bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.075 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.778 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren. Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.

Reviews voor bestecanvas.nl

Mooie afdruk, snelle afhandeling en de goede prijsstelling.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fijn te horen dat de afdruk naar wens is en dat de snelheid van onze afhandeling en prijsstelling u bevalt. Wij streven er altijd naar om een prettig en efficiënt proces te bieden. Uw positieve feedback is waardevol en motiveert ons om de hoge kwaliteit en service voort te zetten. Mocht u in de toekomst nogmaals van onze diensten gebruik willen maken, dan hopen wij u wederom tevreden te kunnen stellen. Bedankt voor uw review en uw vertrouwen in ons.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!