kookcomfort.nl- Logo - Beoordelingen

kookcomfort.nlReviews

: 3.258Uitstekend

4,72

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
kookcomfort.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij kookcomfort.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 4 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
kookcomfort.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij kookcomfort.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor kookcomfort.nl

333 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.258 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


1 dec. 2022 
De pannen zien er prima uit, en gelukkig geen antie aanbak laag die loslaat en giftig is. Onze vorige pannenset na 1,5 jaar de antie aanbaklaag al overal aan het los laten . Omdat al onze pannen krom trokken gaan we stand 9 niet meer gebruiken op onze inductieplaat, dat gaat allemaal veels te snel de opwarming. We gaan niet hoger dan stand 7 en hebben gehoord uit betrouwbare kring dat het krom trekken niet meer voorkomt dan.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


25 aug. 2022 
van Jan H.
De bestelprocedure makkelijk en duidelijke uitleg, ook product is prima. Nadat ik de bestelling geplaatst had ontving ik na een uurtje of 2 een zeer irritant mailtje (denk automatisch) dat er nog iets in mijn mand zat en dat ik de bestelling nog af moest maken. Zeer slecht gevallen hier en had daar ook direct een reactie op gestuurd dat ze het systeem beter in orde moeten maken om dit soort onzin te voorkomen, had daadwerkelijk besteld nietwaar. Tot op heden GEEN reactie mognen ontvangen dus vandaar slechts 3 sterren
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor kookcomfort.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden 
van M. v.
Duidelijke website. Veel keuze. Goede uitleg over de juiste pannen voor inductie en de kwaliteitsverschillen. Bij het uitpakken was het leuk dat er een kaartje bij zat met een foto van de persoon die mijn bestelde pannen ingepakt had. Voelt iets persoonlijke zo.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Er was een pan beschadigd bij binnenkomst. Is zonder problemen een nieuwe opgestuurd. Gewoon top. Nu nog ff wachten totdat we inductie kunnen koken.als de pannen dat goed zijn 5 sterren. Dus wie weet
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Goed geholpen, ik had ze gebeld en werd geholpen door een echt mens! Ja het bestaat nog! In plaats van de machines die je tegenwoordig te woord staan! Fijn bedrijf dus, en vriendelijke medewerkster!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
De koekenpan en debraadpannen zijn perfect ook het pannenset wat wij eerder gekogt hebben bevalt ons prima en wij genieten er elke dag van
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Ik ben gewoon heel tevreden en ik zou iet weten wat er moet veranderen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden 
Snelle levering, keurig verpakt. Ik weet Geen verbeterpunten :)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Prima product , goed verpakt handig in gebruik.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden 
Snelle service en zeer mooie en stevige pannen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Zeer fijne pan en eigenlijk niet duur bedankt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Prima webshop, nette prijzen en snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Snel levering en goede kwaliteit pannen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Snel geleverd en top koekenpannen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Snelle levering, goed assortiment.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Goeie service, snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
Verzending .Netjes verzorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
prima en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Hele fijne koekenpan!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snelle bezorging.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Goede pannen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Gewoon goed
Beoordeling melden