Certificaat voor businbedrijf.nl

No. X75B2A4C0186909F9ED0594BD6E85FC49
 

Geldig vanaf
22-08-2016
Geldig tot
21-08-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor businbedrijf.nl



Goed

4.42/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 81 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft businbedrijf.nl al 702 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
11-07-2019
Bestelling een paar dagen na de geplande levering ontvangen, geen reactie op mijn bericht richting de shop
2.67
Redelijk

businbedrijf.nl antwoordt: 12-07-2019
Beste Rob, bedankt voor je review. Helaas is je bestelling inderdaad vertraagd. Onze communicatie had beter gemoeten, excuses. Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, dan hoor ik het graag Groeten, Richard van BusinBedrijf

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
04-07-2019
Snel goedkoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
01-07-2019
Snel geleverd, makkelijk te installeren en alles zit er bij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
28-06-2019
Goede en snelle levering, helaas waren de montage gaten niet voor geboord. Is natuurlijk ook geen probleem, alleen jammer dat je zelf 6x moet bellen en 2 dagen moet wachten op een montage tekening die uiteindelijk nooit komt.
Ook verkeerde montage sets meegeleverd dus ook verkeerde hoekstukjes en montage materiaal zou ook opnieuw gestuurd worden. Maar helaas nooit iets ontvangen.
3.67
Goed

businbedrijf.nl antwoordt: 04-07-2019
Beste, bedankt voor de review. Na telefonisch contact hebben we bekeken wat er precies nog mist en dat gaan we nasturen. Sorry dat we in eerste instantie dit niet goed hebben opgevolgd. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we dat graag Groeten, Richard van BusinBedrijf

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
19-06-2019
23-06-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
14-06-2019
Zeer snelle levering. Nu nog kijken of het past.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
12-05-2019
10-06-2019
Het heeft even geduurd tot de 2e deel van onze levering kwam. 1e deel van de bestelling kwam keurig na een dag tot onze verbazing was t maar de helft van de bestelling, de transporteur wist de vertellen dat het andere deel in backorder was. Voor het 2e deel hebben we een paar keer moeten bellen, na twee weken is bij t bedrijf de knoop doorgehakt. Keurig hebben we grotere versie ontvangen
3.33
Redelijk

businbedrijf.nl antwoordt: 12-06-2019
Beste Cor, bedankt voor je review. We hebben elkaar net even telefonisch gesproken en gelukkig is alles naar wens Mocht ik je nog verder kunnen helpen, dan hoor ik dat graag. Groeten, Richard van BusinBedrijf

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
23-05-2019
06-06-2019
Top bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
28-05-2019
Leverings termijn klopt niet
3.00
Redelijk

businbedrijf.nl antwoordt: 29-05-2019
Beste Guy, We hadden inderdaad een probleem met de levertijd van een artikel, sorry Inmiddels is alles bij je geleverd. Mochten we je nog kunnen helpen, dan horen we dat graag Groeten, Richard van BusinBedrijf

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
23-05-2019
Goede service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
23-05-2019
Prima spul en goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
15-05-2019
alles volgens verwachting verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
06-05-2019
Zeer goed verpakt
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
06-05-2019
Prima producten ...de skai lederen stoelhoezen zitten echt perfect maar het was een behoorlijke klus om het aan te brengen. De panelen voor de achterdeuren ook goed maar de bevestiging voor de bovenpanelen laat te wensen over.
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
06-05-2019
Snelle en keurige afwikkeling van de bestelling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
08-04-2019
02-05-2019
heel goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
25-04-2019
Supersnelle leverring
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
24-04-2019
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
22-04-2019
Niets op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
21-04-2019
geen bemerkingen, alles zo als het heurt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
17-04-2019
Ondernemen gelijk actie en denken mee in oplossingen. En je wordt er echt als klant behandeld. Top mannen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
27-02-2019
16-04-2019
Het heeft 6 weken geduurd voordat uiteindelijk de bestelling geleverd is. Was 1 product niet op voorraad. Werd van uit bus in bedrijf ook niet over gecommuniceerd. Uit eindelijk wel mijn bestelling ontvangen en tevreden over de producten. Maar communicatie en snelheid van uitleveren kan een stuk beter.
3.00
Redelijk

businbedrijf.nl antwoordt: 18-04-2019
Hoi Dimitri, bedankt voor je review. Sorry dat we je niet op de hoogte hebben gehouden van de vertraging van je bestelling Als we je verder nog kunnen helpen, dan horen we dat graag Groeten, Richard van BusinBedrijf

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
08-04-2019
De eerste levering liet een paar dagen op zich wachten
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-04-2019
Besteldatum
26-03-2019
06-04-2019
perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
25-03-2019
03-04-2019
Snelle levering en goede prijs, qua service nog geen ervaring.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
31-03-2019
het is allemaal snel en goed geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-03-2019
Besteldatum
21-03-2019
30-03-2019
bedankt voor het kwalteitsproduct & snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
25-03-2019
goed geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
21-03-2019
Prima bedrijf en zeer goed3 producten,heel erg goed en klantvriendelijk geholpen door Rick Bossers van de sales Department.
Goede adviezen en antwoorden op mijn vragen.
Bij he5 ophalen van de producten nog getrakteerd op een prima kop koffie.

Fijn bedrijf, goede producten en service en advies.

Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
20-03-2019
Vlotte communicatie, vlotte levering, de verpakking op zich heeft wel wat afgezien
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
20-03-2019
producten zijn goed maar de levering liet een week op zich wachten
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
18-03-2019
Snelle levering. Past perfect. Goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
14-03-2019
Alles goed geregeld, en duidelijke website
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
12-03-2019
Snelle levering. Perfecte pasvorm, zeer goede kwaliteit voor een mooie prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
24-02-2019
05-03-2019
Snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
23-02-2019
28-02-2019
Snel geleverd Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
18-02-2019
27-02-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
28-12-2018
22-02-2019
Levering duurde te lang. Na 2x telefonisch contact en toezeggingen mbt leveringsmoment kwam bestelling 4 dgn na afgesproken dag. Bestelde rubber mat was niet goed passend.
1.33
Slecht

businbedrijf.nl antwoordt: 27-02-2019
Beste Merel, bedankt voor je review. Door de feestdagen heeft de levering helaas inderdaad langer geduurd dan je van ons gewend bent, onze excuses. We zijn tot een passende oplossing gekomen betreffende de pasvorm van de mat. Fijn dat de bestelling nu naar wens is. Groet, Rick

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
17-02-2019
Mag sneller
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
14-02-2019
Gewoon top
5.00
Uitstekend

businbedrijf.nl

businbedrijf.nl werd op 22-08-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Industrieweg 2
5145 PV Waalwijk
Nederland
info@businbedrijf.nl
businbedrijf.nl
Winkel-exploitant
BusinBedrijf B.V.
Industrieweg 2
5145 PV Waalwijk
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jan Clemens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met businbedrijf.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.