Groot respect na teleoontje dat mijn. Armband te groot was en zei zelf met het antwoord kwamen ik stuur de kleinere maat op in retourenvelop, kunt u de andere daarin terugsturen, chapeau waar vindt je zulke service nog
Verder lezen
Alle positieve beoordelingen weergeven
de meest kritische beoordeling
1 jaar geleden
Nog steeds geen pakketje ontvangen, wordt ook steeds verplaatst qua tijd en dag.
Verder lezen
Alle kritische beoordelingen weergeven
Beoordelingen voor pansitenederland.nl
SorterenRelevantie
(Pandora ME producten besteld). Super snelle verzending, daar hou ik van! Netjes verpakt, alles zit er keurig bij ook als je het kado zou willen geven. Echt een aanrader!
Altijd een goede selectie. Verzending is vlot. Ook retouren worden correct en snel afgewikkeld.
ik heb nog nooit een bestelling zo snel binnen gehad en ik kijk nu zeer regelmatig op de site.ach gewoon goed .ben heel blij met de armband en zou aan raden gewoon bestellen.
Geïmporteerde beoordelingen: