bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

5.075 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden52.778 reviews in totaal

bestecanvas.nl- Logo - Reviews

bestecanvas.nl

De reviews voor bestecanvas.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken en materialen. De verpakking wordt vaak als degelijk en veilig ervaren. De levering is veelal snel en betrouwbaar. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces, wat zorgt voor een prettige ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien en er zijn regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook wordt de klantenservice meestal als behulpzaam ervaren. Soms worden kleine fouten in het product genoemd. De verpakking wordt soms als te groot of onzorgvuldig ervaren, wat tot kleine beschadigingen kan leiden. Er zijn klachten over bezorgdiensten, vertragingen en de leverwijze. Ook wordt het ontbreken of de onduidelijkheid van het ophangsysteem regelmatig als verbeterpunt genoemd. Enkele klanten hebben negatieve ervaringen met de klantenservice.

Reviews voor bestecanvas.nl

Heldere afgedrukte foto, nog beter dan verwacht.
Antwoord van bestecanvas.nl
It's fantastic to hear that the photo exceeded your expectations with its clarity. The quality of the print is something we take pride in, and it's rewarding to know it has made a positive impact. Thank you for sharing your experience. Your satisfaction is important to us, and we hope your photo continues to bring joy. If there are other ways we can assist, we are here to help. Enjoy the vivid details and colors that make the photo truly stand out.

Mooie foto en snelle levering.

Mooie foto en snelle levering, mooie prijs.
Antwoord van bestecanvas.nl
It's truly delightful to hear such positive feedback! The appreciation for the photo and the swift delivery is genuinely valued. It's wonderful that you found the price to your satisfaction as well. Your experience is important, and such comments encourage continued dedication to what matters most to our customers. Thank you for sharing your thoughts, and we hope to continue providing the quality and efficiency you deserve.
Zeer snelle levering. De canvas print was netjes verpakt. Eind resultaat was prachtig. Ik had een matte zwarte lijst besteld. Dat maakt een canvas print helemaal af
Antwoord van bestecanvas.nl
De snelle levering en zorgvuldige verpakking van de canvas print zijn duidelijk belangrijke aspecten die bijdragen aan de kwaliteit van de ervaring. De keuze voor een matte zwarte lijst voegt zeker een elegante afwerking toe aan het geheel, wat het eindresultaat prachtig maakt. Het is fijn om te horen dat deze combinatie goed heeft gewerkt voor de print. Feedback zoals deze helpt ons om de details die onze producten speciaal maken te blijven waarderen. Hartelijk dank voor het delen van deze positieve ervaring!
Altijd netjes en je krijgt is van goede kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit die je ontvangt. Het is altijd ons doel om onze klanten een goede ervaring te bieden, en het is geweldig dat je dit waardeert. We blijven ons inzetten voor de hoge standaarden die je gewend bent. Bedankt voor je positieve feedback en het vertrouwen dat je in ons stelt. We zien ernaar uit je weer van dienst te kunnen zijn en hopen dat je telkens weer dezelfde kwaliteit ervaart.
Heel mooi gedaan. Bedankt
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met het resultaat! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Super snel en mooi!
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig dat je tevreden bent! Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!
Wederom een heel mooi canvaskader van 120x80 voor een schappelijke prijs. Goeie kwaliteit.
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om te horen dat het canvaskader van 120x80 aan je verwachtingen voldoet. De combinatie van mooie esthetiek en een schappelijke prijs lijkt een goede keuze te zijn geweest. Het is belangrijk dat de kwaliteit voor je passend is, en die prettige ervaring waarderen we zeer. Fijn dat je tevreden bent met je aankoop. We hopen dat het canvas een prachtige aanvulling is voor je ruimte en lang meegaat. Bedankt voor het delen van je positieve bevindingen en voor het kiezen van ons product. Veel plezier met je nieuwe aanwinst!
Goed product afgeleverd en zeer goed verpakt
Antwoord van bestecanvas.nl
Een tevreden klant met een positieve ervaring is altijd een prachtig resultaat. De zorgvuldige verpakking en de kwaliteit van het product zijn essentieel voor een optimale klantbeleving. Het doet ons deugd te horen dat het product naar wens is afgeleverd en dat de verpakking aan de verwachtingen heeft voldaan. We streven ernaar om dezelfde hoge standaard te blijven handhaven zodat elke klant een vergelijkbare ervaring heeft. Bedankt voor het delen van uw ervaring en voor het vertrouwen in ons. Het is een genoegen om aan uw verwachtingen te voldoen en we hopen dat u blijft genieten van uw aankoop.

superafdrukken

Door de superafdrukken: trouwe klant. Aanrader
Antwoord van bestecanvas.nl
Het is geweldig om zulke positieve feedback te ontvangen over onze afdrukken. Het doet ons veel plezier dat we een trouwe klant hebben, en dat u ons aanbeveelt. We streven er altijd naar om de hoogste kwaliteit te leveren, en uw waardering is een mooie beloning voor ons werk. We hopen u in de toekomst nog vaak van dienst te kunnen zijn en bedanken u hartelijk voor uw vertrouwen en aanbeveling. Uw woorden zijn een geweldige motivatie voor ons team om door te gaan met het bieden van uitstekende producten en diensten.
prachtige canvas fotos
Antwoord van bestecanvas.nl
Geweldig dat je tevreden bent met je canvas foto's! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.

Foto mokken zijn mooi

Foto mokken zijn mooi
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de foto mokken in de smaak vallen! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Als er iets was dat niet aan je verwachtingen voldeed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je volgende ervaring beter kunnen maken.
Supersnel geleverd en mooie fotoos
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit van je foto's! Snelle levering is een prioriteit bij bestecanvas.
Prima kwaliteit en snelle levering
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en levering! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Hele mooie kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit je overtuigd heeft! Bedankt voor het kiezen van bestecanvas.
Antwoord van bestecanvas.nl
Levering duurt lang (uit Polen) en zwart wit print is er flets geprint
Antwoord van bestecanvas.nl
We begrijpen dat de print niet aan je verwachtingen voldoet qua contrast. We nemen zo snel mogelijk contact met je op via e-mail om dit op te lossen.
Mooie kleuren op badhanddoek zeer tevreden
Antwoord van bestecanvas.nl
The vibrant colors of the bath towel have certainly made a positive impression. It's wonderful to hear about your satisfaction with this aspect of the product. The choice of colors can significantly enhance the overall experience, and it seems like this towel has met your expectations superbly. Your feedback is valuable, and it's always uplifting to know when a product resonates well with our customers. Here's to more moments of satisfaction and enjoyment with your purchase!
Super mooie kwaliteit!
Antwoord van bestecanvas.nl
Fijn dat de kwaliteit je overtuigd heeft! Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas.