vliegengordijnencenter.nlReviews

: 1.014Uitstekend

4,50

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 mei 2019
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
vliegengordijnencenter.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij vliegengordijnencenter.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 9 mei 2019
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
vliegengordijnencenter.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij vliegengordijnencenter.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor vliegengordijnencenter.nl

82 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.014 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 mei 2022
Wij zijn niet erg handig, dus eerst proberen te zoeken op internet welke ophanging wij nodig hadden. Dit stond prima op de website. Toch nog een beetje gereserveerd, maar dat was niet nodig! Ontvangen na 3 dagen. Prima verpakt. Paste precies en uitstekend op lengte. Degelijke kwaliteit. Dus zeer Tevreden!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


5 jul. 2022
2 artikelen die bij elkaar horen waren op voorraad en zouden binnen enkele dagen geleverd worden. Na 10 dagen maar gebeld. 1 artikel bleek niet leverbaar en geld was terug gestort zonder bericht via e-mail oid. Andere zou nog geleverd worden. Kan ik niks mee zonder het 2e artikel. Alles geannuleerd. Slechte communicatie. Mevrouw aan telefoon was wel vriendelijk en behulpzaam.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor vliegengordijnencenter.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 aug. 2022
Mooi stevig vliegengordijn. Laat goed licht door. Echt transparant, goede aankoop.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 aug. 2022
Snelle.levering. goede kwaliteit eenvoudig op te hangen. Aanrader
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 aug. 2022
snelle levering, item was precies volgens de beschrijving.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
Keurig en snel ontvangen en alles tegen redelijke prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
Ze zijn erg mooi zowel me ma als ik tervreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
de breedte is goed en het hangt mooi
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jul. 2022
Levering volgens afspraak. Hoewel de kleur afwijkt van het plaatje op de website. Is dit wel de kleur die heel goed matcht.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jul. 2022
Op tijd, kualiteit zoals verwacht -stevig stof en goed plakkende plakbandjes-, de magneetjes werken prima!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jul. 2022 
Ben netjes geholpen toen ik het wilde retourneren. Heb nu een andere besteld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jul. 2022 
van Rob P.
Vliegengordijn voor scherpe prijs besteld. Snel bezorgd. Dus Top.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jul. 2022
Precies wat ik er van verwacht had. En snelle levering, super
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jul. 2022
prima vliegengordijn, montage fluitje van een cent.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jul. 2022 
Razend snelle bezorging. Heel gorde service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Snel en netjes geholpen, top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jul. 2022
Goeie, snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jul. 2022
Ben er super blij mee.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jul. 2022
Service is prima 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022 
van Jan S.
Beoordeling melden