De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren.
Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.
Reviews voor bestecanvas.nl
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Foto op aluminium …
De snelle levering en het goed op de hoogte houden wat er precies gaat gebeuren
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fantastisch om te horen dat de snelle levering en de duidelijke communicatie over het verloop van de bestelling goed zijn bevallen. Het is belangrijk dat klanten precies weten wat ze kunnen verwachten, en het doet ons goed te weten dat dit gewaardeerd wordt. Het lijkt erop dat het proces vlot is verlopen en dat geeft ons veel voldoening. Bedankt voor dit positieve bericht; het motiveert ons om op dezelfde manier verder te gaan en ervoor te zorgen dat jullie tevreden blijven.
Prachtige foto’s laten maken bij jullie op canvas
Antwoord van bestecanvas.nl
Het klinkt alsof de foto's op canvas een bijzondere toevoeging zijn geworden aan je omgeving. De aandacht voor detail en de kwaliteit van de afdruk zijn elementair voor een geslaagd resultaat, en het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met het werk dat verzorgd is. Als de foto's op canvas een positieve indruk achterlaten, dan is dat precies wat men hoopt te bereiken. Het is fijn te weten dat je ervaring waardevol is voor jou en wellicht voor anderen die overwegen hetzelfde te doen. We zijn blij dat de foto's een mooie weergave van je momenten zijn geworden.
Precies op tijd volgens info! Verpakking beschadigd maar geen verdere schade!
Precies op tijd volgens info!
Antwoord van bestecanvas.nl
Perfect geleverd zoals aangegeven! Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas.
Geweldig resultaat erg mooi zijn ze , boven verwachting zelfs. Ben er super blij mee
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een fantastische feedback! Het doet ons veel plezier te horen dat het resultaat boven verwachting is en dat je er zoveel plezier aan beleeft. We zijn verheugd dat de uitkomst je zo blij heeft gemaakt. Het is altijd ons doel om een ervaring te bieden die je verwachtingen overtreft, en we zijn blij dat we dat voor jou hebben kunnen realiseren. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en het vertrouwen in ons, hopelijk kunnen we in de toekomst opnieuw aan je verwachtingen voldoen met onze producten.
Mijn afdruk 80x60 is van een foto 5MP. Best een foto kiezen van meer MP
Antwoord van bestecanvas.nl
Dank voor uw opmerking over de afdrukkwaliteit. Het is altijd waardevol om te horen dat er ruimte is voor optimalisatie. Bij het selecteren van een afbeelding voor grotere afdrukformaten kan de resolutie inderdaad een verschil maken. Uw observatie helpt ons bij het beter informeren van andere klanten over hun keuzes en verwachtingen. We blijven ons inspannen om producten van hoge kwaliteit aan te bieden en uw feedback speelt een rol in dat streven. Mocht u in de toekomst nog vragen of suggesties hebben, dan staan we altijd klaar om te ondersteunen.
Foto op canvas laten drukken super mooi geworden er blij mee
Antwoord van bestecanvas.nl
It's always rewarding to hear how much you appreciated the canvas photo. The way it turned out seems to have met your expectations, and your satisfaction is very important. We strive to provide products that leave a lasting impression, and it’s inspiring to know the result has brought you such happiness. Your feedback is invaluable as it encourages the continued delivery of quality work. Thank you for sharing your experience; it's wonderful to know the canvas has added something special to your space.
Jullie hebben ons een prachtig schilderij geleverd
Antwoord van bestecanvas.nl
Creating timeless art that brings joy enhances our mission, and delivering a piece that resonates so beautifully is truly rewarding. We take pride in ensuring each painting captures the essence of what makes art special. It’s wonderful to hear that the delivered painting met your expectations and brought delight. Your appreciation motivates us to continue providing exceptional items that add beauty to your space. Thank you for sharing your positive experience and for choosing our creations to adorn your environment. Each piece is crafted with care and attention to detail, and knowing it’s cherished encourages us in our ongoing dedication to quality.
Mooi afgewerkt, correcte levering en snelle service
Antwoord van bestecanvas.nl
Een prachtig compliment voor onze service en afwerking! Het is geweldig om te horen dat de levering snel en professioneel was uitgevoerd. We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en dat alles naar wens is verlopen. Het is altijd ons doel om een positieve ervaring te bieden en het doet ons goed te weten dat je dat zo hebt ervaren. Bedankt voor het delen van je ervaring en we hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Jouw beoordeling betekent veel voor ons en motiveert ons om op dezelfde manier door te gaan.
Leuke puzzel en ik denk dat ik binnenkort met een andere foto het canvas ga bestellen.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige keuze! Het is geweldig om te horen dat de puzzel zo goed in de smaak valt. De gedachte om binnenkort een canvas met een andere foto te bestellen klinkt als een spannend vervolg. Het klinkt alsof u veel plezier beleeft aan het personaliseren van uw ruimte met uw favoriete beelden. We hopen dat uw volgende project net zo veel voldoening geeft als deze puzzel. Dank voor het delen van uw ervaring en geniet van uw toekomstige creatie.
Perfecte behandeling. Echt 5 sterren
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een geweldige feedback! Het is fantastisch om te horen dat de ervaring als perfect werd ervaren. Het is ons doel om altijd een hoogwaardige service te bieden, en het is fijn om te weten dat deze inspanningen gewaardeerd worden. Het is bemoedigend om te horen dat de ervaring 5 sterren waard was. Dank voor het delen van deze positieve ervaring, en het motiveert ons om te blijven streven naar het leveren van uitstekende service. Het is een genoegen om zo'n positieve beoordeling te ontvangen.
Snelle service , mooi resultaat.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is altijd fijn om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet en dat u tevreden bent met het resultaat. We streven ernaar om efficiënt en effectief te werken, zodat onze klanten de beste ervaring krijgen. Het is geweldig dat u de snelheid van onze service en de kwaliteit van het resultaat waardeert. We zijn blij dat we u konden helpen en hopen dat u in de toekomst weer van onze diensten gebruik zult maken. Bedankt voor uw positieve feedback.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
Super snelle service
Foto is erg mooi
Antwoord van bestecanvas.nl
Your appreciation for our swift service and the quality of the photo is truly encouraging. It's wonderful to hear that your experience with us met your expectations. We strive to deliver excellence and it's gratifying to know it resonated with you. Your feedback is invaluable in motivating our team to maintain the high standards we aim for. Thank you for sharing your positive experience and for choosing our services. We look forward to continuing to provide the level of service you've come to expect.
Nette en snelle bezorging
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de levering soepel verliep! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Mooi canvas
Precies wat ik verwachtte
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat het resultaat precies was zoals je het voor ogen had! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.