Beoordelingen voor www.nijhofbaarn.nl



Uitstekend

4.52/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 287 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft www.nijhofbaarn.nl al 444 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
19-04-2019
Gewoon oké
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
18-04-2019
De stoel werd afgeleverd bij de parcelshop. Voor een klein pakket geen probleem, maar voor een stoel erg onhandig.
3.00
Redelijk

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 19-04-2019
Bedankt voor je beoordeling, Astrid. Zoals mijn collega al aangaf, heeft de pakketdienst er bij geen aanwezigheid voor gekozen om het pakketje af te geven bij een parcelshop. Zij doen dit zodat het pakketje zo snel mogelijk bij jou aankomt. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
17-04-2019
Gewoon prima 10
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 19-04-2019
Bedankt voor je beoordeling! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
16-04-2019
Mooie producten. De bezorging duurde wat langer door een fout van de bezorger. Er was een portretje beschadigd. Meteen de volgende dag ontving ik een nieuwe. De klantenservice van Nijhoff is heel goed.
4.33
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 17-04-2019
Fijn dat het allemaal goed is opgelost, Ilse! Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
14-04-2019
Perfect, zoals gehoopt
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 15-04-2019
Goed om te horen! Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
14-04-2019
Tevreden over de levering. Ik vroeg me alleen af waarom twee kussenslopen, die als het even wil in een grote enveloppe passen, in een veel en veel te grote doos verstuurd worden. Ik zie dit als verspilling van materiaal en het pakket neemt op deze manier onnodig veel ruimte in bij de vervoerder.
4.67
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 15-04-2019
Bedankt voor je beoordeling en feedback. Ik zal dit bespreken met de juiste afdeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
08-04-2019
Nvt
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 09-04-2019
Bedankt voor je beoordeling, Lisette. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
07-04-2019
Besteldatum
30-03-2019
07-04-2019
Opnieuw goede en snelle levering
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 08-04-2019
Goed om te horen, bedankt Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
04-04-2019
Service niet te beoordelen was een jaar geleden dramatisch net als de levering,deze keer prima in een keer goed en super snel.
4.50
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 05-04-2019
We doen constant ons best om ons te verbeteren, gelukkig valt dat ook op Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
26-03-2019
03-04-2019
Eerste bestelling, prima site, snelle levering.
4.33
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 04-04-2019
Fijn dat alles goed is gegaan Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
03-04-2019
Zeer tevreden.
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 04-04-2019
Goed om te horen, bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
03-04-2019
Fijne winkel
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 04-04-2019
Bedankt, Christel Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
25-03-2019
02-04-2019
We vonden het prettig dat we gebeld, werden toen we de volgende dag een artikel aan de bestelling wilden toevoegen..., om die gelijk naar ons mee te sturen
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 03-04-2019
We doen ons best, fijn dat mijn collega dit meteen heeft opgepakt Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
25-03-2019
01-04-2019
Makkelijk te bestellen en snelle levering zeer tevreden
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 03-04-2019
Daar zijn we blij om Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
24-03-2019
31-03-2019
Alles top, alleen volgende keer briefje dat spullen in de tuin zijn gezet
4.67
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 03-04-2019
Bedankt voor je beoordeling Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
24-03-2019
31-03-2019
Snelle levering en leuk geprijsd
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 03-04-2019
Goed om te horen, bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
24-03-2019
31-03-2019
Via de webshop besteld. Bestelling boven de € 100 wordt gratis geleverd. Behalve op breekbare, zware en grote producten is een toeslag van €35. Maar op de factuur staat gewoon bezorgkosten die Nijhof moet maken. Dus helemaal geen gratis bezorgkosten. Het wordt gewoon anders omschreven.
3.00
Redelijk

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 03-04-2019
Mijn collega heeft inmiddels contact met u opgenomen. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
30-03-2019
Besteldatum
23-03-2019
30-03-2019
Veel te duur op internet
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 03-04-2019
Soms vallen onze prijzen wat hoog uit, maar hier staat in ieder geval altijd hoge kwaliteit tegenover! Bedankt voor je beoordeling, Michiel. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
29-03-2019
Bedankt
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 03-04-2019
Geen probleem! Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
29-03-2019
Alles conform afspraak geleverd
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 03-04-2019
Zo horen we het graag! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
27-03-2019
Besteldatum
20-03-2019
27-03-2019
dank u
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 03-04-2019
Geen probleem Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
25-03-2019
Grote fijne winkel met veel verschilldende merken op woongebied. Goede service: Helaas een stoel beschadigd ontvangen (denk schuld bezorgdienst), maar netjes en snel opgelost door Nijhof.
4.33
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 25-03-2019
Bedankt voor je beoordeling, Maritza. Fijn dat het is opgelost! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
24-03-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 25-03-2019
We doen ons best! Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
24-03-2019
Ik was blij verrast door prijs en snelle
levering
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 25-03-2019
Zo horen we het graag, bedankt! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
23-03-2019
Snel en correct afgehandeld.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 25-03-2019
Zo zien we het graag! Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
23-03-2019
Goed
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 25-03-2019
Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
22-03-2019
ik heb niets geleverd gekregen.
1.00
Slecht

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 25-03-2019
Mijn collega heeft contact met u opgenomen. Is het inmiddels opgelost? Ik hoor het graag van u Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
22-03-2019
Alles verliep goed
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 25-03-2019
Goed om te horen! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
22-03-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 25-03-2019
Bedankt voor je beoordeling, veel plezier met je aankoop! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
21-03-2019
Communicatie is buitengewoon slecht. Op mailtjes word amper gereageerd en
de gestelde vragen worden niet beantwoord. Je krijgt de indruk, dat de mails
niet tot amper gelezen worden.
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 22-03-2019
Fijn dat je tevreden bent over het producten en over de levering. Ik schrik wel een beetje van je beoordeling van onze klantenservice. Dit is zeker niet hoe wij met onze bezoekers om willen gaan! Als je dat wil zou je een mailtje kunnen sturen naar marketing@nijhofbaarn.nl, dan kunnen we samen tot een passende oplossing komen. Uiteraard reageren we dan meteen! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
20-03-2019
Hele snelle en correcte levering.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 21-03-2019
Bedankt voor je beoordeling, Olaf. Goed om te horen! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
17-03-2019
Snelle en goede levering
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 18-03-2019
We doen ons best! Veel plezier met je aankoop. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
15-03-2019
Nijhoff is een heerlijke winkel met mooie producten. Niet altijd goedkoop maar toch de moeite waard.
4.67
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 18-03-2019
Dat zijn fijne woorden, bedankt voor je beoordeling! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
15-03-2019
Gewoon zoals het hoort
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 18-03-2019
Zo zien we het graag, bedankt! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
06-01-2019
13-03-2019
Prima website daarna goede afhandeling vd bestelling en vlotte levering
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 14-03-2019
Fijn om te horen! Veel plezier met je aankoop, Gerda. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
13-03-2019
Alstublieft xx
3.67
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 14-03-2019
Dankjewel! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
12-03-2019
Weet ik nog niet ik moet hem nog installeren
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 13-03-2019
In ieder geval bedankt voor je beoordeling en alvast veel plezier met je aankoop! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
12-03-2019
prima klantenservice hartelijk dank
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 13-03-2019
We staan graag voor je klaar! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
12-03-2019
erg goed geholpen
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 13-03-2019
Dat horen wij graag! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
12-03-2019
Goede communicatie
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 13-03-2019
Bedankt voor je beoordeling! Groet, Mischa (webcare)

www.nijhofbaarn.nl klantbeoordeling

www.nijhofbaarn.nl

Een woonwarenhuis met ruim 20.000m² wooninspiratie

Nijhof in Baarn is een winkel die de bezoeker inspireert om, zoals Nijhof het zelf graag omschrijft, ’van je huis je thuis te maken’. Op ruim 20.000 m2 vloeien de verschillende afdelingen moeiteloos in elkaar over, versterken elkaar zelfs. De assortimenten en presentaties zijn zo ingericht dat het oriëntatieproces op een ontspannen en recreatieve manier verloopt. Meer dan 80.000 kwalitatieve artikelen van veelal bekende merken. Maar toch vriendelijk geprijsd. Aangevuld met kundig en op maat gesneden advies. Niet voor niets werd Nijhof in 2010 gekozen tot Beste Woonwinkel van Nederland. Alle randvoorwaarden voor een dagje heerlijk woonshoppen zijn aanwezig; direct gelegen aan de snelweg A1 met gratis parkeren op één van de 500 parkeerplaatsen. Bovendien is er een kinderspeelplaats en een La Place restaurant. De ideale woonwereld bestaat.

Contact
Minervaweg 3
3741GR Baarn
Nederland
webwinkel@nijhofbaarn.nl
www.nijhofbaarn.nl
Winkel-exploitant
Nijhof Zelfbouw Baarn B.V.
Minervaweg 3
3741GR Baarn
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Michael Pinchetti
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.nijhofbaarn.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.