brasom.nlReviews

: 54Uitstekend

4,83

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 19 jul. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
brasom.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij brasom.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 19 jul. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
brasom.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij brasom.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor brasom.nl

54 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

54 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor brasom.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(9)
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden 
Degelijk after sale montageadviezen via whats app
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 aug. 2022
M
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jul. 2022
De service, er was een geleider defect en nadat ik een mail had gestuurd met foto werd er binnen een half uur gereageerd en keurig opgelost. Zo kon ik mijn project de volgende dag afronden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Goed en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Beoordeling melden