volero.nl- Logo - Beoordelingen

: 27.870Uitstekend

Beoordelingen voor volero.nl

2.319 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

27.870 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

16 dec. 2022

Nadat ik zoveel negatieve reccencies had gelezen. Wil ik toch wel even wat rech zetten. Dinsdag besteld,meteen een mail gekregen. Woensdag weer een mail,dat het donderdag bij mij zou zijn. Ik hoefde geen hele dag thuis te blijven want ieder moment kreeg ik via de chauffeur een mail hoe laat ze er zouden zijn. Was goed verzorgd,chauffeur bracht nog naar binnen. Meteen.uitgepakt natuurlijk nieuwsgierig. Tapijt zag er super uit heel blij mee. Dus die reccencies kloppen echt niet.

de meest kritische beoordeling

19 nov. 2022
Ik probeer al 2-3 weken mn kleed binnen te krijgen. Ze sturen het via DHL en die maakt er een zooitje van. Als je nu denkt dat de klantenservice het adequaat oplost dan heb je het goed mis. Een bende is het koop hier alleen als je als een malle (zelf) achter je eigen bestelling aan wil lopen. Wil je een gemak en binnen redelijke termijn je betaalde bestelling ontvangen koop dan elders!

Beoordelingen voor volero.nl

Prijs kwaliteit prima, ligt goed, na uitrollen ff wat water op de punten en iets zwaars erop een etmaal dan top
13 mei 2023

Zeer snelle levering en de vloerkleed kwam keurig verpakt en ongeschonden aan en ben ik dus een tevreden klant.
Makkelijke website: super snel geleverd. Mooi buitenkleed. Stevige kwaliteit en lekker zacht om op te lopen.
Antwoord van volero.nl
Beste Sophia Sels, Wat ontzettend leuk dat u de tijd neemt voor deze review, dank hiervoor. We wensen u heel erg veel woonplezier toe! Team Volero
5 mei 2023

Snelle levering. Mooie kwaliteit wasbare vloerbedekking. Met de schaar bijgeknipt zodat het in de caravan past
15 mei 2023
Een prachtig kleed gekocht. De service was snel en vakkundig. Goede site waarop maten goed zijn aangegeven
6 mei 2023
Fijn geholpen in de winkel en het kleed werd gratis bezorgd! Het staat prachtig en is van goede kwaliteit.
14 mei 2023
Snelle service en duidelijke foto's. Ook werd er geen probleem gemaakt van het annuleren van mijn order.
4 mei 2023
Vloerkleed, werd supersnel geleverd en pastte meteen perfect. Goed kwaliteit, mooi dik. Zeer tevreden!
15 mei 2023
Het vloerkleed komt goed overeen met de foto, we zijn er erg blij mee. Mooie kwaliteit en betaalbaar!
8 mei 2023
Prima levering. Voor de consument goed uitzoeken in de site dan is de kans van slagen zeker aanwezig.
5 mei 2023
Op basis van foto's website moeten beslissen, maar in het echt kwam het kleurengedeelte perfect uit!
1 mei 2023
Super mooi buitenvloerkleed! Verder wordt je goed op de hoogte gehouden qua bestelling en levering.
Mooi buitenkleed precies zoal omschrijving en snel geleverd. Beter doen: schoonmaaktips bijvoegen
Het was een mooi kleed ,maar ik heb het retour gestuurd want ik vond de kleur niet bij mij passen
4 mei 2023
Hele goede kwaliteit en erg mooi buitenkleed. Super blij mee. Ik zou er zo weer een bestellen.
Snelle levering, het tapijt ziet er mooi uit en is van goede kwaliteit. Ik ben helemaal blij!
4 mei 2023
Op zondag avond laat besteld en op woensdag lag het vloerkleed al bij ons in de woonkamer :)
Superblij met de snelle service De okergele loper past goed bij de gordijntjes van de camper
Antwoord van volero.nl
Beste Karin van Veen, Bedankt voor uw review. We vinden dit ontzettend leuk om te vernemen. We wensen u heel erg veel woonplezier toe in uw camper! Team Volero
5 mei 2023
Snelle service en mooi product! Heel blij mee...ga na mijn vakantie nog zo,n kleed bestellen.
Goed ontvangen mooi buiten kleed ik,ben er blij mee het past goed bij mijn tuin inrichting