bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.063 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.804 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren. Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.

Reviews voor bestecanvas.nl

Mooie foto’s en snel bezorgd ook
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fantastisch om te horen dat de foto's mooi zijn en de bezorging snel was. Een efficiënte service kan echt verschil maken, en dit is precies wat we willen bereiken. Het is geweldig dat de kwaliteit van de foto's aan uw verwachtingen voldoet en dat de levering soepel is verlopen. Uw positieve ervaring geeft ons veel voldoening en is een motivatie om onze service op dit niveau te blijven houden. We zijn blij dat u tevreden bent en hopen dat u nog lang kunt genieten van uw foto's. Dank voor het delen van uw ervaring en het vertrouwen in ons.
Precies zoals de foto en goed verpakt
Antwoord van bestecanvas.nl
Dank voor het delen van uw ervaring. Het is mooi om te horen dat het product precies overeenkomt met de afbeelding en dat de verpakking aan uw verwachtingen voldoet. Zorgvuldige presentatie en veilige verzending vormen een belangrijk onderdeel van het proces, en het is prettig te weten dat dit gewaardeerd wordt. Uw tevredenheid is waardevol en het is fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Aarzel niet om ons te benaderen als er in de toekomst nog vragen of opmerkingen zijn. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop.
Mooi en voordelig. Blij mee!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige en voordelige keuze! Het is fijn om te horen dat je er blij mee bent. De combinatie van esthetiek en prijs is altijd een pluspunt. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.

Goede serviv

Goede service
Antwoord van bestecanvas.nl
It's wonderful to hear that you had such a positive experience! We aim to provide consistent and reliable service for every customer. Knowing that our efforts have contributed to your satisfaction is truly rewarding. Your kind words serve as motivation for us to maintain our commitment to quality. It's important for us to ensure that each interaction leaves a lasting impression, and reviews like yours help reinforce that. Thank you for sharing your experience. If there's anything else you'd like to share about your experience, we always appreciate hearing more thoughts.
Snelle levering, makkelijk te bestellen
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een fijne feedback over de snelle levering en het gemak van het bestelproces. Het is geweldig om te horen dat de ervaring soepel en efficiënt was. Er wordt veel zorg besteed aan het garanderen van een vlotte service en het is fijn te weten dat dit gewaardeerd wordt. Mocht er iets zijn dat het bestelproces verder kan verbeteren, zijn suggesties altijd welkom. We hopen dat de volgende ervaring even plezierig zal zijn. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en voor het vertrouwen in ons.
Afdrukken zijn mooi geworden!
Antwoord van bestecanvas.nl
Delighted to hear about your satisfaction with the prints! It's wonderful that the results met your expectations. Crafting high-quality prints is something we aim for, and knowing that you found them beautiful truly makes our day. Every detail contributes to the final product, and we're glad it resonated with you. Your feedback is appreciated and helps us continue delivering work that pleases you. If there's anything specific you enjoyed about the prints, feel free to let us know; it enriches our understanding of what you're looking for. Thank you for sharing your positive experience, and we hope the prints bring you many smiles.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor uw recensie. Onze excuses voor het ongemak, en we willen uw probleem zo snel mogelijk oplossen. We hebben al per e-mail contact met u opgenomen en wij zien uw antwoord tegemoet.
Alles zo blijven doen zoals jullie het nu doe.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een geweldig compliment! Het doet ons plezier dat onze inspanningen worden gewaardeerd. Het is onze passie om een positieve ervaring te bieden. We zijn dankbaar voor uw steun en voor het delen van uw mening. Feedback zoals de uwe motiveert ons om ons te blijven inzetten. Het is fijn om te horen dat onze aanpak aan uw verwachtingen voldoet en dat u tevreden bent. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen, en we kijken ernaar uit om u opnieuw van dienst te zijn. Nogmaals bedankt voor de mooie woorden!
Zeer mooi! Heb een grote foto op plexiglas besteld. Superblij mee!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige keuze! Het is fantastisch te horen dat de grote foto op plexiglas precies is wat je zocht. De vreugde die je ervaart bij het ontvangen van je bestelling is erg waardevol. Het is fijn om te weten dat je zo blij bent met het eindresultaat. Het maakt ons bijzonder tevreden om te horen dat alles naar wens is verlopen. Iedereen streeft ernaar om de verwachtingen te overtreffen en het doet ons deugd dat je ervaring zo positief was. Blijf genieten van je aankoop, en bedankt voor je schitterende review!
Waanzinnig mooie kleuren. Stevig canvas. Goeie ophang benodigdheden.
Antwoord van bestecanvas.nl
De levendige kleuren en het stevige canvas die je hebt beschreven, klinken als een prachtige combinatie die de ruimte ongetwijfeld opfleurt. Het is fantastisch om te horen dat de ophang benodigdheden aan je verwachtingen voldoen. Het lijkt erop dat het product perfect aansluit bij wat je zocht, en dat is precies wat we hopen te bereiken. Het doet ons deugd dat je zo tevreden bent met je aankoop en de kwaliteit ervan. Geniet van je nieuwe toevoeging aan je interieur; hopelijk blijft het een bron van plezier en schoonheid. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring.
Super mooie kwaliteit, makkelijke site en snel en goed geleverd!!
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de site. De snelheid en zorg waarmee je bestelling geleverd is, zijn punten waar we veel waarde aan hechten. Jouw positieve ervaring is erg belangrijk voor ons, en het doet ons deugd dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. We hopen dat je nog lang mag genieten van je aankoop en dat het aan je behoeften blijft voldoen. Bedankt voor het delen van je ervaring en je vertrouwen in ons. Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, dan kijken we ernaar uit je opnieuw te kunnen helpen.
SR
Shalindra R.
Top!
Goed verpakt. Netjes afgewerkt
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fantastisch om te horen dat de verpakking en afwerking je tevreden stellen. Het doet ons plezier dat je ervaring met ons product positief was. We streven ernaar om een hoogwaardige ervaring te bieden en het is geweldig dat deze aspecten precies aan je verwachtingen voldoen. Jouw tevredenheid is een belangrijke indicatie dat we op de goede weg zijn. Bedankt voor het delen van je positieve feedback; het betekent veel voor ons. We hopen dat je in de toekomst blijft genieten van je aankoop en we kijken uit naar je eventuele volgende bezoek.
TS
theo s.
mooie fotoafdruk en mooie lijst
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is fijn om te horen dat je de fotoafdruk en de lijst mooi vindt. We streven ernaar om producten van hoge kwaliteit aan te bieden, en het is geweldig om te weten dat deze aan je verwachtingen voldoen. Het creëren van een positieve ervaring voor onze klanten is belangrijk, en jouw tevredenheid betekent veel voor ons. Veel plezier met je aankoop, en bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten dat je tevreden bent. Als er nog iets anders is waar je van wilt genieten, hopen we dat je ons opnieuw zult overwegen.