bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.081 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.761 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, het materiaal en de kleuren. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend gezien en de betaalbaarheid en kortingsacties worden gewaardeerd. Verder wordt de klantenservice meestal als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Ook de stevige en zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd. Toch zijn er enkele verbeterpunten, zoals kleine drukfouten of onvolkomenheden bij sommige bestellingen. Er zijn klachten over onzorgvuldige bezorging door de bezorgdiensten en meldingen van onvoldoende of beschadigde verpakking tijdens het transport. Sommige klanten missen een ophangsysteem bij hun bestelling of vinden de communicatie hierover op de website niet duidelijk genoeg. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice bij het oplossen van problemen en tips voor het verbeteren van opties en communicatie in het bestelproces.

Reviews voor bestecanvas.nl

Cadeau

Mijn moeder kreeg kussen met mijn overleden vader er op van haar kleindochter(mijn dochter) ❤️
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een bijzondere en ontroerende manier om dierbare herinneringen te koesteren. Het is prachtig om te zien hoe familiebanden worden versterkt door zulke betekenisvolle geschenken. De liefde en verbondenheid die wordt uitgedrukt door dit gebaar is onvergetelijk. Het cadeau van uw dochter aan uw moeder spreekt boekdelen over de diepere emoties en gedachten die gedeeld worden binnen jullie familie. Het is een eer om deel uit te maken van een moment dat zoveel betekenis heeft voor jullie. De warmte en zorg die hierin zijn samengebracht, maken het tot een uniek gedenkteken dat voor altijd gekoesterd zal worden.
snelle en vlotte levering
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de levering zo snel verliep! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Antwoord van bestecanvas.nl
Alles prima en snelle levering!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Goed verpakt, goede kleur.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit en verpakking goed zijn! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Fijn en service gericht bedrijf,
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas! Fijn dat je tevreden bent met onze service.
Weer een prima product
Antwoord van bestecanvas.nl
Verrassende kwaliteit van afdrukken op hout, glas snelle levering
Antwoord van bestecanvas.nl
The unique quality you've experienced with our prints on wood and glass truly highlights the craftsmanship and dedication involved in every piece. It's wonderful to hear that the delivery was swift, matching the high standards of the product itself. Your satisfaction is our primary focus, and it fuels our commitment to maintain excellence in every aspect. Thank you for sharing your positive experience, and we hope to continue impressing you with our offerings.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
Mooier geworden dan verwacht
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig dat het resultaat je verwachtingen overtrof! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Bestelling makkelijk te maken Kwaliteit is prima en dat voor een redelijke prijs. Levering netjes en vlot
Antwoord van bestecanvas.nl
Dank voor het delen van uw positieve ervaring. Het is fijn te horen dat het plaatsen van een bestelling soepel verloopt en dat de kwaliteit aan uw verwachtingen voldoet, vooral tegen een betaalbare prijs. Uw opmerking over de snelle en nette levering wordt zeer gewaardeerd. We streven ernaar om goede service te bieden en het is fantastisch dat dit voor u goed heeft uitgepakt. Uw feedback motiveert ons om onze inzet voort te zetten. Geniet van uw aankoop en hopelijk kunnen we u in de toekomst weer van dienst zijn met hetzelfde gemak en dezelfde kwaliteit waar u zo tevreden over bent.
Ze zijn super mooi geworden me zoontje van 2 was hellemaal happy
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een vreugdevolle ervaring om te horen dat je zoontje zo blij was! De blijdschap van kinderen is altijd een prachtig moment en we zijn verheugd dat het zo goed bevallen is. Het is geweldig dat de producten precies voldoen aan wat je verwachtte en dat ze een glimlach op het gezicht van je zoon hebben gebracht. De combinatie van kwaliteit en tevredenheid is waar we naar streven, en het is fijn om te weten dat dit bij jullie het geval was. Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring!
Hele mooie kwaliteit, mooie afwerking, ben er heel blij mee.
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat een prachtige feedback! Het is fantastisch om te horen dat de kwaliteit en afwerking aan je verwachtingen voldoen. We zijn blij dat je tevreden bent en dat ons product je blij maakt. Jouw ervaring is belangrijk voor ons, en we hopen dat je nog lang plezier zult hebben van je aankoop. Dank je wel voor het delen van je ervaring, en we kijken uit naar je volgende bezoek.

Late verzending

De verzending duurde enorm lang
Antwoord van bestecanvas.nl
Verzendtijd genoteerd — we nemen per e-mail contact met je op om dit te bespreken.

Foto's op plexiglas

Foto's zoals verwacht op plexiglas, mooi helder resultaat hierdoor. Snel geleverd
Antwoord van bestecanvas.nl
The beauty of clear, vibrant images captured on plexiglass is truly remarkable. It's delightful to hear that the quality met your expectations. Timely delivery is an essential part of ensuring satisfaction, and it's great to know it was appreciated. Capturing and presenting memories with clarity is always a priority, and receiving such feedback is encouraging. Your positive experience reflects the effort invested in providing high-quality products efficiently. Thank you for sharing your experience with us.
Mooi aanbod netjes geleverd. Erg blij mee
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn dat je zo tevreden bent met je bestelling! Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas.
Zeer tevreden . Ook een mooie prijs.
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.