De reviews voor Tacklexl.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de snelle levering van bestellingen, de vriendelijke en oplossingsgerichte service, en de goede tot topkwaliteit van de producten. Ook worden de scherpe prijzen en het ruime, gevarieerde assortiment gewaardeerd. Daarnaast zijn klanten over het algemeen tevreden over de nette en goede verpakking. Enkele klanten noemen soms vertragingen of onduidelijkheden bij de levering. Er zijn daarnaast suggesties voor verbetering van de verpakking.
Reviews voor tacklexl.nl
gewoon goed
Prima prijs en heel snel geleverd.
Kleinkind wilde met opa vissen maar die had nog geen goeie hengels. Deze besteld en voor een roestige visser die ik ben bevallen ze prima. Kijken of het een leuke hobby blijft dan kijk ik nog wel weer naar andere hengels.
Tevreden klant
Zoals altijd, snelle correcte verzending.
Verpakkingen zijn perfect uitgebalanceerd voor de producten.
Gewoon doorgaan. Nadeel postnl.die leveren 8 van de 10 keer gewoon niet thuis.
Je kan bij jullie aangeven wanneer je het geleverd wou hebben. Kies ik een datum omdat ik nog op vakantie ben. Sturen jullie het meteen af. Pakketje geleverd bij de buren die vervolgens ook op vakantie zijn. Vond het juist ideële om aan te geven wanneer deze geleverd moest worden. Nu het pakket pas 2 weken later binnen waardoor ik de bestelde artikelen niet optijd kon gebruiken !
Antwoord van Tacklexl.nl
Goedemorgen,
Nogmaals bedankt voor uw bestelling. Ik heb dit even nagekeken en dit blijkt een fout in ons systeem te zijn geweest. Normaliter werkt dit gewoon en juist om die reden hebben wij die optie. Ik hoop dat dit in de toekomst niet meer voorkomt.
Snelle levering den prima spul!
Goede service, prijzen zijn niet altijd een " deal ", vind je helaas op andere sites ook met veel dingen. Voor sommige artikelen interessant