Op zaterdag kreeg ik een bericht van mijn schoonmoeder. De poes van mijn schoonzus was overleden. Gezien dit haar gezelschap in het huis was, viel haar dit dan ook zwaar. Na wat zoeken op het internet kwam ik bij het bedeltje van een kat met passende tekst.
Binnen no-time was het bedeltje mooi ingepakt binnen. Tijd om het kadootje te onthullen aan mijn schoonzus. Mijn kinderen renden enthousiast met het bijgeleverde zakje naar haar toe. Toen ze het eenmaal had uitgepakt sprongen de tranen in haar ogen en heeft ze een tijdje gehuild.
Dit was precies het goede kade. Ze heeft nu altijd haar 'paw' een beetje bij zich. Bedankt!
ik heb niets ontvangen .ze hebben het naar een verkeerd adres gestuurd.
ik heb gebeld zou zaterdag er 1 ontvangen.heb nog niets .nou balen was sinterklaas cadeau
makkelijk en eerlijke site staat precies op wat iets kost over bezorgkosten enz.
snelle bezorging en ook leuke acties, vooral bij eerste aanmelding via de nieuwsbrief 10% korting op je bestellingTOP
Goede duidelijke site, snelle en nette verzending. Gratis verzending is een groot pluspunt. grote collectie pandora bedels
24 feb. 2023
Goede service, en snelle verzending, afspraken goed nagekomen.
27 feb. 2023
6 feb. 2023
4 feb. 2023
27 aug. 2022
11 okt. 2022
Gratis verzending en retour is top! Helaas moest de bedel terug, degene voor wie hij was het hem al. Snelle verzending ook
5 sep. 2022
Een prettige geen onzin web winkel. waar alles zo moeilijk gaat, wat je besteld ligt binnen heel korte tijd in de brievenbus zonder moeilijk gedoe, en betrouwbaar dus kijk ik zeer regelmatig of er weer bij iets staat op de site en zo ja bestellen dus ik vind het prima.
Geïmporteerde beoordelingen: