Certificaat voor kabelsenmeer.nl

No. X752BFCD4EA5109602991ED3027D9FE65
 

Geldig vanaf
08-05-2018
Geldig tot
07-05-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor kabelsenmeer.nl



Uitstekend

4.51/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 134 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft kabelsenmeer.nl al 1.044 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
24-05-2019
Gewoon goede en snelle service.
Ook de levering was snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
20-05-2019
geen commentaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Zo door gaan...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
17-05-2019
My delivery was delayed at the supplier to Kabels en meer. I did have to call Kabels en meer to make them aware of delayed delivery. And only after 3 calls (+1 week) did I get final feedback on a +1week delay of delivery - totalling up to approx. 2 weeks delay. I was offered a subsitute product as a courtesy. So all in all completed delivery but with some delay and hassle on my side.
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
prettige samenwerking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
13-05-2019
Prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
13-05-2019
Snelle ontvangst, gewoon TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
11-05-2019
Snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
07-05-2019
Snelle levering en een uitstekende kwaliteit geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
07-05-2019
Mooie prijs goed product en zeer snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
06-05-2019
Snel geleverd en produkten waren top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
23-03-2019
24-04-2019
Heb nog steeds niks ontvangen.
Stuur het bedrag maar terug.
1.00
Slecht

kabelsenmeer.nl antwoordt: 25-04-2019
Beste, Helaas moeten wij via TS lezen dat dit is gebeurd. U heeft een tracking gehad op 25-3. Wij hebben het product retour gehad op 28-3 en ook teruggestort overigens. Wij wisten niet dat hier iets fout was, helaas heeft u ook geen melding naar onze klantenservice gedaan (maar wel 1 ster geven) Spijtig genoeg moeten wij dit vernemen via Trusted Shops. Uw geld is al lang retour. gr. Braca Europe

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
17-04-2019
Prima verlopen , lekker snel binnen TOP
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
11-04-2019
Zeer goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
08-04-2019
Vlotte afwerking
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
04-04-2019
vlug, veilig en voordelig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
04-04-2019
Product gevonden wat moeilijk verkrijgbaar is, levering volgens afspraak, prima prijs/kwaliteit verhouding.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
25-03-2019
01-04-2019
Top Snel service en lage prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
22-03-2019
01-04-2019
Twee stroom splitters (2-weg en 3-weg) besteld bij Kabelsenmeer, en dat is prima gegaan. Bestelling werd de volgende dag geleverd, en producten zijn onbeschadigd en werken correct.Via de e-mail netjes op de hoogte gehouden van de levering. Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
25-03-2019
product goed ontvangen en werkt naar behoren. Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
23-03-2019
Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
23-03-2019
Iets meer duidelijkheid over levertijd. Omdat het product rechtstreeks ban de leverancier komt ontvang je geen informatie over de levering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
21-03-2019
Enige minpuntje, de levering was niet de dag nadien, zoals voorop gesteld.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
13-03-2019
Zeer goed geadviseerd en geholpen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
13-03-2019
Snel, helder en correct
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
13-03-2019
Altijd snelle levering en prima prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
13-03-2019
Product werd aangegeven als voorradig met een levertijd van 1-5 dagen, hetgeen er uiteindelijk 7 zijn geworden.
Dat kan en moet sneller kunnen als je concurrerend wil zijn.
3.67
Goed

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
11-03-2019
vlotte bezorging
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
08-03-2019
Snelle levering, goed verpakt en erg scherpe prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
01-03-2019
Snelle levering en goede communicatie
Prima roduct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
26-02-2019
mail niet ontvangen of per ongeluk gewist. maar geen probleem Kabels en meer wist het pakket de lokaliseren en gaaf verwijzing waar ik het kon ophalen. daar door wel iets langer op het produkt moeten wachten.
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
26-02-2019
eenvoudig, zonder veel moeite tot produkt gekomen. volgende werkdag had ik het al thuis.
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
26-02-2019
Had zelf verkeerde lengte kabel aangeschaft. Na telefonisch contact waarbij ik vriendelijk werd geholpen, kon ik de (langere) kabel tegen meerprijs bestellen. Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
26-02-2019
producten kwamen (eerst dus niet) met DHL en dat is vragen om problemen, dus kies voor een andedre vervoerder ( dat kan in de shop). Webshop reageerde hier prima op en het is opgelost.
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
26-02-2019
Ben tevreden over alles.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
18-02-2019
25-02-2019
uitstekende en snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
22-02-2019
Prima website met duidelijke informatie. Bestelproces en levering verloopt soepel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
20-02-2019
De bestelling is vlot geleverd en het product voldoet aan de verwachting.
Ik ben zeer tevreden met het product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
18-02-2019
Erg tevreden. Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
18-02-2019
Prima service , snelle levering en product is top
5.00
Uitstekend

kabelsenmeer.nl

kabelsenmeer.nl werd op 08-05-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Vredeweg 1W
1505HH Zaandam
Nederland
info@kabelsenmeer.nl
kabelsenmeer.nl
Winkel-exploitant
Braca Webshops B.V.
Vredeweg 1W
1505HH Zaandam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Steven Kruller
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met kabelsenmeer.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.