bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.075 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.778 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren. Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.

Reviews voor bestecanvas.nl

Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Mooie en duidelijke canvas!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de canvas er scherp en mooi uitziet! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Voor een lage prijs een mooi product zodat je ook de foto regelmatig kunt vervangen door een nieuwe te bestellen. Snelle levering.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met het product en dat het past bij wat je zoekt! De mogelijkheid om regelmatig je foto te veranderen is een fantastisch voordeel, en het is fijn dat je dit kunt doen zonder dat het veel kost. De snelle levering is iets waar we trots op zijn, en het is fijn dat je daar tevreden mee bent. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Het is altijd onze bedoeling om een praktische en efficiënte service te bieden die aansluit bij jouw verwachtingen. We hopen dat je nog meer plezier hebt van je aankoop en dat het blijft voldoen aan je wensen.
Leuke puzzel en ik denk dat ik binnenkort met een andere foto het canvas ga bestellen.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige keuze! Het is geweldig om te horen dat de puzzel zo goed in de smaak valt. De gedachte om binnenkort een canvas met een andere foto te bestellen klinkt als een spannend vervolg. Het klinkt alsof u veel plezier beleeft aan het personaliseren van uw ruimte met uw favoriete beelden. We hopen dat uw volgende project net zo veel voldoening geeft als deze puzzel. Dank voor het delen van uw ervaring en geniet van uw toekomstige creatie.
Makkelijk bestellen, uitstekende kwaliteit en snelle levering.
Antwoord van bestecanvas.nl
It's wonderful to hear your positive feedback on the ordering process, quality, and delivery speed. Your satisfaction is important, and knowing we've met your expectations brings us great joy. We strive to provide seamless experiences for our customers, and it's rewarding to see this reflected in your review. Thank you for taking the time to share your experience. Your kind words are greatly appreciated and motivate us to continue delivering the best service possible. We look forward to serving you again in the future.
Prima verpakt en mooi
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de verpakking goed was en je tevreden bent met het resultaat! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Het is prachtig geworden en snelle levering
Antwoord van bestecanvas.nl
Het resultaat is werkelijk schitterend; het doet ons plezier te horen dat de levering snel was. Het is fantastisch om te zien dat onze inspanningen om een aangename ervaring te bieden, hun vruchten hebben afgeworpen. Jouw tevredenheid is van groot belang, en het is prettig om te weten dat alles naar wens is verlopen. Het is heerlijk wanneer alles soepel en efficiënt verloopt. We zijn dankbaar dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen. Mochten er in de toekomst nog vragen zijn, dan staan we altijd klaar om eventuele zorgen te verlichten. We hopen dat het product veel vreugde en waarde aan je leven toevoegt.
Snelle levering Mooie foto
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de foto mooi is geworden! Bedankt voor je bestelling bij bestecanvas.
Netjes snel en zoals besteld
Antwoord van bestecanvas.nl
It's always a pleasure to hear such positive feedback. Delivering orders promptly and accurately is something we aim for, and it's wonderful to know your experience reflected that commitment. Your satisfaction is the greatest reward for our efforts, and it motivates us to continue providing the service you expect and deserve. Thank you for highlighting the efficiency and reliability of your recent purchase. We look forward to the opportunity to serve you again and hope every future experience meets the same high standards.
Het bestelde product precies zoals omschreven en ziet er top uit! Nadeel is dat het wel een week duurt eer dat je het thuis bezorgd krijgt. Dus bestel je voor iemand een cadeau dan wel ruim van te voren bestellen. Hier nog net optijd binnen👌
Antwoord van bestecanvas.nl
Het doet ons genoegen te horen dat het product aan uw verwachtingen voldoet en er goed uitziet! Uw opmerking over de levertijd is waardevol en wordt zeker meegenomen. We begrijpen dat het belangrijk is om cadeaus op tijd te ontvangen, en we hopen dat het product uiteindelijk precies op tijd is gearriveerd. Bedankt voor het delen van uw ervaring en uw geduld met de bezorging. Uw feedback helpt ons om de ervaring van alle klanten te verbeteren en te optimaliseren. We kijken ernaar uit om u in de toekomst verder van dienst te zijn en wensen u veel plezier met uw aankoop!