bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.081 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.761 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd. Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.

Reviews voor bestecanvas.nl

Klasse foto

De foto is mooi geworden zal jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat geweldig om te horen dat de foto naar wens is. Het is altijd ons doel om kwaliteit te leveren die anderen inspireert om onze diensten aan te bevelen. Het doet ons plezier te weten dat je ons aan je familie en vrienden zult aanraden. Jouw vertrouwen in ons betekent veel, en we hopen dat iedereen die onze diensten gebruikt dezelfde positieve ervaring heeft. We zijn trots op wat we doen en jouw reactie is een prachtige bevestiging van ons werk. Hartelijk dank voor je geweldige feedback en we hopen je binnenkort weer van dienst te kunnen zijn.

prachtige kwaliteit!

Snelle levering en prachtige kwaliteit! Ontzettend blij mee!!!!
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een fantastische feedback! Het is geweldig te horen dat de snelle levering en de prachtige kwaliteit naar wens zijn. De blijdschap die je ervaart met je aankoop is precies wat we hopen te bereiken. Jouw positieve ervaring motiveert ons om door te gaan met het leveren van service en producten die onze klanten waarderen. Het is altijd een plezier om te zien dat onze inspanningen bijdragen aan tevredenheid. Bedankt voor het delen van je enthousiasme; het is zeer gewaardeerd. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn en je net zo tevreden te maken. Geniet van je aankoop!
Heel mooi gedaan goeie kwaliteit en goed verpakt! Zeker een aanrader.
Antwoord van bestecanvas.nl
Een prachtige beoordeling zoals deze is altijd een genoegen om te lezen. De aandacht voor detail en kwaliteit zijn aspecten waar we veel waarde aan hechten, en het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Het is fantastisch dat je ervaring zo positief is geweest en dat je onze service aanbeveelt. We streven er altijd naar om het beste te leveren, en het is geweldig te weten dat dit in jouw ervaring tot uiting is gekomen. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!
Vanaf de bestelling tot de levering was erg fijn en netjes.
Antwoord van bestecanvas.nl
De ervaring van een soepele en nette transactie is altijd prettig. Het is goed om te horen dat zowel het bestelproces als de levering naar tevredenheid zijn verlopen. Uw positieve feedback is waardevol en wordt enorm gewaardeerd. Het geeft ons veel voldoening te weten dat de service van begin tot eind naar wens was. We hopen dat het product aan uw verwachtingen voldoet en dat het gebruik ervan net zo aangenaam zal zijn als het aankoopproces. Mochten er in de toekomst nog vragen of wensen zijn, dan staan we altijd voor u klaar om te helpen. Bedankt voor uw beoordeling en vertrouwen.
Mooie canvas boor een betaalbare prijs
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en prijs! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Zeer goede kleurenweergave, perfect zoals op mijn gekalibreerd beeldscherm, goede verpakt
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een plezier om te horen dat de kleurenweergave perfect overeenkomt met dat van je gekalibreerde beeldscherm! Het is geweldig dat de verpakking ook aan je verwachtingen voldoet. Het lijkt erop dat je een uitstekende ervaring hebt gehad met onze producten, en dat maakt ons blij. We hopen dat je nog veel plezier beleeft aan je aankoop en dat het blijft voldoen aan jouw eisen en standaarden. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fantastisch en snelle levering. Heel goed ingepakt
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat alles goed is aangekomen! Snelle levering en zorgvuldige verpakking zijn prioriteiten bij bestecanvas. Bedankt voor je bestelling!
Mooie foto en alles oke en op tijd!!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat alles goed is verlopen en op tijd is geleverd! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Alles was goed, Fijn, snel en mooi!!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn om te horen dat alles naar wens was! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Snelle en goede levering
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat alles soepel verliep! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Nu voor de 2de keer een heel mooi cadeau besteld en keurig afgeleverd mooie duidelijke foto weergegeven zeer zeer tevreden voor herhaling vatbaar
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige ervaring om te horen dat je voor de tweede keer een mooi cadeau hebt besteld en dat alles naar wens is verlopen. Geweldig om te weten dat de foto zo duidelijk en precies was zoals je had gehoopt. Het is fantastisch dat je zo tevreden bent en overweegt het opnieuw te doen. Jouw tevredenheid met onze service is belangrijk en we zijn blij dat het aan je verwachtingen voldoet. Bedankt voor je vertrouwen en de mooie woorden over de levering en kwaliteit.
Prima afdruk! Geheel tevreden!
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig dat je tevreden bent met de afdruk! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas!
Ik Kreeg wat ik verwachtte
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat het resultaat helemaal klopte! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.

Prima

Simpele site. Prima service
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de ervaring! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Snelle bezorging
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je bestelling bij bestecanvas! Fijn dat alles snel is aangekomen.
GN
G.J. N.

Prima product - voor herhaling vatbaar

Het bestelproces verliep goed. De levering was spannend, want het pakket bleef lang stilstaan bij de transporteur. Uiteindelijk was het net op tijd voor de jarige. Ik het wel verwacht dat de puzzel in een doos zou zitten met voorbeeld opdruk. Hij was nu als brievenbus pak met een karton erachter waardoor enkele puzzelstukjes uit het geheel lagen. De kwaliteit oogt verder goed.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het is geweldig om te horen dat het bestelproces soepel verliep en dat het pakket net op tijd aankwam voor de speciale gelegenheid. De leveringsperiode kan soms spannend zijn, en we waarderen uw begrip en geduld. We zullen uw opmerkingen over de verpakking en presentatie van de puzzel zeker meenemen. De kwaliteit van het product is een belangrijk aspect, en het is fijn te horen dat deze naar wens was. Uw feedback helpt ons bij het verbeteren van de ervaring, en we hopen dat de puzzel veel plezier heeft gebracht.
ze zijn boven verwachting zo mooi zijn ze . super bedankt ook voor de snellen levering.
Antwoord van bestecanvas.nl
What a delight to hear how delighted you are with your purchase! It’s wonderful to know that the beauty of the items has exceeded expectations. The smooth delivery process seems to have contributed positively to your experience, and it’s great to see that gratitude expressed. Your feedback is invaluable and serves as motivation for continued excellence. Enjoy the beauty of your purchase and the convenience of timely delivery.