Beoordelingen voor www.nijhofbaarn.nl



Goed

4.46/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 257 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft www.nijhofbaarn.nl al 382 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
19-02-2019
Mooi lampje viel alleen kleiner dan gedacht
4.33
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 20-02-2019
Fijn dat je desondanks toch tevreden bent! Veel plezier met je aankoop, Paula. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
19-02-2019
Er goed geholpen
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 20-02-2019
Wat een fijne beoordeling! Veel plezier met je aankoop. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
19-02-2019
Snelle service, vriendelijke klantenservice
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 20-02-2019
Goed om te horen, bedankt! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
17-02-2019
Goede service, mooie producten
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 18-02-2019
Fijn om te horen, Marieke. Veel plezier met je aankoop! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
16-02-2019
Ik ben erg te vrede met wat ik heb besteld en heb ontvangen.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 18-02-2019
Dat horen we graag, veel plezier met je aankoop! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
15-02-2019
Snel service. Service prima
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 18-02-2019
Bedankt voor je beoordeling! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
14-02-2019
Ik heb nogsteeds niet gehoord wanneer ik decreet van mijn bestelling kan verwachten
3.00
Redelijk

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 15-02-2019
Hallo Mariska, dat is vervelend om te horen. Mijn collega zal vandaag contact met u opnemen. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
13-02-2019
Erg tevreden
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 14-02-2019
Bedankt voor je reactie, veel plezier met je aankoop! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
12-02-2019
bestelde op de valreep iets en werd dezelfde dag nog verstuurd en kreeg ook een belletje nog om dat te bevestigen.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 13-02-2019
Veel plezier met je aankoop, Ilse! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
11-02-2019
Alles naar wens
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 12-02-2019
Goed om te horen! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
10-02-2019
Na wat verwarring over de levering van het product (Champion Staande LED lamp) toch nog redelijk snel geleverd.
4.33
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 11-02-2019
Fijn dat het goed is gekomen! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
02-02-2019
10-02-2019
de levering was snel en goed
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 11-02-2019
Goed om te horen, bedankt Joke. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
08-02-2019
Alles is na wens gegaan
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 11-02-2019
Dat is fijn! Veel plezier met je aankoop. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
08-02-2019
Het was heel fijn dat het thuis werd geleverd mijn een tijdstip met een marge van een uur en dat klopte ook perfect.
Verder wel erg veel plastic gebruikt om de doos op te vullen. Dit kan ook papier zijn of een combinatie in een grote doos
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 11-02-2019
Bedankt voor je beoordeling, Ingrid. Veel plezier met je aankoop! Wat betreft de verpakking, ik zal het doorgeven aan de afdeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
04-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
04-02-2019
Ik word altijd blij van nijhof
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 05-02-2019
Dat we horen graag, wij worden blij van blije klanten! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
04-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
04-02-2019
De bestelling ging naar tevredenheid
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 05-02-2019
Goed om te horen, veel plezier met je aankoop! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
03-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
03-02-2019
Heel blij met mijn flesje. Bijna nergens los te krijgen. Wel bij jullie.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 04-02-2019
Fijn dat je het bij ons hebt kunnen vinden, veel plezier met je aankoop! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
02-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
02-02-2019
Fijne winkel. Pas iets online besteld dat duurde wel lang (6dagen) maar lag aan de bezorgdienst. Normaal ga ik altijd naar de winkel zelf veel keus mooie spullen
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 04-02-2019
Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze winkel! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
01-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
01-02-2019
Prima geregeld
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 04-02-2019
Goed om te horen! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
31-01-2019
Besteldatum
24-01-2019
31-01-2019
Mooie winkel
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 01-02-2019
Bedankt! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
31-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
31-01-2019
Op de voorraad stond dat de Lamp aanwezig was. Na bestellen bleek deze toch niet op voorraad te zijn. Na een week was de lamp binnen. Kjeld medewerker van de zaak heeft de lamp dezelfde dag persoonlijk gebracht. Vandaar fantastische service
4.67
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 01-02-2019
Vervelend dat de voorraad verkeerd aangegeven stond. Mooi opgelost door Kjeld, ik zal hem je beoordeling doorgeven! Veel plezier met je aankoop, Martijn. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
31-01-2019
Besteldatum
31-01-2019
31-01-2019
Snel en alle goed geleverd
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 01-02-2019
Goed om te horen! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
21-01-2019
30-01-2019
Perfecte service
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 31-01-2019
We doen ons best, bedankt! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
30-01-2019
30-01-2019
Betrouwbare snelle levering.
Degelijk goede kwaliteit.
Product wordt goed weergegeven.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 31-01-2019
Heel fijn dat je tevreden bent, bedankt voor je beoordeling! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
29-01-2019
Besteldatum
22-01-2019
29-01-2019
Goede service en goede assortiment
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 30-01-2019
Fijn om te horen, bedankt voor je beoordeling! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
27-01-2019
Besteldatum
23-12-2018
27-01-2019
Levering duurde wat lang. Maar daarna kosteloos naar mijn huis gestuurd heel fijn,
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 28-01-2019
Vervelend dat de levering wat langer op zich liet wachten, alsnog veel plezier met je bestelling! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
27-01-2019
Besteldatum
20-01-2019
27-01-2019
Zeer netjes ingepakt, wel een extreem grote doos voor wat erin zat.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 28-01-2019
Bedankt voor je beoordeling, Lisa. Ik zal het doorgeven aan mijn collega's op de inpakafdeling. Veel plezier met je aankoop! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
26-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
26-01-2019
Ik moest wel even op mijn bestelling wachten, maar was zeker de moeite waard
4.33
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 28-01-2019
Fijn dat het toch het wachten waard was! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
26-01-2019
Besteldatum
18-01-2019
26-01-2019
Jammer dat voor een klein veertje ook 5 euro verzendkosten berekend worden.
Verder is er niks mee met de levering en het product.
4.33
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 28-01-2019
Hallo John, we begrijpen dat het vervelend is om voor een klein product toch €5,00 verzending te moeten betalen. Helaas is dit een vast bedrag dat niet per product berekend wordt. Om dit goedkoper aan te kunnen bieden zouden we per briefpost moeten versturen. We hebben ervoor gekozen om de levering standaard met pakketpost te versturen, voor de veiligheid en zekerheid. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
25-01-2019
Besteldatum
25-01-2019
25-01-2019
Uitstekend.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 28-01-2019
Goed om te horen, bedankt Vera! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
25-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
25-01-2019
Uitstekend service
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 28-01-2019
Gelukkig! Bedankt voor je beoordeling, Ralph. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
24-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
24-01-2019
Mooie deurklinken
4.67
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 25-01-2019
Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de deurklinken! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
24-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
24-01-2019
topbedrijf, zeer klantgericht.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 25-01-2019
Dat vinden wij heel fijn om te horen, Eleonore. Super bedankt! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
24-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
24-01-2019
Ik heb 3 Sapkan besteld 1 is kapot aangkom ik heb email gestuurd hele verhaal? Ik heb 3 betaald terwijl 2 goed is dat wind ik heel jammer
3.00
Redelijk

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 28-01-2019
Een collega heeft inmiddels geprobeerd contact met je op te nemen. Dan kunnen we het samen oplossen. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
23-01-2019
Bij schade aan het geleverde product erg snel opgelost
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 24-01-2019
Wat fijn dat je goed bent geholpen en dat het is opgelost! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
21-01-2019
Prima
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 22-01-2019
Fijn! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
21-01-2019
Erg leuke winkel Besteld en opgehaald in de winkel. Erg snelle en vriendelijke service
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 22-01-2019
Goed om te horen, Kimberly! Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
Asdfghjkl
3.00
Redelijk

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 28-01-2019
Bedankt voor je beoordeling, Jelle. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Na een telefoontje netjes geholpen met versturen van product dat niet direct in de webshop stond. Dankjewel
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 21-01-2019
Geen probleem, we helpen graag! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
18-01-2019
18-01-2019
Order correct uitgevoerd en tijdig geleverd
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 21-01-2019
Goed om te horen, Kees. Bedankt! Groet, Mischa (webcare)

www.nijhofbaarn.nl klantbeoordeling

www.nijhofbaarn.nl

Een woonwarenhuis met ruim 20.000m² wooninspiratie

Nijhof in Baarn is een winkel die de bezoeker inspireert om, zoals Nijhof het zelf graag omschrijft, ’van je huis je thuis te maken’. Op ruim 20.000 m2 vloeien de verschillende afdelingen moeiteloos in elkaar over, versterken elkaar zelfs. De assortimenten en presentaties zijn zo ingericht dat het oriëntatieproces op een ontspannen en recreatieve manier verloopt. Meer dan 80.000 kwalitatieve artikelen van veelal bekende merken. Maar toch vriendelijk geprijsd. Aangevuld met kundig en op maat gesneden advies. Niet voor niets werd Nijhof in 2010 gekozen tot Beste Woonwinkel van Nederland. Alle randvoorwaarden voor een dagje heerlijk woonshoppen zijn aanwezig; direct gelegen aan de snelweg A1 met gratis parkeren op één van de 500 parkeerplaatsen. Bovendien is er een kinderspeelplaats en een La Place restaurant. De ideale woonwereld bestaat.

Contact
Minervaweg 3
3741GR Baarn
Nederland
webwinkel@nijhofbaarn.nl
www.nijhofbaarn.nl
Winkel-exploitant
Nijhof Zelfbouw Baarn B.V.
Minervaweg 3
3741GR Baarn
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Michael Pinchetti
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.nijhofbaarn.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.