tuin-online.nlReviews

: 410Uitstekend

4,75

Keurmerk
Niet gecertificeerd

Keurmerk
Niet gecertificeerd


Niet gecertificeerd
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
 Bij tuin-online.nl kun je momenteel niet van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruikmaken

Niet gecertificeerd
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
 Bij tuin-online.nl kun je momenteel niet van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruikmaken

Beoordelingen voor tuin-online.nl

86 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

410 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 nov. 2021 
van b k.
Was op zoek naar een goed ogende kerstboom. Bij andere bouwmarkten werd ik niet echt vrolijk, wat een nep! Tot ik op de site van tuin on line kwam, zag daar de royal christmas halmstad, 210m. Gebeld met klantenservice en zij deelden mij mede dat het echt een goede kunstboom was. Na wikken en wegen de boom gekocht zonder hem in het echt te hebben gezien. Is prachtboom, net echt, ben er blij mee.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


5 nov. 2022
Contact met klantenservice onmogelijk, er wordt niet gereageerd op aanvragen retour (3 keer), ook afzonderlijke e-mail en diverse telefoons leveren niets op. Verschrikkelijk.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor tuin-online.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(67)
 Geverifieerde beoordeling
1 okt. 2022
Toen ik de bestelling digitaal had opgestuurd, werd ik kort daarna opgebeld met de vraag of ik het klopte dat ik het wilde komen ophalen. Dit had ik blijkbaar verkeerd ingevuld, want ik had bezorging via PostNL bedoeld. Erg attent ! De volgende dag werd het dan ook bezorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022
goede communicatie en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 aug. 2022
Mijn bankoverschrijvingen doen er af en toe een week over, daar wordt geen probleem van gemaakt. 1 van de 8 beelden die ik totaal heb besteld kwam in stukken aan, de volgende dag werd er een nieuwe bezorgd. Enig min puntje is dat ik verkeerde informatie kreeg waarmee ik de beelden weer zwart kon maken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 aug. 2022 
Erg goed geholpen zowel per telefoon kantoor als magazijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 aug. 2022
Product voldoet voor 100%
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 nov. 2021 
van b k.
Was op zoek naar een goed ogende kerstboom. Bij andere bouwmarkten werd ik niet echt vrolijk, wat een nep! Tot ik op de site van tuin on line kwam, zag daar de royal christmas halmstad, 210m. Gebeld met klantenservice en zij deelden mij mede dat het echt een goede kunstboom was. Na wikken en wegen de boom gekocht zonder hem in het echt te hebben gezien. Is prachtboom, net echt, ben er blij mee.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 mrt. 2022
Het was een prachtig beeld wat ik had besteld. Echter met eerste zending ging er iets mis. Heb contact gehad met een hele vriendelijke mevrouw. Zij heeft alles netjes geregeld zodat ik snel weer een nieuwe zending kreeg Hele snelle service. waar ik erg blij mee was omdat dit een geschenk voor iemand was en kon ik het toch nog op tijd geven. Zij vonden het prachtig en waren er heel blij mee.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2021
Was op zoek naar een mooie kerstboom waar de verlichting al in zat. Na lang zoeken ben ik toch uiteindelijk bij Tuin-online terecht gekomen. Heb een kerstboom gezien en heb deze besteld. Was benieuwd of de reviews ook klopte namate er verteld werd. Nou ik ben zeer tevreden met het product en de levering. De kerstboom is erg mooi en de app werkt perfect. Ik ben een tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 nov. 2021
Prima service en levering; alles volgens afspraak. In eerste instantie valt de boom wat tegen (vergeleken met het plaatje) omdat hij minder vol is (qua takken) dan het plaatje suggereert. Daar staat tegenover dat de boom makkelijk is op te zetten, lekker licht is en de snoertjes makkelijk aan te sluiten zijn. Uiteindelijk zijn we tevreden met deze boom.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 mrt. 2022
Echt heel tevreden! Bestelde artikelen komen overeen met de productomschrijving (wat tegenwoordig ook vaak maar de vraag is) en de levertijd klopt met wat er staat. Verder echt een verademing dat de spullen niet overdreven groot verpakt zijn waar ik me bij andere webshops soms zo aan kan irriteren. Dikke pluim, ik raad jullie iedereen aan!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 mrt. 2022
Snelle makkelijke online bestelling en fijn dat ik zelf de tijd kan bepalen wanneer het bezorgd wordt ,ideaal , ook volgens afspraak geleverd , PostNL liep iets uit naar daar kunnen jullie niets aan doen . Één woord geweldig , ik heb al aan anderen doorgegeven van jullie kwaliteit en service ! Chapeau !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2021 
Heel tevreden over de ganse lijn. mooie volle kerstboom die zijn geld waard is.de foto's die jullie presenteren op jullie site , zijn correct en niet gemanipuleerd. enig minpuntje is de karige uitleg bij de verpakking ivm de verschillende mogelijke verlichting van de kerstboom die ge kunt toepassen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jun. 2022
Fijn als levering en vraag exact op elkaar aansluiten. Gewoon goed, accuraat en dat een en ander conform de website is en geleverd wordt binnen de afgesproken levertijd. Prima service dus!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 apr. 2022
Kunsthaag jungle met witte bloem besteld. Levering snel en erg voordelig! Heb het gebruikt als 3 schilderijen met enige tussenruimte naast elkaar en ziet er erg grappig uit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 apr. 2022
Snelle levering. Beeld super goed verpakt. Kom onderweg niets mis mee gaan. Alleen helaas beeld te klein. Retour procedure ook makkelijk en snel zonder problemen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dec. 2021 
vlugge service, leuke producten en zeer mooie kerstverlichting(fairybell). Graag nog meer keuzes in tuinproducten in jullie aanbod. Groetjes. Chris Van der Stuyft
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 apr. 2022
Het tuinbeeld is prachtig en was heel snel thuis ontvangen en erg goed veilig ingepakt. Alles was beter en mooier dan verwacht, top bedrijf!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 feb. 2022 
van b k.
Dracaena reflexa 1.50m gekocht. S'middags gekocht en volgende dag al in huis. Goede kwaliteit en is net een echte plant. Ben er blij mee.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jun. 2022 
Ik ben echt content met mijn abstrakt beeld is voor mij nu iets anders dan mensen od dieren ,en was zeer mooi en veilig verpakt prima .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 feb. 2022
Balkondoek besteld en de volgende ochtend kunnen afhalen. Snel en makkelijk geregeld. Alleen de vraag over tieraps is niet beantwoord.
Beoordeling melden