officecentre.nl- Logo - Beoordelingen

officecentre.nl
Beoordelingen:

70 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden338 beoordelingen in totaal  

3,66
Goed

keurmerk
ongeldig


officecentre.nl is niet gecertificeerd door Trusted Shops.

Kopersbescherming niet beschikbaar

Aankopen bij officecentre.nl vallen niet onder de kopersbescherming van Trusted Shops.
Meer lezen over het Trusted Shops Keurmerk
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben ontzettend tevreden over Office Centre. Als zzp'er zocht ik naar een betrouwbare leverancier voor mijn kantoorbenodigdheden en Office heeft mij positief verrast. Jullie website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, en ik vond snel de producten die ik nodig had. Het assortiment is breed en van hoge kwaliteit. De klantenservice was vriendelijk en behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen. De bestelling werd snel geleverd en de producten waren perfect. Ik beveel OfficeCentre zeker aan voor iedereen die op zoek is naar kantoorartikelen van goede kwaliteit!

de meest kritische beoordeling

12 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bureaustoel besteld, maar een verkeerde geleverd gekregen. Ik heb direct op de site gekeken welke ik in plaats van de goede had ontvangen, waardoor ik ontdekte dat de door mij bestelde stoel (Euroseats Vigo) niet meer in het assortiment naar voren kwam. Ik wilde iets van bewijs dat dit daadwerkelijk de stoel is die ik heb besteld (naast de bestelbevestigingsemail), dus geprobeerd de factuur te downloaden vanaf mijn accountpagina. Zonder succes; downloaden van factuur werkt niet. Het kostte me twee telefoontjes en twee emails alvorens ik een retourlabel in ontvangst mocht nemen. Na een aantal dagen heb ik het pakket retour gestuurd, de verzendbevestiging netjes op de mail gezet, en twee dagen later kreeg ik bericht van DHL dat de retourzending is afgeleverd op vrijdagochtend. Nu 3.5 dagen later (toegegeven, met een weekend ertussen) heb ik nog geen pro-actief bericht mogen ontvangen van OfficeCentre dat mijn retourzending is ontvangen. Dus maar weer een mailtje gestuurd. Al met al dus geen soepele ervaring. Ik ben 300 euro lichter en redelijk wat gedoe rijker, heb geen factuur, geen stoel, communicatie verloopt stroef en traag, en de door mij bestelde stoel staat nog steeds niet op de site. Dat doet mij vermoeden dat ik kan uitzien naar meer moeilijkheden rondom een spoedige levering.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor officecentre.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben ontzettend tevreden over Office Centre. Als zzp'er zocht ik naar een betrouwbare leverancier voor mijn kantoorbenodigdheden en Office heeft mij positief verrast. Jullie website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, en ik vond snel de producten die ik nodig had. Het assortiment is breed en van hoge kwaliteit. De klantenservice was vriendelijk en behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen. De bestelling werd snel geleverd en de producten waren perfect. Ik beveel OfficeCentre zeker aan voor iedereen die op zoek is naar kantoorartikelen van goede kwaliteit!
Beoordeling melden
Antwoord van officecentre.nl
30 mei 2023
Beste klant, Bedankt voor je uitgebreide review, waarin je precies aangeeft wat wij willen doen bij onze klanten. De klant verassen met ons uitgebreide assortiment, wat dagdagelijks veranderd en verbeterd. Een makkelijke website zodat de klant snel zijn producten kan vinden en na bestelling uiteraard de snelle leveringen met de kwaliteit in de producten die je van Office Centre mag verwachten. Daarnaast is onze klantenservice altijd bereid om mee te denken, fijn dat dit ook zo ervaren is door jou. We zien je dan ook graag weer terug op onze website. Met vriendelijke groet, Tatjana
17 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bureaustoel gekocht

Ik heb een bureaustoel en een mat voor op de grond besteld. Snelle levering en product is volgens specificaties. Ik heb vier sterren gegeven omdat het niet mogelijk is om op het product zelf een beoordeling te geven maar alleen op Office Centre. Jammer ook dat er geen winkels meer zijn waar je proef kunt zitten en de stoel kunt aanraken.
Beoordeling melden
Antwoord van officecentre.nl
18 sep 2023
Beste klant, Dankjewel voor de vier sterren, het klopt dat alle winkels gesloten zijn sinds April 2022. Met vriendelijke groet, Nikki
12 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

duidelijkheid verschaffen Office Centre - Staples

duidelijkheid verschaffen omtrent de verschillen tussen Office Centre en Staples. bij de helpdesk weet men zelf niet wat nu het verschil is. Ondertussen worden artikelen niet geleverd, omdat deze via een ander kanaal geleverd worden.
Beoordeling melden
Antwoord van officecentre.nl
13 jun 2023
Beste klant, Bedankt voor je review, Office Centre en Staples zjin twee verschillende websites met een verschillend assortiment. Er is een deel van de order nog niet geleverd omdat dit niet op voorraad is in ons eigen magazijn, Onze leverancier stuurt dit product rechtstreeks vanuit hun magazijn op naar je toe. Met vriendelijke groet, Tatjana
29 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Materialen verstuurd die niet helemaal overeenkomen met het bestelde. Tevens niet compleet. Gereclameerd, keurig antwoord, maar moet te veel moeite doen om de zending compleet te krijgen. Is nog steeds n behandeling
Beoordeling melden
Antwoord van officecentre.nl
10 jul 2023
Beste klant, Bedankt voor je review, helaas geen vijf sterren maar ik heb begrepen van de klantenservice dat je ticket nog in behandeling is. Met vriendelijke groet, Tatjana
10 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uiteindelijk kwam het wel goed

Vreemde deel leveringen in gescheurde dozen en onduidelijke mails met tegenstrijdige berichten 8 mails voor 1 bestelling. Uiteindelijk wel de juiste spullen ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van officecentre.nl
12 jun 2023
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling en feedback. Indien de inhoud van de dozen nog in goede staat is, heeft de omdoos iedergeval zijn werk gedaan. Mijn excuses voor de tegenstrijdige berichten die je van ons hebt ontvangen. Fijn dat de bestelde artikelen juist zijn afgeleverd. Met vriendelijke groet, Nikki
-R
- R.
Vinkeveen
15 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Veel keuze en ok prijzen

Sommige prijzen zijn ok in vergelijking met de concurrentie. Daarom koop ik hier. Verbetering kan zijn de bereikbaarheid; graag een service tel nr. Instellen ilv nail
Beoordeling melden
Antwoord van officecentre.nl
15 sep 2023
Beste klant, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat onze prijzen scherp zijn. Op de contact pagina staat ons emailadres en telefoonnummer. Je kan sinds kort zelfs met ons chatten. Met vriendelijke groet, Nikki
30 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Tijdige levering is goed maar webshop kan beter,

Tijdige levering is goed. Alleen dd kwaliteit vh printpapier viel tegen. De informatie van de producten vind ik vaak te minimaal en mis een vergelijkingsfunctie.
Beoordeling melden
Antwoord van officecentre.nl
2 okt 2023
Beste klant, Dankjewel voor de vier sterren en bedankt voor de gegeven feedback. Ik zal dit doorgeven aan de desbetreffende afdelingen. Met vriendelijke groet, Nikki
15 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering zoals beloofd. Bureaustoel voor levering bij mijn dochter. Ik heb de stoel nog niet gezien maar volgens de specificaties moet het prima zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van officecentre.nl
18 sep 2023
Beste klant, Bedankt voor je vijf sterren, fijn om te zien dat je tevreden bent! Tot een volgende keer in onze webshop Met vriendelijke groet, Nikki
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging met voldoende waarschuwing in korte tijdslot. Waarom 3 verschillende dozen waar 1 grote doos ook had volstaan voor 4 van de bestelde items?
Beoordeling melden
Antwoord van officecentre.nl
3 jul 2023
Beste Klant, Bedankt voor je vier sterren review, ik heb even gekeken naar de order en zie dat we in vier dozen verstuurd hebben omdat we bepaalde artikelen niet kunnen samenvoegen omdat we daarvan weten dat deze stuk gaan tijdens transport en we de zending graag compleet en heel bij de klant leveren. Met vriendelijke groet, Tatjana
15 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

geen winkels ?

Ik vind het heel jammer dat er geen fysieke winkel meer is om een product eerst te kunnen bekijken. Daardoor koop ik alleen het hoognodige.
Beoordeling melden
Antwoord van officecentre.nl
15 sep 2023
Beste klant, Bedankt voor je review. Wij hebben inderdaad geen winkels meer, deze zijn sinds April 2022 gesloten. Indien je hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste artikelen staat onze klantenservice voor je klaar om je van dienst te zijn. Met vriendelijke groet Nikki
5 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op de site staat vandaag besteld is morgen geleverd. Momenteel is mijn bestelling van voorradige artikelen na 4 dagen nog niet geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van officecentre.nl
7 jun 2023
Beste klant, Onze excuses dat je de zending tot op heden nog niet ontvangen hebt. We leveren inderdaad binnen een werkdag. Ik adviseer je om contact op te nemen met onze klantenservice zodat we de status kunnen bekijken. Met vriendelijke groet, Nikki
30 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Veel keus, snelle levering en goed contact met klantenservice - gewoon 'n tof bedrijf.
Beoordeling melden
Antwoord van officecentre.nl
3 jul 2023
Beste Klant, Bedankt voor de vijf sterren review en de leuke woorden, we zijn zeker een tof bedrijf. We zien je dan ook graag weer op onze website en bij vragen helpt de klantenservice je graag verder. Met vriendelijke groet, Tatjana
29 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

over het algemeen goed.

website is ingewikkeld. Als je eenmaal gevonden hebt wat je zoekt gaat het prima. Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van officecentre.nl
30 mei 2023
Beste Klant, Oei wat vervelend dat je onze website als ingewikkeld ervaart, dat is niet de bedoeling. Over enkele dagen zal de chat live staan en kan je met de medewerkers van de klantenservice chatten, zodat we je kunnen helpen in hetgeen wat je zoekt. Met vriendelijke groet, Tatjana
22 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
levering gaat lekker snel. dat iets later geleverd wordt ook op pakbon zetten misschien?
Beoordeling melden
Antwoord van officecentre.nl
25 sep 2023
Beste klant, Dankjewel voor de vier sterren en je gegeven feedback Met vriendelijke groet, Nikki
1 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
vertrouwd adres. bestellen en de volgende dag in huis. best concurrerend
Beoordeling melden
Antwoord van officecentre.nl
4 sep 2023
Beste klant, Bedankt voor je vijf sterren, fijn om te zien dat je tevreden bent! Tot een volgende keer in onze webshop Met vriendelijke groet, Nikki
RG
Renée G.
Swalmen (NL)
1 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle maar bovenal goede levering: alles zorgvuldig ingepakt!
Beoordeling melden
Antwoord van officecentre.nl
4 sep 2023
Beste klant, Wat een mooie score en feedback. Dankjewel voor je vijf sterren. Tot een volgende keer in onze webshop Met vriendelijke groet, Nikki
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
groot assortiment, wellicht het zoeken wat makkelijker maken!!
Beoordeling melden
Antwoord van officecentre.nl
7 jun 2023
Beste klant, Dankjewel voor de vier sterren, We zien je graag weer terug in onze webshop Met vriendelijke groet, Nikki
29 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kreeg wat ik had besteld. Niets meer niets minder
Beoordeling melden
Antwoord van officecentre.nl
2 okt 2023
Beste klant, Bedankt voor je vijf sterren, fijn om te zien dat je tevreden bent! Tot een volgende keer in onze webshop Met vriendelijke groet, Nikki
29 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling snel en keurig afgehandeld.
Beoordeling melden
Antwoord van officecentre.nl
2 okt 2023
Beste klant, Bedankt voor je vijf sterren, fijn om te zien dat je tevreden bent! Tot een volgende keer in onze webshop Met vriendelijke groet, Nikki
DC
De Breischool C.
Noordwijk / www.debreischool.com
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Redelijk snel geleverd, makkelijk besteld.
Beoordeling melden
Antwoord van officecentre.nl
21 jun 2023
Beste klant, Dankjewel voor de vier sterren en de feedback, We zien je graag weer terug in onze webshop Met vriendelijke groet, Nikki