Beoordelingen voor www.nijhofbaarn.nl



Uitstekend

4.56/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 289 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft www.nijhofbaarn.nl al 502 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-04-2019
18-07-2019
Levering duurde erg lang, maar de stoeltjes zijn mooi en zitten heerlijk
3.67
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 19-07-2019
Jammer dat het even duurde, maar wel heel fijn dat de stoeltjes in ieder geval naar wens zijn! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Netjes verpakt vlugge levering
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 19-07-2019
Goed om te horen, bedankt voor je beoordeling! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
18-07-2019
Was niet veel van doos over. Jammer dat er niets bij zat. Het gevoel dat het zo maar in gegooid was komt zeker naar voren.
2.33
Matig

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 18-07-2019
Goedemorgen, dat is natuurlijk niet de bedoeling Zou je contact op willen nemen met m.kemna@nijhofbaarn.nl? Dan gaan we samen naar een passende oplossing zoeken Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
Goede service en de medewerkers denken met je mee
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 17-07-2019
We doen ons best! Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
15-07-2019
Product geopend geleverd gekregen en het product is beschadigd op meerdere plekken.
2.33
Matig

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 17-07-2019
Hallo Kim, zou je contact op willen nemen met m.kemna@nijhofbaarn,nl, dan gaan we samen naar een passende oplossing zoeken Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
14-07-2019
geen enkel probleem gehad.
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 16-07-2019
Goed om te horen, Guido! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
13-07-2019
Artikel was beschadigd aangekomen, na een telefoontje werd er gelijk een nieuwe opgestuurd. Super service
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 15-07-2019
Fijn dat het goed is opgelost! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
12-07-2019
Mooie producten van degelijke kwaliteit. Snelle levering. DPD heeft helaas geen moeite gedaan om ons nieuwbouwadres te zoeken.
4.67
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 15-07-2019
Jammer dat het met DPD niet helemaal is goed gelopen, wel erg fijn dat je tevreden bent over de producten! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
10-07-2019
Verschillende producten besteld die volgens de website allemaal op voorraad moesten zijn, echter bleek dit niet het geval. Ik kreeg wel netjes een mail met de vraag of ik wilde wachten zodat alles toch in één keer opgestuurd kon worden of anders maakte ze er een deelverzending van. Netjes geregeld dus, alles was goed verpakt in een doos met daarin plastic folie.Ik ben tevreden over deze website
4.33
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 11-07-2019
Fijn om te horen dat het allemaal goed is opgelost. Bedankt voor je beoordeling! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
Prima, snelle levering
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 10-07-2019
Dat is fijn! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
04-07-2019
Snelle levering. Goed product.
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 05-07-2019
Goed om te horen! Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
26-06-2019
Besteldatum
17-06-2019
26-06-2019
Het enige wat iets duidelijk zou mogen zijn de e-mails naar aanleiding van de op de website geplaatste bestelling. Verder alles prima afgehandeld en geregeld.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 27-06-2019
Dank voor je beoordeling en reactie. We gaan kijken of we de tekst van de e-mails kunnen verbeteren. Groet, Hille Beekhuis (webcare)

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
16-06-2019
25-06-2019
Ik ben niet tevreden over de pakketservice die wordt aangeboden. DHL of PostNL hebben veel meer afleverpunten waar ik het pakket die ik niet kon ontvangen, kan ophalen.
3.33
Redelijk

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 26-06-2019
Dank voor je beoordeling. Mede op basis van jouw opmerking over de pakketservice gaan we de keuze van onze huidige pakketdienst tegen het licht houden. Groet, Hille Beekhuis (webcare)

Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
24-06-2019
Goed
4.67
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 25-06-2019
Dank voor je beoordeling. Groet, Hille Beekhuis (webcare)

Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
17-06-2019
24-06-2019
Prima geregeld allemaal Top
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 25-06-2019
Dank dat je, ondanks deze tropische temperaturen, de moeite hebt genomen voor deze reactie en beoordeling. Groet, Hille Beekhuis (webcare)

Datum van publicatie
20-06-2019
Besteldatum
18-05-2019
20-06-2019
Super service en erg tevereden dat goederen naar Madeira geleverd kunnen worden zonder extra kosten. Vervelend dat 1 van de 3 producten die ik besteld heb niet de juiste was.
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 21-06-2019
Dank voor je beoordeling. Vervelend dat het met 1 artikel mis ging. Onze excuses. Groet, Hille Beekhuis (webcare)

Datum van publicatie
19-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
19-06-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 20-06-2019
Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
28-04-2019
17-06-2019
Winkel is prachtig. Personeel zeer attent, klantvriendelijk en pro actief. Was voor mij de eerste keer en ik kom zeker terug. Een verademing om te mogen ervaren
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 20-06-2019
Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
22-05-2019
12-06-2019
Prima producten, maar slechte communicatie over levering. Heb 3 weken gewacht op een levering (die binnen 2 dagen zou worden geleverd) en ik moest zelf achter informatie aan. Personeel is wel erg aardig.
2.67
Redelijk

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 20-06-2019
Bedankt voor je beoordeling. Vervelen dat de communicatie niet goed is verlopen. Onze excuses hiervoor. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
11-06-2019
het is wat ik nodig had, dus gewoon goed
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 20-06-2019
Bedankt voor je beoordeling Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
10-06-2019
Alles netjes en snel geleverd
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 20-06-2019
Bedankt voor je beoordeling Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
30-05-2019
06-06-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 20-06-2019
Bedankt voor je beoordeling Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
16-04-2019
04-06-2019
Er werd heel laat (en niet op eigen initiatief) gecommuniceerd dat levering van het product niet mogelijk was, daardoor heb ik het ook niet meer ergens anders kunnen bestellen.
1.50
Matig

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
26-05-2019
03-06-2019
snelle leverering. Goede service.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 20-06-2019
Bedankt voor je beoordeling Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
02-06-2019
Besteldatum
26-05-2019
02-06-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 20-06-2019
Bedankt voor je beoordeling Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
02-06-2019
Besteldatum
22-05-2019
02-06-2019
snelle levering, producten helaas niet volledig meer beschikbaar.
Geleverde exemplaar was licht beschadigd.
4.67
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 20-06-2019
Bedankt voor je beoordeling Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
25-05-2019
01-06-2019
Wij hebben een wit rekje ontvangen in plaats van een zwart rekje. We moeten dit zelf in orde maken door het als retourzending aan te melden en een nieuwe te bestellen. Niet erg klantvriendelijk.
2.67
Redelijk

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 20-06-2019
Beste Lea, dank voor je beoordeling. Ik begrijp je opmerking. Helaas is het niet mogelijk, zoals per mail ook naar je gecommuniceerd, om deze procedure anders in te richten. Hoe dan ook, veel plezier net je aankoop en fijn dat het Rituals pakketje in de smaak viel. Groet, Hille Beekhuis (webcare)

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
16-03-2019
01-06-2019
Moesten erg lang op ons meubel wachten. Service verder top hoor
4.33
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 20-06-2019
Bedankt voor je beoordeling Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
25-05-2019
01-06-2019
Helemaal top
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 20-06-2019
Bedankt voor je beoordeling Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
31-05-2019
Oke
4.33
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 20-06-2019
Bedankt voor je beoordeling Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
30-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
30-05-2019
Nvt
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 20-06-2019
Bedankt voor je beoordeling Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
29-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
29-05-2019
Snelle levering van 't juiste product voor een goede prijs
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 20-06-2019
Bedankt voor je beoordeling Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
28-05-2019
Perfect op tijd en goed geïnformeerd over de levering
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 29-05-2019
Goed om te horen, Willem! Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
27-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
27-05-2019
bezorger was meer dan 2 uur te laat. wel op de eerste verdieping neergezet. blij met mijn nieuwe bank
4.33
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 28-05-2019
Veel plezier met je aankoop! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
Kaliteitsproducten voor een passende prijs
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 24-05-2019
Goed om te horen! Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
20-05-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 21-05-2019
Fijn! Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
19-05-2019
Producten snel geleverd.
4.67
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 21-05-2019
Goed om te horen, bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
16-05-2019
Alles prima geregeld
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 17-05-2019
Dat is mooi! Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
Bestelling binnen 24 uur geleverd, topservice
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 16-05-2019
Goed om te horen, Susan! Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
15-05-2019
Fantastische service, fantastisch product
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 16-05-2019
Bedankt voor je beoordeling Groet, Mischa (webcare)

www.nijhofbaarn.nl klantbeoordeling

www.nijhofbaarn.nl

Een woonwarenhuis met ruim 20.000m² wooninspiratie

Nijhof in Baarn is een winkel die de bezoeker inspireert om, zoals Nijhof het zelf graag omschrijft, ’van je huis je thuis te maken’. Op ruim 20.000 m2 vloeien de verschillende afdelingen moeiteloos in elkaar over, versterken elkaar zelfs. De assortimenten en presentaties zijn zo ingericht dat het oriëntatieproces op een ontspannen en recreatieve manier verloopt. Meer dan 80.000 kwalitatieve artikelen van veelal bekende merken. Maar toch vriendelijk geprijsd. Aangevuld met kundig en op maat gesneden advies. Niet voor niets werd Nijhof in 2010 gekozen tot Beste Woonwinkel van Nederland. Alle randvoorwaarden voor een dagje heerlijk woonshoppen zijn aanwezig; direct gelegen aan de snelweg A1 met gratis parkeren op één van de 500 parkeerplaatsen. Bovendien is er een kinderspeelplaats en een La Place restaurant. De ideale woonwereld bestaat.

Contact
Minervaweg 3
3741GR Baarn
Nederland
webwinkel@nijhofbaarn.nl
www.nijhofbaarn.nl
Winkel-exploitant
Nijhof Zelfbouw Baarn B.V.
Minervaweg 3
3741GR Baarn
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Michael Pinchetti
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.nijhofbaarn.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.