pansitenederland.nlReviews

: 3.695Uitstekend

4,81

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
pansitenederland.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij pansitenederland.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
pansitenederland.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij pansitenederland.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor pansitenederland.nl

86 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.695 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 aug. 2022
Op zaterdag kreeg ik een bericht van mijn schoonmoeder. De poes van mijn schoonzus was overleden. Gezien dit haar gezelschap in het huis was, viel haar dit dan ook zwaar. Na wat zoeken op het internet kwam ik bij het bedeltje van een kat met passende tekst. Binnen no-time was het bedeltje mooi ingepakt binnen. Tijd om het kadootje te onthullen aan mijn schoonzus. Mijn kinderen renden enthousiast met het bijgeleverde zakje naar haar toe. Toen ze het eenmaal had uitgepakt sprongen de tranen in haar ogen en heeft ze een tijdje gehuild. Dit was precies het goede kade. Ze heeft nu altijd haar 'paw' een beetje bij zich. Bedankt!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 dec. 2022
ik heb niets ontvangen .ze hebben het naar een verkeerd adres gestuurd. ik heb gebeld zou zaterdag er 1 ontvangen.heb nog niets .nou balen was sinterklaas cadeau
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor pansitenederland.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
 
De correcte en zeer snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2022
Snelle verzending mooi product kado doosje erbij voor zelf leuk in te pakken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2022
Duidelijke website en overzichtelijk maar vooral snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2022
 
van Oma V.
Prachtige mooie zilveren lila hangbedel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2022
snelle service, goed verpakt, aanrader
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 dec. 2022
vlotte levering, cadeaudoosje gratis.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 dec. 2022
Snelle correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2022
Snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2022
Beoordeling melden