Certificaat voor businbedrijf.nl

No. X75B2A4C0186909F9ED0594BD6E85FC49
 

Geldig vanaf
22-08-2016
Geldig tot
21-08-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor businbedrijf.nl



Goed

4.49/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 102 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft businbedrijf.nl al 729 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
12-09-2019
TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
09-09-2019
prima product en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
09-09-2019
uitstekende levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
05-09-2019
De dak dragers voor de Peugeot Boxer L2 H2 zijn super ik kan ze iedereen aanraden. Nog bedankt voor de snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
29-08-2019
05-09-2019
Prima website en goeie producten. Levering ging wederom perfect.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
20-08-2019
04-09-2019
Product moest nog aangepast worden.
2.33
Matig

businbedrijf.nl antwoordt: 10-09-2019
Beste Wim, bedankt voor je review. Jammer dat het product niet perfect passend was. Zoals besproken ontvangen we graag de foto's om te kijken of we nog ergens mee kunnen helpen Groeten, Richard van BusinBedrijf

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
03-09-2019
moeilijke start, van alles mislopen bij bestelling, doch goede service om alles zo vlug mogelijk op te lossen. 4/5
3.00
Redelijk

businbedrijf.nl antwoordt: 04-09-2019
Beste Krisjana, Bedankt voor je review. Er waren inderdaad wat problemen omtrent de levering van je bestelling, excuses. Ik zie dat alles inmiddels is afgeleverd Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag Groeten, Richard van BusinBedrijf

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
20-08-2019
03-09-2019
Hebben er verstand van. Niks op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
19-08-2019
02-09-2019
Netjes en correct
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
31-08-2019
Prettig contact, snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
28-08-2019
snelle levering, niks mis mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
19-08-2019
loopt soepel. 8
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
19-08-2019
pasvorm laadruimte ford transit mat mag wat beter
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
15-08-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
13-08-2019
Niks meer aan doen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-08-2019
Besteldatum
24-07-2019
06-08-2019
Alles liep zoals afgesproken. Keurig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
22-07-2019
05-08-2019
top bedrijf netjes hoor
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-08-2019
Besteldatum
21-07-2019
04-08-2019
Ging alles goed, zelfs de wisseling van het foutieve materiaal bij de transporteur
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
20-07-2019
03-08-2019
Vlugge en correcte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
01-08-2019
Voor besteld en vlot geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
23-07-2019
27-07-2019
Alles was in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
27-07-2019
Zeer snelle en correcte levering. Product voldoet prima en is wat ik ervan had verwacht.
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
26-07-2019
Goede website, alles snel vindbaar

Levering snel geregeld, alles naar wens
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
25-07-2019
Echt super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
21-07-2019
Prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
20-07-2019
Geweldig. Product. Goed bedrijf.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
Prima levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
11-07-2019
Bestelling een paar dagen na de geplande levering ontvangen, geen reactie op mijn bericht richting de shop
2.67
Redelijk

businbedrijf.nl antwoordt: 12-07-2019
Beste Rob, bedankt voor je review. Helaas is je bestelling inderdaad vertraagd. Onze communicatie had beter gemoeten, excuses. Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, dan hoor ik het graag Groeten, Richard van BusinBedrijf

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
04-07-2019
Snel goedkoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
01-07-2019
Snel geleverd, makkelijk te installeren en alles zit er bij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
28-06-2019
Goede en snelle levering, helaas waren de montage gaten niet voor geboord. Is natuurlijk ook geen probleem, alleen jammer dat je zelf 6x moet bellen en 2 dagen moet wachten op een montage tekening die uiteindelijk nooit komt.
Ook verkeerde montage sets meegeleverd dus ook verkeerde hoekstukjes en montage materiaal zou ook opnieuw gestuurd worden. Maar helaas nooit iets ontvangen.
3.67
Goed

businbedrijf.nl antwoordt: 04-07-2019
Beste, bedankt voor de review. Na telefonisch contact hebben we bekeken wat er precies nog mist en dat gaan we nasturen. Sorry dat we in eerste instantie dit niet goed hebben opgevolgd. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we dat graag Groeten, Richard van BusinBedrijf

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
19-06-2019
23-06-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
14-06-2019
Zeer snelle levering. Nu nog kijken of het past.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
12-05-2019
10-06-2019
Het heeft even geduurd tot de 2e deel van onze levering kwam. 1e deel van de bestelling kwam keurig na een dag tot onze verbazing was t maar de helft van de bestelling, de transporteur wist de vertellen dat het andere deel in backorder was. Voor het 2e deel hebben we een paar keer moeten bellen, na twee weken is bij t bedrijf de knoop doorgehakt. Keurig hebben we grotere versie ontvangen
3.33
Redelijk

businbedrijf.nl antwoordt: 12-06-2019
Beste Cor, bedankt voor je review. We hebben elkaar net even telefonisch gesproken en gelukkig is alles naar wens Mocht ik je nog verder kunnen helpen, dan hoor ik dat graag. Groeten, Richard van BusinBedrijf

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
23-05-2019
06-06-2019
Top bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
28-05-2019
Leverings termijn klopt niet
3.00
Redelijk

businbedrijf.nl antwoordt: 29-05-2019
Beste Guy, We hadden inderdaad een probleem met de levertijd van een artikel, sorry Inmiddels is alles bij je geleverd. Mochten we je nog kunnen helpen, dan horen we dat graag Groeten, Richard van BusinBedrijf

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
23-05-2019
Goede service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
23-05-2019
Prima spul en goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
15-05-2019
alles volgens verwachting verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
06-05-2019
Zeer goed verpakt
4.00
Goed

businbedrijf.nl

businbedrijf.nl werd op 22-08-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Industrieweg 2
5145 PV Waalwijk
Nederland
info@businbedrijf.nl
businbedrijf.nl
Winkel-exploitant
BusinBedrijf B.V.
Industrieweg 2
5145 PV Waalwijk
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jan Clemens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met businbedrijf.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.