bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.075 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.778 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren. Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.

Reviews voor bestecanvas.nl

Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!

TOP!

Al jaren heel tevreden over de artikelen. Canvas, acrylglas, aluminium ea altijd prima kwaliteit, makkelijk te bestellen en snel geleverd. TOP !
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een plezier om te horen dat de kwaliteit en het bestelproces precies is wat je zoekt! Het is geweldig dat de canvas, acrylglas, en aluminium producten consistent aan je verwachtingen voldoen. De snelle levering en gebruiksvriendelijke bestelprocedure maken het verschil en het is fantastisch dat je dit ervaart. Jouw tevredenheid is van grote waarde en het is inspirerend om te zien dat je al lange tijd met plezier bij ons blijft bestellen. Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring en we kijken er naar uit om je ook in de toekomst te blijven voorzien van de producten die je graag hebt.
Goede kwaliteit en snelle levering
Antwoord van bestecanvas.nl
The exceptional quality and swift delivery are greatly appreciated. It's wonderful to hear that these aspects of your experience met your expectations. Your positive feedback highlights the commitment to providing top-notch products and efficient service. Thank you for sharing your thoughts, and we hope to continue serving you with the same high standards in the future.
Snelle levering voor een prima prijs
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat de levering vlot is verlopen en de prijs naar wens is! We streven ernaar om onze klanten een efficiënte en betaalbare ervaring te bieden. Het is altijd prettig om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Dank voor het delen van uw positieve ervaring en we hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn. Uw tevredenheid is een belangrijke drijfveer voor ons om onze diensten op hoog niveau te houden. Uw feedback inspireert ons om onze inzet voort te zetten.
Snel geleverd, mooi product!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en kwaliteit! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
goede producten snel bezorgd
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.