brasom.nlReviews

: 54Uitstekend

4,83

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 19 jul. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
brasom.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij brasom.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 19 jul. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
brasom.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij brasom.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor brasom.nl

54 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

54 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor brasom.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(45)
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
het is correct afgehandeld en de kwaliteit is goed . en wat beter kan is erbij vermelden als je voor softclose kiest , dan is het niet geschikt voor alleen een uitschuif plankje , maar door de sterke veerkracht is het beter voor een lade met gewicht , dan gaat het open trekken minder zwaar . nu heb ik ze weer moeten verwijderen , en monteren zonder softclose.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Snelle correcte levering, denk mee en valt me op dat je alleen maar tegen een computer zit te communiceren maar er wordt persoonlijk contact onderhouden en feedback gewaardeerd. Top Bram!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Doordat er een foutje in de mobiele versie van de website zat de verkeerde beugels besteld en binnengekregen. Dit is keurig opgelost door Brasom!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Helemaal top, en snelle reacties op e-mail. De producten zijn nog niet in gebruik genomen maar het ziet er op het eerste gezicht perfect uit!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Netjes geleverd in een stevige verpakking. Het product is precies zoals aangegeven.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
SNELLE EN JUISTE LEVERING EN VRAGEN ACHTERAF SNEL EEN GOED BRHANDELD
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Geleverd zoals besteld. Alleen DPD liet het afweten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Snelle en correct levering, degelijke kwaliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 aug. 2022 
Super snel in huis zoals eerdere bestellingen en kwaliteit/ prijs helemaal goed fijn bedrijf ga zo door
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 aug. 2022
Ladegeleiders mooi op tijd binnen, incl een pak spelkaarten. Dank u wel!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Producten zien er goed uit. Netjes verpakt en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Persoonlijke uitleg. Goed advies en meedenken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 aug. 2022
supersnelle verzending en goede service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
Goede uitleg om mijn helpen te bepalen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022 
Goede en snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
Supersnelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jul. 2022
👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jul. 2022
Goed ogende webshop, heel veel producten met daarbij een omvangrijke en duidelijke handleiding. Wij hebben nu 2x ladegeleiders besteld en deze zijn meteen naar ons toe gestuurd, TOP ! We zijn nog met de montage bezig maar de kwaliteit ziet er uitstekend uit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022
Fijn die uitgebreide productuitleg! De verpakking was na het verzenden beschadigd, mogelijk door het gewicht, maar de geleiders zelf waren echt keurig en vooral heel makkelijk om te installeren. Super!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jul. 2022
Makkelijke website en snel geleverd. Producten precies zoals omschreven op de website
Beoordeling melden