kookcomfort.nl- Logo - Beoordelingen

kookcomfort.nlReviews

: 3.143Uitstekend

4,72

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
kookcomfort.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij kookcomfort.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 4 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
kookcomfort.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij kookcomfort.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor kookcomfort.nl

450 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.143 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


23 dec. 2021
Na een tip van een vriendin kwam ik op deze website terecht voor de aankoop van een pannende. Mooie producten met goede prijs/ kwaliteit verhouding te koop op de website. Snelle levering en zeer goed verpakt. Bij levering bleek er een artikel in de verkeerde maatvoering meegestuurd te zijn. Na contact met de klantenservice werd het juiste artikel meteen opnieuw verzonden. Contact met de klantenservice verliep zeer klantvriendelijk en persoonlijk. Ik ben heel erg tevreden over deze winkel en zeker in deze tijd is een persoonlijke klantvriendelijke benadering voor mij een groot pluspunt. Dank jullie wel.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


25 aug. 2022 
van Jan H.
De bestelprocedure makkelijk en duidelijke uitleg, ook product is prima. Nadat ik de bestelling geplaatst had ontving ik na een uurtje of 2 een zeer irritant mailtje (denk automatisch) dat er nog iets in mijn mand zat en dat ik de bestelling nog af moest maken. Zeer slecht gevallen hier en had daar ook direct een reactie op gestuurd dat ze het systeem beter in orde moeten maken om dit soort onzin te voorkomen, had daadwerkelijk besteld nietwaar. Tot op heden GEEN reactie mognen ontvangen dus vandaar slechts 3 sterren
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor kookcomfort.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022 
Hele mooie pannenset gekocht van Carl Schmidt Sohn. Op de website stond duidelijk vermeld dat 1 pan niet in voorraad was. Na het ontvangen van de pannen ben ik nog telefonisch gebeld om te checken of ik van de nalevering op de hoogte was. Heel vriendelijk en professioneel!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Zeer mooie en degelijke pannen gekocht. Na 1 dag al geleverd! Top service. Ook de prijs van de pannen was niet gek! Heel voordelig voor prachtig materiaal
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Snel geleverd en kwaliteit en uitleg is super we zijn erg tevreden met de koekenpannen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Snelle levering, zelfs na aanpassen aflever adres. Prima product, netjes verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Goede website met makkelijke betaling. Snelle verzending van het product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Heel fijn advies via de telefoon, super snel in huis en fijne pannen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Bij beschadiging bij ont vangst Zonder probleem op gelost Toppy
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
hele snelle service en goed produkt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Mooie messen en ze zijn super!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022 
In afwachting van grote pan ?
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
snel en goed service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Top kwaliteit pan
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022 
van Rob v.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022 
Beoordeling melden