag) en kreeg netjes bericht dat ik niet de toeslag voor spoed hoefde te betalen.
5.00
Uitstekend

Wellsana.nl antwoordt: 23-05-2019
Onze excuses dat de spoedlevering niet geheel volgens plan bij u is geleverd. We zijn wel blij te lezen dat de afhandeling verder goed is verlopen! Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
19-05-2019
Stevigheid en materiaal valt wat tegen
3.67
Goed

Wellsana.nl antwoordt: 21-05-2019
Het is minder leuk om te lezen als een artikel toch tegenvalt bij een klant, echter mag u natuurlijk het artikel kosteloos retourneren als het niet naar wens is! Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
18-05-2019
goede service en snelle levering en de mogelijkheid om achteraf te betalen. mijns inziens een prima zaak
5.00
Uitstekend

Wellsana.nl antwoordt: 21-05-2019
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
16-05-2019
de steunkousen met rits waren niet goed
ik heb ze teruggestuurd
de ander kousen heb ik gehouden en zijn inmiddels betaald.
3.00
Redelijk

Wellsana.nl antwoordt: 17-05-2019
Fijn dat u met de behouden kousen tevreden bent Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
15-05-2019
Ik winkel graag bij Wellsana, dat doe ik al vele jaren, mede doordat ik zeer slecht ter been ben. Tot nu toe ben ik hierin nog niet teleurgesteld.
5.00
Uitstekend

Wellsana.nl antwoordt: 16-05-2019
Wat fijn dat u zo tevreden met ons bent :-) Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
15-05-2019
de levering van de goederen door DHL heeft lang geduurd. het pakketje zou verkeerd gesorteerd zijn en daardoor vertraging hebben opgelopen. DHL zou het afleveren op de gebruikelijke wijze tussen bepaalde tijdstippen, maar gewacht tot die tijd voorbij was en dus geen pakje.de computer maar weer geraadpleegd en daar stond dat het afgeleverd was. Nu bleek het in de brievenbus v.d. flat gepropt.
3.33
Redelijk

Wellsana.nl antwoordt: 16-05-2019
Bedankt voor uw feedback over de bezorging, we gaan dit doorgeven! Fijn dat het wel is afgeleverd, wij wensen u veel pelzier met uw bestelling :-) Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
15-05-2019
Mooie artikelen, prijzen aan de hoge kant
4.33
Goed

Wellsana.nl antwoordt: 15-05-2019
Bedankt voor de 4 sterren! Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
14-05-2019
De levering op tijd en het paar perfect.zal er zeker plezier van hebben
4.00
Goed

Wellsana.nl antwoordt: 15-05-2019
Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
14-05-2019
Alles is naar wens gegaan, ben heel tevreden.
5.00
Uitstekend

Wellsana.nl antwoordt: 15-05-2019
Leuk om te lezen dat u erg tevreden bent! Met vriedelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
13-05-2019
prima
de levering was op tijd
5.00
Uitstekend

Wellsana.nl antwoordt: 14-05-2019
Wat een mooie beoordeling en een mooi cijfer geeft u ons, hartelijk dank hiervoor :-). Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
13-05-2019
Bestelling zonder problemen ontvangen.
5.00
Uitstekend

Wellsana.nl antwoordt: 14-05-2019
Dat is fijn om te lezen, hartelijk dank voor het mooie cijfer! Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
13-05-2019
ik heb nog steeds niets ontvangen gr w.bolk
1.00
Slecht

Wellsana.nl antwoordt: 14-05-2019
We zien dat tot onze spijt uw bestelling inderdaad nog niet is geleverd terwijl dit wel had moeten gebeuren. Naar aanleiding hiervan hebben wij u een e-mail gestuurd. Onze oprechte excuses voor de langere levertijd. Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
13-05-2019
Tevreden
3.67
Goed

Wellsana.nl antwoordt: 14-05-2019
Dat is duidelijk :-) Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
12-05-2019
Helaas paste maat 39 niet en is maat 40 nog niet op vooraaad.
4.00
Goed

Wellsana.nl antwoordt: 14-05-2019
Dat kan altijd gebeuren. Toch bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
11-05-2019
fijn dat er voor zowel levering als betaling berichten worden verstuurd.
Snelle levering ook
4.67
Uitstekend

Wellsana.nl antwoordt: 14-05-2019
Bedankt voor het mooie cijfer! We vinden het altijd fijn om te lezen als klanten tevreden zijn met onze service :-). Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
11-05-2019
Late levering, na 9 dagen
3.67
Goed

Wellsana.nl antwoordt: 14-05-2019
De levering van uw bestelling heeft inderdaad langer geduurd dan onze gebruikelijke 3 tot 5 werkdagen, onze excuses daarvoor! Fijn dat u ons verder wel een mooie beoordeling geeft. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
11-05-2019
Ik ben tevreden met het product en met de manier waarop het verstuurd is.
5.00
Uitstekend

Wellsana.nl antwoordt: 14-05-2019
Fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop en onze service, hopelijk zien we u snel weer terug! Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
11-05-2019
Prima service snelle levering
4.00
Goed

Wellsana.nl antwoordt: 14-05-2019
Dat is mooi om te lezen! Dank u wel voor het plaatsen van uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
11-05-2019
Prima
4.00
Goed

Wellsana.nl antwoordt: 14-05-2019
Dank u wel voor de positieve beoordeling :-). Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
10-05-2019
Alles toch nog een week eerder geleverd dan voorspeld, netjes verpakt.
Tevreden over de producten.
4.67
Uitstekend

Wellsana.nl antwoordt: 14-05-2019
Dat is een leuke verrassing! Fijn om te lezen dat u tevreden met ons bent. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
09-05-2019
Onze levering kwam op 4 mei. Wij hadden gevraagd na 1 mei. Dus dat is redelijk op tijd. Producten zoals de bestelde bh's waren veel te groot en dezelfde dag retour gezonden. We hebben nog geen mail ontvangen dat u deze terug hebt ontvangen. Tevens willen wij vragen niet zoveel mailtjes te sturen. Elke week zijn er verschillende, volgens mij teveel. 1x per maand zou voor mij voldoende zijn.
3.00
Redelijk

Wellsana.nl antwoordt: 10-05-2019
Bedankt voor uw feedback! Zodra uw retourzending is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail.Op dit moment kunt u niet kiezen op welke frequentie u de nieuwsbrief wilt, wie weet verandert dit nog :-) Met vriendelijke groet, team Wellsana.

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
18-04-2019
06-05-2019
Geen communicatie met klant.
1.00
Slecht

Wellsana.nl antwoordt: 07-05-2019
Wij bedanken u voor het plaatsen van de beoordeling. Graag nemen wij uw klacht in behandeling en komen we met u in contact. Wilt u uw klacht uitgelegd naar ons mailen? Ons e-mailadres is webcare@wellsana.nl en vergeet gelieve niet uw gegevens erbij te vermelden. Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
18-04-2019
05-05-2019
Men houd zich niet aan de afgesproken leverings-termijn wat nu ruimschoots voorbij is.
1.00
Slecht

Wellsana.nl antwoordt: 06-05-2019
Onze excuses dat de levertijd langer blijkt te zijn dan dat wij in eerste instantie dachten. We doen ons best de schoenen zo snel mogelijk uw kant op te sturen. Met vriendelijke groet, team Wellsana.

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
03-05-2019
alles prima
4.00
Goed

Wellsana.nl antwoordt: 06-05-2019
Fijn om te lezen! Met vriendelijke groet, team Vamos.

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
02-05-2019
goede service
5.00
Uitstekend

Wellsana.nl antwoordt: 03-05-2019
Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, team Wellsana.

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
01-05-2019
Ik beveel nooit iets aan.
5.00
Uitstekend

Wellsana.nl antwoordt: 02-05-2019
Heel erg bedankt voor deze zeer positieve score Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
01-05-2019
Goed en Snel.
5.00
Uitstekend

Wellsana.nl antwoordt: 02-05-2019
Bedankt voor de 5 sterren met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
01-05-2019
Product voldoet beslist aan de verwachting
5.00
Uitstekend

Wellsana.nl antwoordt: 02-05-2019
Hartelijk dank voor deze zeer mooie score Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
30-04-2019
Het Traningsgerät is voor veel geld een slecht produkt.
2.50
Redelijk

Wellsana.nl antwoordt: 01-05-2019
Bedankt voor uw feedback. Indien het product u niet bevalt, bieden wij de mogelijkheid aan om kosteloos te ruilen of retour te versturen binnen 14 dagen. Wij hopen u de volgende keer beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
30-04-2019
Produkt naar verwachting en snelle levering.
4.00
Goed

Wellsana.nl antwoordt: 01-05-2019
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, team Wellsana

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
30-04-2019
Niks ontvangen tot nu toe
1.00
Slecht

Wellsana.nl klantbeoordeling

Wellsana.nl

De online zorg- en hulpmiddelenwinkel.

Wellsana.nl werd op 11-04-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Wellsana.nl is de online zorgwinkel voor senioren. Bij Wellsana vindt u een ruim assortiment aan handige hulpmiddelen die dagelijks van pas komen. De producten van Wellsana helpen het leven van hulpbehoevende zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Bij Wellsana begrijpen we dat ouderen specifieke behoeften hebben. Bij Wellsana vindt u onder andere gezondheidsproducten, praktische hulpmiddelen, kleding maar ook cosmetica. Allemaal producten die helpen fit en vitaal te blijven.

Contact
Rivium 1e straat 72
2909 LE Capelle aan den IJssel
Nederland
service@wellsana.nl
Wellsana.nl
Winkel-exploitant
Mail Order Finance GmbH
Rivium 1e straat 72
2909 LE Capelle aan den IJssel
Nederland
Handelsregister
KvK 24269166
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
A.J. Janse
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Wellsana.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.