De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren.
Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.
Reviews voor bestecanvas.nl
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Verschillende producten besteld.
O.a foto’s op acryl glas, werden goed met folie en foam papier geleverd voor bescherming. De foto is ook zeer helder.
Ook een geheugenspel besteld, ziet er hartstikke leuk uit!
Werd snel geleverd.
Was goed ingepakt.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het lijkt erop dat de bestellingen perfect zijn aangekomen. Geweldig om te horen dat de foto's op acryl glas zo helder zijn en dat de verpakking zorgvuldig is gedaan met folie en foam papier. Ook het geheugenspel klinkt hartstikke leuk! De snelle levering en goede verpakking maakten de ervaring nog beter. Het enthousiasme voor de producten is duidelijk voelbaar en wordt zeker gewaardeerd. Deze feedback zal worden meegenomen bij toekomstige leveringen en productontwikkeling. Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring.
Goede service
Goed kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit! Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas.
Alles prima en snelle levering
Antwoord van bestecanvas.nl
Schön, dass alles gut geklappt hat und schnell bei Ihnen angekommen ist. Vielen Dank für Ihre Bestellung bei bestecanvas!
Mooi geworden en snel geleverd
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met het resultaat en de snelle levering. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
Supersnelle bezorging allereerst. Kwaliteit is uistekend voor deze aannemelijke prijs
Antwoord van bestecanvas.nl
Bij ons draait alles om snelle service en het leveren van producten die voldoen aan de verwachtingen. Het is fijn om te horen dat de bezorging aan uw wensen voldeed en dat de kwaliteit van onze producten positief opvalt. We zijn blij dat u de prijs passend vindt voor de aangeboden kwaliteit. Het is belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en we hopen dat onze service en producten ook in de toekomst aan uw verwachtingen blijven voldoen. Bedankt voor uw positieve feedback en we kijken ernaar uit u weer van dienst te zijn.
Prachtige afdruk van mijn foto.
Super. Echt een stukje herfst aan de muur.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een mooie manier om de herfst in huis te halen! Het is geweldig om te horen dat de afdruk precies is geworden zoals je had gehoopt. De kleuren en details kunnen echt een warme, seizoensgebonden sfeer creëren. Het is fijn dat je tevreden bent met het resultaat en dat het een speciale plek aan je muur heeft gekregen. Jouw ervaring met het product is waardevol en inspireert ons om te blijven streven naar kwaliteit in onze afdrukken. Veel plezier met het genieten van je herfstkunstwerk!
De foto was erg mooi afgedrukt
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de afdruk zo goed is gelukt! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Antwoord van bestecanvas.nl
Kleuren komen exact overeen met het origineel, mooie scherpe afdruk op aluminium.
Antwoord van bestecanvas.nl
De precisie en scherpte van de kleuren worden gewaardeerd. Het klinkt alsof de afdruk op aluminium werkelijk tot leven komt met de originele kleuren. Het is fijn om te horen dat het resultaat aan de verwachtingen voldoet en dat het eindproduct van hoge kwaliteit is. Deze ervaring lijkt een positieve indruk te hebben achtergelaten. Dank voor het delen van deze feedback en het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. We hopen dat het een blijvend plezier biedt.
Goedkoop, korte wachttijd, snelle levering, goed verpakt
Antwoord van bestecanvas.nl
De snelheid van onze service en de zorg waarmee uw bestelling is verpakt worden zeer gewaardeerd. Het is fijn om te horen dat onze concurrerende prijzen, snelle levering en korte wachttijden aan uw verwachtingen voldoen. Wij streven ernaar om elke bestelling zo efficiënt en zorgvuldig mogelijk af te handelen. Uw positieve ervaring is belangrijk voor ons en we hopen dat u in de toekomst nogmaals van onze diensten zult genieten. Dank voor uw feedback en voor het delen van uw ervaring met ons.
Het is heel heel mooi geworden. Super blij mee
Antwoord van bestecanvas.nl
Super om te horen dat je er zo blij mee bent! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Elke keer opnieuw prachtige printen. Super goede levering. (Zorgvuldig verpakt)
Ik ben een tevreden en trouwe klant.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat de prints steeds weer indruk maken en dat de levering tot uw tevredenheid is. Zorgvuldige verpakking is essentieel en het is fijn te weten dat dit gewaardeerd wordt. Uw trouw als klant betekent veel en we zijn blij dat u steeds opnieuw kiest voor ons. Het is prachtig om te zien dat het resultaat en de service aan uw verwachtingen voldoen. We blijven ons inzetten om de kwaliteit die u waardeert te behouden. Dank voor uw positieve feedback en het vertrouwen dat u in ons stelt. Uw tevredenheid is belangrijk en uw steun wordt zeer gewaardeerd.
Ziet er mooi uir en snel geleverd
Antwoord van bestecanvas.nl
It's wonderful to hear that you're pleased with the appearance and delivery speed. We strive for efficiency and quality, and it's great to know that your experience reflects those efforts. Your satisfaction is important, and it motivates us to maintain high standards. Thank you for sharing your positive feedback.
Dikke tevreden
Heel erg mooi
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je er blij mee bent! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.