Al aardig bekend met de kwaliteit van C. Jul. Herbert's, deze keer ook niet teleurgesteld, wat een lekker scherp mesje is dit, even goed de fabrieks-smeerspul eraf gewassen met water en zeep, maar daarna lig deze ook gelijk een stuk lekkerder in de hand, hier gaat ik aardig wat appeltjes mee schillen, bedankt... Ik ben al een volgende aan het uitzoeken... Namens een fan.. Helemaal toppie....
Verder lezen
Alle positieve beoordelingen weergeven
de meest kritische beoordeling
11 maanden geleden
Product is in het echt anders dan op het internet plaatje.
Retourneren; Zeer rommelige informatie.
Je moet ZELF naar de site van DHL om te retourneren. Via DHL krijg je een code. Dat krijg je niet in je account. Onnodig ingewikkelde info mbt retourneren. Op verschillende plekken wordt verschillende retour info gegeven.
Prima goede kwaliteit wandelbroek voor een zachte prijs
en snel bezorgt
4 maanden geleden
Veel keuze met vriendelijke prijzen - snelle en verzekerde leveringen
4 maanden geleden
Snelle levering, precies volgens afspraak
Snelle levering goede prijs
9 maanden geleden
De beschrijving van het product stemt niet genoeg overeen met de feitelijke karakteristieken van het product. De door mijn bestelde Tenson wekte op de site de indruk een All-Season jas (tussenjas) te zijn met een wat dikkere voering. In feite is het gewoon een goede regenjas. Ik had echter geen zin in retourneren.
10 maanden geleden
7 maanden geleden
me CMt dank en toezending voor uw artikel. een pracht van een mes met een iets langere vormgeving op het gebruiksgedeelte. dicht of open in vormgeving een en dezelfde beweging en als het ook nog voor een grapstuiver gekocht mag worden . is onze opzoektijd al meer dan beloond. met dank voor uw werk en vriendelijke groet. 16.10.21
11 maanden geleden
Product is in het echt anders dan op het internet plaatje.
Retourneren; Zeer rommelige informatie.
Geïmporteerde beoordelingen: