Beoordelingen voor www.nijhofbaarn.nl



Goed

4.21/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 201 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft www.nijhofbaarn.nl al 249 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
28-07-2018
17-09-2018
Het aantal van het bestelde artikel komt niet overeen met het aantal in de winkel.
(In dit geval een aanbieding van een Gardena zwenksproeier)
Dat houdt in dat je 2x naar de winkel moet gaan. (huisadres- winkel)
plus de irritatie dat je misgrijpt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
14-09-2018
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 17-09-2018
Dag John, dankjewel voor je beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is. Graag tot een volgende keer Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
12-09-2018
Het hout had wat zwarte strepen erop maar verder dik in orde
4.67
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 13-09-2018
Dag Gerda, bedankt voor je beoordeling. Jammer om te horen dat het hout zwarte strepen erop heeft. Mocht dit een probleem zijn, dan horen we dit natuurlijk graag zodat we wellicht een oplossing hiervoor kunnen vinden. Graag tot een volgende keer Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
01-09-2018
10-09-2018
Een deel van mijn levering is vertraagd, daar word ik netjes van op de houden gehouden. Ook bij de klantenservice een zeer vriendelijke en meedenkende meneer gesproken. Top service.
4.67
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 13-09-2018
Dank voor je beoordeling en fijn om te horen dat onze service naar wens is geweest. Onze excuses voor de vertraging en alvast veel plezier van de aankoop gewenst. Graag tot een volgende keer Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
09-09-2018
Besteldatum
26-08-2018
09-09-2018
Bij een bestelling waren er 3 kapotte items bij, foto bij de mail gedaan en zonder mokken of morren heb ik binnen een paar dagen nieuwe gekregen.
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 10-09-2018
Vervelend om te horen dat de bestelling niet geheel in goede staat is aangekomen, maar fijn dat we het adequaat voor je hebben kunnen oplossen. Veel plezier van je aankopen en graag tot ziens. Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
08-09-2018
Besteldatum
01-09-2018
08-09-2018
Goed
4.33
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 10-09-2018
Dat is fijn om te horen Patricia. Dankjewel voor je beoordeling en graag tot ziens! Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
08-09-2018
Besteldatum
27-08-2018
08-09-2018
levering door dpd slecht, pakket zou op bezorgdag na 16:00 uur afgeleverd worden bij de parcelshop dit gebeurde pas na 4 dagen en een telefoongesprek met dpd.
Service Nijhof perfect (ondanks heel kleine bestelling), service dpd zeer slecht
3.33
Redelijk

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 10-09-2018
Bedankt voor je beoordeling! Vervelend dat de levering met pakketdienst DPD zo slecht is verlopen. We hadden graag gezien dat wij wél de vijf sterren hadden verdiend. Hopelijk gaat de levering een volgende x voorspoediger. Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
07-09-2018
Besteldatum
31-08-2018
07-09-2018
Top vriendelijk e- Mail makkelijk retour en snel geld terug
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 10-09-2018
Dat is fijn om te horen Andrea. Dankjewel voor je beoordeling en graag tot ziens Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
02-09-2018
Besteldatum
26-08-2018
02-09-2018
Onwijs snelle levering van o.a. ons tafeltje, helemaal in goede staat
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 03-09-2018
Dag Eline, wat fijn om te horen dat alles naar wens is. Heel veel plezier ervan en graag tot ziens Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
30-08-2018
Besteldatum
23-08-2018
30-08-2018
Snelle levering. Wordt goed geïnformeerd. Ben blij met mijn aankoop.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 03-09-2018
Dat is fijn om te horen! Veel plezier met je aankopen en graag tot ziens! Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
26-08-2018
Besteldatum
19-08-2018
26-08-2018
Er was weer iets niet op voorraad. Het zou nagestuurd worden. Wij zijn nu een week verder en er is nog niets nagestuurd. Ook geen bericht van wij verwachten etc.
3.00
Redelijk

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 27-08-2018
Bedankt voor je beoordeling. Ik heb van mijn collega begrepen dat er reeds contact is geweest en het is opgelost. Onze excuses voor de onduidelijkheid. We wensen je alvast veel plezier met je aankoop en graag tot ziens. Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
25-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
25-08-2018
Alles prima in orde.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 27-08-2018
Fijn om te horen. Veel plezier met de aankopen en graag tot ziens! Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
25-08-2018
Besteldatum
17-08-2018
25-08-2018
Alles prima in orde.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 27-08-2018
Fijn om te horen. Veel plezier met de aankopen en graag tot ziens! Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
22-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
22-08-2018
Goed, netjes excuses aangeboden nav vele smsjes en mailtjes over de status van de levering
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 23-08-2018
Fijn om te horen Danielle, veel plezier ermee en graag tot ziens Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
16-08-2018
Besteldatum
08-08-2018
16-08-2018
Keurige en snelle afhandeling.
4.33
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 23-08-2018
Fijn om te horen Jos, veel plezier ermee en graag tot ziens! Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
06-08-2018
13-08-2018
Snelle accurate levering en snelle retourverwerking en verrekening met Klarna
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 23-08-2018
Goed om te horen dat dit vlot is verlopen. Graag tot een volgende keer. Groet, Berend (webcare Nijhof)

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
05-08-2018
12-08-2018
Snelle levering, hoge korting.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 23-08-2018
Dank voor je beoordeling en graag tot ziens! Groet, Berend (webcare Nijhof)

Datum van publicatie
10-08-2018
Besteldatum
27-07-2018
10-08-2018
Alleen vertraging bij een deel van de bestelling, maar netjes afgehandeld.
4.67
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 23-08-2018
Nogmaals onze excuses voor de vertraging, vervelend. Desalniettemin veel plezier van je aankoop en graag tot ziens! Groet, Berend (webcare Nijhof)

Datum van publicatie
10-08-2018
Besteldatum
25-07-2018
10-08-2018
Uitstekend
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 23-08-2018
Fijn om te horen, bedankt voor je beoordeling! Groet, Berend (webcare Nijhof)

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
09-08-2018
Goede service nadat we de verkeerde lampen (wel van het goede merk) hadden ontvangen. Snel opgelost en waar ze beloofden contact op te nemen deden ze dat ook
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 23-08-2018
Nogmaals onze excuses voor de verkeerde levering. Fijn dat we het adequaat hebben kunnen oplossen. Groet, Berend (webcare Nijhof)

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
09-08-2018
Ik heb een Degor Deurgordijn Transparant besteld en ben er heel tevreden over. Het heeft een mooie look en houdt bijna alle vliegen buiten. Ik had aanvankelijk gedacht dat de strengen na het openen van de doos verstrengeld zouden raken bij het ophangen, maar niets is minder waar. Alle strengen hingen mooi naar beneden. Ik zou deze vliegengordijn zeker aanbevelen
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 23-08-2018
Dat is fijn om te horen, heel veel plezier er nog van en graag tot ziens! Groet, Berend (webcare Nijhof)

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
01-08-2018
09-08-2018
Onduidelijke communicatie met DPD over adres
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 23-08-2018
Jammer dat de communicatie met DPD niet optimaal is geweest. Wij hopen desondanks dat de levering goed is verlopen. Heel veel plezier met de aankopen en graag tot ziens! Groet, Berend (webcare Nijhof)

Datum van publicatie
08-08-2018
Besteldatum
01-08-2018
08-08-2018
Ook contact via telefoon gehad , zeer fijn tewoord gestaan .Reeds getipt bij vriendin
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 23-08-2018
Fijn om te horen, bedankt voor je beoordeling! Graag tot ziens, wellicht mét vriendin ;-) Groet, Berend (webcare Nijhof)

Datum van publicatie
08-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
08-08-2018
Verkoop medewerker zegde toe dat er terug gebeld zou worden dat is echter niet gebeurd.
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 23-08-2018
Hallo, vervelend dat we u nog niet terug hadden gebeld. Is dit inmiddels wel gedaan? Zo nee, wilt u mij dan even mailen naar b.jonckers@nijhofbaarn.nl, dan zorg ik dat dit alsnog wordt gedaan. Onze excuses. Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
07-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
07-08-2018
Snel en invordering bezorgd.
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 23-08-2018
Bedankt voor je beoordeling Jazz, graag tot ziens! Groet, Berend (webcare Nijhof)

Datum van publicatie
07-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
07-08-2018
Order correct uitgevoerd en tijdig geleverd
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 23-08-2018
Fijn om te horen dat alles naar wens is geleverd. Heel veel plezier van je aankopen en graag tot ziens! Groet, Berend (webcare Nijhof)

Datum van publicatie
06-08-2018
Besteldatum
30-07-2018
06-08-2018
Jammer dat de nachtjapon die ik had besteld niet meer leverbaar is, terwijl deze nog steeds via de website te koop is. Daarnaast heb ik heel lang op een antwoord moeten wachten die ik per mail had gestuurd én duurt de levering van de gekochte spullen ook net te lang....
2.67
Redelijk

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 23-08-2018
Dat is vervelend om te horen. Onze excuses daarvoor, dit is duidelijk niet de bedoeling. We hechten veel waarde aan de mening van onze klanten en nemen je ervaring mee. Graag tot ziens! Groet, Berend (webcare Nijhof)

Datum van publicatie
06-08-2018
Besteldatum
30-07-2018
06-08-2018
Dagje langer moeten wachten o
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 23-08-2018
Jammer van de vertraging, onze excuses daarvoor. Veel plezier van je aankopen en graag tot ziens! Groet, Berend (webcare Nijhof)

Datum van publicatie
01-08-2018
Besteldatum
25-07-2018
01-08-2018
Top service Nieuw product opgestuurd gekregen (zonder extra kosten) nadat het kapot via de post bij ons aankwam Top
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 23-08-2018
Fijn om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Heel veel plezier van je aankopen en graag tot ziens Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
31-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
31-07-2018
goede service
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 01-08-2018
Fijn om te horen. Dankjewel en graag tot ziens! Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
29-07-2018
Besteldatum
22-07-2018
29-07-2018
Prima en snelle levering
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 01-08-2018
Fijn om te horen. Dankjewel en graag tot ziens! Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
26-07-2018
Besteldatum
19-07-2018
26-07-2018
geen toelichting
4.33
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 27-07-2018
Bedankt voor de fijne beoordeling. Heel veel plezier van uw aankopen en graag tot ziens Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
25-07-2018
Nvt
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 26-07-2018
Bedankt voor je beoordeling en graag tot ziens! Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
25-07-2018
Alles liep gesmeerd
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 26-07-2018
Zo horen we het graag natuurlijk. Fijn om te horen dat het allemaal naar wens is gegaan. Veel plezier van je aankopen en graag tot ziens! Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
25-07-2018
2 Bloemendaal wandlampen aangeschaft. Ik was op de hoogte dat deze niet voorradig waren en nageleverd zouden worden. Werd keurig op de hoogte gebracht en ontving de lampen na een week. Perfect
4.67
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 26-07-2018
Fijn om te horen dat alles naar wens is en we je tijdens het wachten goed op de hoogte hebben kunnen houden. Bedankt voor je beoordeling en graag tot ziens! Gr. Berend, webcare Nijhof

Datum van publicatie
21-07-2018
Besteldatum
13-07-2018
21-07-2018
Top
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 22-07-2018
Fijn om te lezen dat het top was. Veel plezier met de aankopen en graag tot ziens Groet, Berend Webcare Nijhof

Datum van publicatie
19-07-2018
Besteldatum
28-06-2018
19-07-2018
Ten eerst heb ik moet wachten weken voordat ik kreeg, de reden: was niet in voorraad
En wat ik heb besteld voldoet niet aan mijn verwachting.
3.33
Redelijk

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 22-07-2018
Beste Salvatore, wat vervelend om te horen dat het artikel niet is wat u ervan had verwacht. Vanzelfsprekend kunt u het artikel naar ons retourneren waarna het aankoopbedrag wordt teruggestort. Kunt u mij zeggen wat het verschil is tussen uw verwachting en het geleverde product? Wellicht dat wij hiervan kunnen leren en/of onze site kunnen optimaliseren. Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
19-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
19-07-2018
Top
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 19-07-2018
Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is geweest. Heel veel plezier van de aankopen en graag tot ziens Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Snelle levering, super netjes verpakt...
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 19-07-2018
Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is geweest. Heel veel plezier van de aankopen en graag tot ziens Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Zeer duidelijke website, beloften worden waargemaakt. Levering door DPD ook top
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 19-07-2018
Allereerst bedankt voor je prettige beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is geweest. Heel veel plezier van de aankopen en graag tot ziens Groet, Berend webcare Nijhof

www.nijhofbaarn.nl klantbeoordeling

www.nijhofbaarn.nl

Een woonwarenhuis met ruim 20.000m² wooninspiratie

Nijhof in Baarn is een winkel die de bezoeker inspireert om, zoals Nijhof het zelf graag omschrijft, ’van je huis je thuis te maken’. Op ruim 20.000 m2 vloeien de verschillende afdelingen moeiteloos in elkaar over, versterken elkaar zelfs. De assortimenten en presentaties zijn zo ingericht dat het oriëntatieproces op een ontspannen en recreatieve manier verloopt. Meer dan 80.000 kwalitatieve artikelen van veelal bekende merken. Maar toch vriendelijk geprijsd. Aangevuld met kundig en op maat gesneden advies. Niet voor niets werd Nijhof in 2010 gekozen tot Beste Woonwinkel van Nederland. Alle randvoorwaarden voor een dagje heerlijk woonshoppen zijn aanwezig; direct gelegen aan de snelweg A1 met gratis parkeren op één van de 500 parkeerplaatsen. Bovendien is er een kinderspeelplaats en een La Place restaurant. De ideale woonwereld bestaat.

Contact
Minervaweg 3
3741GR Baarn
Nederland
webwinkel@nijhofbaarn.nl
www.nijhofbaarn.nl
Winkel-exploitant
Nijhof Zelfbouw Baarn B.V.
Minervaweg 3
3741GR Baarn
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Michael Pinchetti
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.nijhofbaarn.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.