De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren.
Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.
Reviews voor bestecanvas.nl
Mooi foto op canvas !! Prachtige kleuren! Heel tevreden !!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een mooie feedback! Het is geweldig te horen dat de foto op canvas zo goed tot zijn recht komt en dat de kleuren prachtig zijn. De tevredenheid van onze klanten is van groot belang, en het is fijn dat dit product aan je verwachtingen voldoet. We waarderen dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Je enthousiasme inspireert ons om ons werk voort te zetten en te zorgen voor kwaliteit. Mochten er meer wensen zijn, dan staan we klaar om te helpen bij toekomstige projecten. Geniet van het prachtige kunstwerk!
Prima en mooi schilderij ,Zeker zijn geld waard. Erg tevreden
Antwoord van bestecanvas.nl
Delighted to hear that you find the painting both pleasing and valuable. Your satisfaction with the quality and aesthetic appeal is truly appreciated. It's wonderful to know that the artwork meets your expectations and brings joy to your space. Thank you for sharing your thoughts on this piece, and we're thrilled that it has found a happy place in your environment. Your positive experience is important, and we are grateful for your kind words. Should you have any more insights or reflections in the future, they are always welcome. Enjoy the beauty it brings!
Tevreden
Ik vind altijd alles wat wij bij u bestellen netjes en goed
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat alles wat je bij ons bestelt naar tevredenheid is. Het is fijn te weten dat de kwaliteit en netheid van onze producten aan je verwachtingen voldoen. We streven er altijd naar om een consistente, hoge standaard te leveren, en het is mooi dat dat wordt gewaardeerd. Als er in de toekomst nog dingen zijn die we kunnen verbeteren, dan horen we dat uiteraard graag. Bedankt voor je positieve feedback en dat je ons als betrouwbare keuze ziet. We kijken ernaar uit om je bij je volgende bestelling opnieuw tevreden te stellen.
Erg tevreden over de service en levering
Antwoord van bestecanvas.nl
Genieten van tevreden klanten is altijd een hoogtepunt. De service en levering ervaren als uitstekend is een mooi compliment dat ons inspireert om verder te gaan op deze weg. Uw positieve ervaring is waardevol voor ons en de motivatie om de kwaliteit hoog te houden. Het is fijn te weten dat we aan de verwachtingen hebben voldaan. Het delen van uw ervaring helpt ons om steeds te streven naar een hoogwaardige ervaring. Dank voor het delen van uw tevredenheid, en hopelijk blijft uw ervaring met ons net zo positief in de toekomst. Uw mening wordt zeer gewaardeerd en draagt bij aan ons voortdurende streven naar verbetering.
Snelle levering, product precies zoals afgebeeld.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat de levering snel was en het product volledig overeenkomt met de afbeelding. Het is geweldig dat alles naar wens is verlopen en dat de verwachtingen zijn waargemaakt. Het doet ons veel plezier dat je tevreden bent met je aankoop en dat je positieve ervaring hebt gehad. Jouw tevredenheid is van groot belang en het is goed om te weten dat je aankoop aan jouw verwachtingen heeft voldaan. Voel je vrij om ons opnieuw te bezoeken voor toekomstige behoeften. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en dat het product goed zal dienen in het gebruik. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring.
prijs kwaliteit uitstekend
uitstekende kwaliteit, snel geleverd, redelijke prijs
Antwoord van bestecanvas.nl
Kwaliteit en snelheid zijn cruciaal, en het is fijn te horen dat je tevreden bent met de uitstekende kwaliteit en snelle levering. Het is altijd ons doel om een redelijke prijs te bieden, en het is geweldig dat dit voor jou het geval is. Jouw positieve feedback is waardevol en motiveert ons om zo door te gaan. Dank voor het delen van je ervaring.
Prima kwaliteit en een snelle levering.
Antwoord van bestecanvas.nl
Een uitstekende combinatie van topkwaliteit en efficiënte levering. Het is geweldig om te weten dat de ervaring aan uw verwachtingen voldeed. Veel dank voor het delen van deze positieve feedback. Het blijft onze prioriteit om hoogwaardige producten en een vlotte service te bieden. Uw tevredenheid is de motivatie voor ons voortdurende streven naar uitmuntendheid. We hopen dat u in de toekomst opnieuw van onze producten en diensten zult genieten. Uw complimenten zijn zeer gewaardeerd en inspireren ons om het beste te blijven leveren.
Perfecte kwaliteit en goede verzending
Antwoord van bestecanvas.nl
It's delightful to hear your satisfaction with the quality and shipping. Positive experiences like yours are what we aim to deliver consistently. Your feedback serves as a great motivator for our team. It’s wonderful knowing that we could meet your expectations and provide a seamless experience. Thank you for sharing your thoughts and contributing to our continuous improvement. We look forward to serving you again with the same level of excellence.
Absoluut de kwaliteit,echt heel mooi.
Het volgen van de productie en aflevering.
Twee bestellingen gedaan,en heel tevreden
Zeker een aanbeveling
Antwoord van bestecanvas.nl
De schoonheid van kwaliteit straalt door uw woorden. Het is geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met de productie en aflevering. Dat u meerdere bestellingen heeft geplaatst en daar zo positief over bent, is een eer voor ons. Bedankt voor de aanbeveling, het betekent veel voor ons. Het is een plezier om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Uw ervaring inspireert ons om ons werk met evenveel toewijding voort te zetten. We zien ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn. Geniet van uw prachtige aankopen!
Niks meer aan doen
TOPPER CHAPEAU
Antwoord van bestecanvas.nl
Fantastisch om te horen! Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas.
Prima afdrukken en op tijd geleverd
Antwoord van bestecanvas.nl
Delighted to hear about your positive experience with the timely delivery and quality printing. It's always rewarding to know that our efforts align with your expectations. Your feedback serves as a great encouragement to continue providing high-quality service and reliability. We are pleased to have met your needs effectively and appreciate your kind words. Consistency in timely delivery and quality is something we strive for, and it’s wonderful to see it reflected in your review. Your satisfaction is our priority, and we’re glad to be part of your experience. Thank you for sharing your thoughts, and we look forward to serving you again in the future.
Prima
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
De foto is prachtig geworden op het doek
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat geweldig om te horen dat de foto zo mooi is geworden op het doek! Het is fijn om te weten dat de kwaliteit aan je verwachtingen voldoet. Het lijkt erop dat de afbeelding echt tot zijn recht komt en een mooie aanvulling is op je ruimte. Bedankt voor het delen van je ervaring, en het is fantastisch om te zien dat het resultaat zo naar wens is. We hopen dat je er nog lang van zult genieten en dat het een bijzondere betekenis voor je heeft. Mocht je in de toekomst nog meer willen toevoegen, dan staan we klaar om je weer van dienst te zijn.