Superfietsen.nlReviews

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 19 sep. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 mrt. 2023
Superfietsen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Superfietsen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 19 sep. 2022

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor Superfietsen.nl

234 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.298 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

18 okt. 2022
Een goed algeheel ervaring ook met bezorging.Aangegeven termijn is door DHL niet overschreden;. Fiets is en was ook makkelijk te monteren. Gebruikersgemak *montage* was voor ons een punt.

de meest kritische beoordeling

4 nov. 2022
Meteen na levering heb ik contact opgenomen over een probleem met de fiets. Nu, enkele weken later, heb ik nog steeds niets gehoord. Slechte service!

Beoordelingen voor Superfietsen.nl

13 mrt. 2023

van Jur v.
Betere bezorging, rijklaar afleveren, wat versta je daar onder? Er zat nog verpakkingsmateriaal op. Zadel moest ik zelf afstellen en ik kocht er een veiligheidsslot bij, dat werd los geleverd en moest ik zelf monteren. Ik moest uitzoeken waar het achterlicht knopje zat en bij het aanzetten van de koplamp lagen de batterijen los en het aanzetknopje was na 1 x indrukken al los
Antwoord van Superfietsen.nl
Hi, Bedankt voor deze review. We gaan de door jou aangegeven punten hier zekert intern aankaarten. Wel erg jammer dat we dit nu pas via deze review van je vernemen. Dit heeft ons ook niet de kans gegeven om eventuele mankementen of klachten voor je op te lossen. We gaan je zo alsnog een e-mail sturen hierover, zodat we het een en ander nog voor je op kunnen lossen. Sportieve groet, Team Superfietsen
Hele toffe fiets voor mijn dochter gekocht. De Altec sakura in het groen. De bezorger kwam hem enthousiast brengen. Jammer dat de fiets niet voor mij is maar des te leuker om weg te geven. Misschien mag ik een keer een rondje 😎 Na de bezorging nog wat vragen en die werden super snel en netjes beantwoord. Fiets is een aanrader en zeker via super fietsen
Antwoord van Superfietsen.nl
Hi, Bedankt voor deze leuke 5-sterren review. Superleuk om te lezen dat de fiets een hit is bij je dochter! We wensen haar vele en veilige kilometers toe! Sportieve groet, Team Superfietsen

Zakelijk 2 fietsen nodig voor clienten. Omdat de keuze best moeilijk was maar even gebeld ipv online te bestellen. Een zeer goed advies gekregen. En daarna ook de fietsen besteld. Netjes rijklaar gemaakt en zonder beschadigingen geleverd.
Antwoord van Superfietsen.nl
Hi, Bedankt voor deze 5-sterren beoordeling. Fijn te horen dat alles van advies tot levering, goed verlopen is. Sportieve groet, Team Superfietsen
15 mrt. 2023
Super service!! Fiets kant en klaar geleverd en de bezorger/ monteur heeft de laatste onderdelen geplaatst tot de band extra pompen. Mijn dochter is super blij met haar fiets en ik ook!! Wat een koopje :D
Antwoord van Superfietsen.nl
Hi, Wat een mooie review. hartelijk dank hiervoor. Goed te horen dat alles soepel verlopen is en je dochter blij is met haar fiets. We wensen haar vele en vooral veilige kilometers fietsplezier toe! Sportieve groet, Team Superfietsen
Erg blij met dit bedrijf ! Ik had een nieuwe fiets besteld en deze kwam helaas met schade aan . Ze hebben mij keurig te woord gestaan en na wat mail verkeer tot een keurige oplossing kunnen komen !
11 mrt. 2023
Ik werd netjes opgebeld dat de kleur van mijn fiets niet meer leverbaar was maar eventueel wel een andere kleur. Ik ging voor die fiets en de fiets was super snel geleverd. Netjes opgelost!!
Antwoord van Superfietsen.nl
Hi, Bedankt voor deze mooie review. Goed te horen dat onze service als zijnde prettig ervaren wordt. Sportieve groet, Team Superfietsen
Goedkope fiets. 199 euro. Maar voldoet prima aan kleine ritjes. Zeer tevreden. Goed pakket. Wat inbus sleutels en steek sleutels prima in elkaar zetten. Goede levering
3 mrt. 2023
Volgens mij nog een onbekend merk, maar dik tevreden met de Altec fiets. Even uitzoeken hoe ik m in elkaar moest zetten, maar prima te doen daarna.
3 mrt. 2023
Hi, Bedankt voor deze mooie review! Leuk te horen dat je tevreden bent over jouw Altec fiets en dat het monteren goed gelukt is! We wensen jou veel fietsplezier! Sportieve groeten, Team Superfietsen
Alles was top!Goede fiets voor scherpe prijs,expres bezorgd met voldoende info en communicatie.Top zeker kom ik terug.
11 mrt. 2023
Ik ben blij omdat ik een fiets heb die ik niet zelf hoefde te monteren. Alles is gedaan door de leverancier. Wow!!!!!
Antwoord van Superfietsen.nl
Hi, Dank je voor deze mooie 5 sterren beoordeling. Ook fijn om te horen dat de fiets helemaal goed rijklaar bij je aangekomen is. We wensen jou veel plezier van jouw aankoop! Sportieve groet, Team Superfietsen
28 feb. 2023
Handleiding is wat beknopt, en we moesten veel zelf in elkaar zetten. Snel bezorgd en alles compleet in de doos
3 mrt. 2023
Hi, Hartelijk dank voor deze 4-sterren review. We wensen je veel fietsplezier! Sportieve groeten, Team Superfietsen
10 mrt. 2023
De fietshoes is alles behalve waterdicht. En daar ging het mij juist om. Wel mooi design etc maar helaas.
Antwoord van Superfietsen.nl
Hi, Bedankt voor deze review. We gaan dit zeker bij de leverancier van deze hoezen melden. Wel jammer dat je dit probleem via een review aankaart en dit niet bij ons zelf gemeld hebt. Dan hadden we dit gelijk voor je op kunnen pakken. (dit gaan we nu alsnog uiteraard doen) We laten je de uitkomst hiervan nog weten. Sportieve groet, Team Superfietsen
Mooie prijs, fijne service alleen jammer dat bezorging niet in de avond of weekend plaatsvindt.
Antwoord van Superfietsen.nl
Hi, Bedankt voor deze 5-sterren review. Helaas hebben wij bepaalde afspraken met onze vervoerders gemaakt waardoor het niet mogelijk is om in de avonden of weekenden te leveren. Wel goed te horen dat je onze service als fijn hebt ervaren. We wensen jou veel plezier van jouw aankoop! Sportieve groet, Team Superfietsen
snelle levering en goede informatie eeeeeen een fantastische fiets voor een mooie prys
Antwoord van Superfietsen.nl
Hi, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Goed te horen dat je er blij mee bent ;-) Sportieve groet, Team Superfietsen
5 mrt. 2023

Snelle service, bestellen en betalen, levering vooraf aangekondigd, netjes afgeleverd.
10 mrt. 2023
Hi, Hartelijk dank voor deze 5-sterren beoordeling. Goed te horen dat alles naar tevredenheid is behandeld. We wensen je veel plezier met jouw aankoop! Sportieve groeten, Team Superfietsen
Snel en makkelijk en werd keurig door PostNL helemaal rijklaar gemaakt! Top service!
Antwoord van Superfietsen.nl
Hi, Wat een mooie review. Hartelijk dank hiervoor. Goed te horen dat alles soepel verlopen is en de fiets netjes en rijklaar bij je afgeleverd is. Sportieve groet, Team Superfietsen
Goede klantenservice en fiets was netjes geleverd. Voldeed ook aan de verwachtingen.
Antwoord van Superfietsen.nl
Hi, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn dat onze klantenservice als prettig ervaren is. We wensen jou vele kilometers fietsplezier! Sportieve groet, Team Superfietsen
28 feb. 2023
Fiets snel geleverd voor kleindochter en alles goed verpakt.
3 mrt. 2023
Hi, Bedankt voor deze mooie review. Goed te horen dat je kleindochter er blij mee is. We wensen haar vele, veilige kilometers fietsplezier toe! Groeten, Team Superfietsen
15 mrt. 2023
Dużo składania roweru, poplątane kable przy kierownicy.
Antwoord van Superfietsen.nl
Hi, Bedankt voor deze review. Gezien wij geen enkele melding vanuit jouw kant hebben ontvangen over deze bestelling, hebben wij ook de kans niet gehad om jouw klachten te bekijken en eventueel op te lossen. Onze klantenservice zal je nog een e-mail sturen hierover om te kijken of we je alsnog kunnen helpen. Sportieve groet, Team Superfietsen
Snelle Service.. Me zoontje is erg blij met de fiets!
Antwoord van Superfietsen.nl
Hi, Wat een mooie 5-sterren review. Hartelijk dank hiervoor! Goed te horen dat jouw zoontje blij is met de fiets. We wensen hem vele en vooral veilige kilometers fietsplezier toe! Sportieve groet, Team Superfietsen