Certificaat voor businbedrijf.nl

No. X75B2A4C0186909F9ED0594BD6E85FC49
 

Geldig vanaf
22-08-2016
Geldig tot
21-08-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor businbedrijf.nl



Goed

4.36/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 123 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft businbedrijf.nl al 671 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
18-03-2019
Snelle levering. Past perfect. Goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
14-03-2019
Alles goed geregeld, en duidelijke website
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
12-03-2019
Snelle levering. Perfecte pasvorm, zeer goede kwaliteit voor een mooie prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
24-02-2019
05-03-2019
Snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
23-02-2019
28-02-2019
Snel geleverd Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
18-02-2019
27-02-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
28-12-2018
22-02-2019
Levering duurde te lang. Na 2x telefonisch contact en toezeggingen mbt leveringsmoment kwam bestelling 4 dgn na afgesproken dag. Bestelde rubber mat was niet goed passend.
1.33
Slecht

businbedrijf.nl antwoordt: 27-02-2019
Beste Merel, bedankt voor je review. Door de feestdagen heeft de levering helaas inderdaad langer geduurd dan je van ons gewend bent, onze excuses. We zijn tot een passende oplossing gekomen betreffende de pasvorm van de mat. Fijn dat de bestelling nu naar wens is. Groet, Rick

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
17-02-2019
Mag sneller
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
14-02-2019
Gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
04-02-2019
Gewoon een prima webshop.
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
21-01-2019
30-01-2019
Niets op aan te merken
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-01-2019
Besteldatum
23-01-2019
27-01-2019
Top gedaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-01-2019
Besteldatum
21-01-2019
25-01-2019
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
24-01-2019
De levering kwam later dan beloofd, na contact hier over te hebben opgenomen is het netjes opgelost door de kosten die ik extra had moeten betalen voor de snelle levering te crediteren.
3.67
Goed

Datum van publicatie
24-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
24-01-2019
GOED
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
01-01-2019
18-01-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
05-01-2019
Top product. Goede levering En je wordt heel netjes op de hoogte gehouden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-01-2019
Besteldatum
21-12-2018
02-01-2019
Duidelijke website.
Verzending goed te volgen.
Mooie dak steunen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-12-2018
Besteldatum
16-12-2018
28-12-2018
prima levering, correct en snel
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
21-12-2018
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
19-12-2018
Goed advies bij de aankoop.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
17-12-2018
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
09-12-2018
Prima levering. De juiste producten voor wat ik zocht. Service weet ik niet... alles was gelijk goed, geen service nodig
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
06-12-2018
ik geef een 8
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
23-11-2018
Top Webshop Bedankt voor de goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-11-2018
Besteldatum
15-11-2018
22-11-2018
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
15-11-2018
prachtig product en keurig verpakt thuis bezorgd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
12-11-2018
jammer dat je goed moet kijken, wanneer het geleverd wordt verder prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
11-11-2018
alles goed ge gaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2018
Besteldatum
29-10-2018
05-11-2018
Goed en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2018
Besteldatum
27-10-2018
04-11-2018
Goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-11-2018
Besteldatum
27-10-2018
03-11-2018
Niet goed genoeg verpakt waardoor de hoeken/punten toch beschadigen door vervoer
2.00
Matig

businbedrijf.nl antwoordt: 13-11-2018
Beste Willem, wat vervelend dat je vloer beschadigd is geleverd. Ik ga dit terugkoppelen naar onze transporteur Als er nog iets is wat ik voor je kan doen, kun je het beste een e-mail sturen naar info@businbedrijf.nl. Groeten, Richard van BusinBedrijf

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
25-10-2018
01-11-2018
Bezorging had beter gekunt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-10-2018
Besteldatum
24-10-2018
31-10-2018
Het Product was in orde. Alleen de levering verliep rommelig. Ik vond de Track and trace onoverzichtelijk . d.w.z. dat mijn adres incorrect werd weergegeven en het was dan totaal onduidelijk waar mijn product afgegeven was. Maar hier kon bus in bedrijf waarschijnlijk weinig aan doen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-10-2018
Besteldatum
22-10-2018
29-10-2018
Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
21-10-2018
28-10-2018
Prima ga zo door
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
20-10-2018
28-10-2018
goed assortiment en perfecte levering. Heel tevreden met geleverde professionele producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-10-2018
Besteldatum
19-10-2018
26-10-2018
Prima en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2018
Besteldatum
19-10-2018
23-10-2018
1 minpunt, er zat een deuk in mijn bestelling, snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-10-2018
Besteldatum
13-10-2018
21-10-2018
een snelle afhandeling van mijn bestelling precies zo als afgesproken.
5.00
Uitstekend

businbedrijf.nl

businbedrijf.nl werd op 22-08-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Industrieweg 2
5145 PV Waalwijk
Nederland
info@businbedrijf.nl
businbedrijf.nl
Winkel-exploitant
BusinBedrijf B.V.
Industrieweg 2
5145 PV Waalwijk
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jan Clemens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met businbedrijf.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.