Beoordelingen voor www.nijhofbaarn.nl



Goed

4.29/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 157 Trusted Shops beoordelingen sinds 01-08-2017.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 157 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
19-04-2018
week geleden besteld. niets meer op gehoord. 2x gemaild. geen reactie
1.67
Matig

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 20-04-2018
Onze excuses voor de vertraagde reactie. Door een storing was je bestelling niet op de juiste wijze doorgeschoten in ons systeem wat de vertraging veroorzaakte. Ik heb begrepen dat er inmiddels contact is geweest met mijn collega die je bestelling verder handmatig in behandeling neemt. Mocht je nog vragen hebben, dan verneem ik die graag. Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
18-04-2018
alles is correct geleverd
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 19-04-2018
Dat is fijn om te horen. Heel veel plezier van je aankopen en graag tot ziens! Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
09-04-2018
16-04-2018
Top service
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 17-04-2018
Fijn om te horen Anouk Veel plezier van je aankopen en graag tot ziens. Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
26-03-2018
15-04-2018
Op de site stond dat het gewenste artikel op voorraad was. Dit bleek niet zo te zijn, levering duurde 1,5 week. Jammer genoeg werd hier niet over gecommuniceerd en heb ik 2x moeten bellen. Daarna was de service vriendelijk, en werd als goedmaker een lamp aangeboden. Aandachtspunt is dat er geen dagdeel van levering wordt doorgegeven, dat betekent de hele dag thuis blijven. Niet echt van deze tijd.
3.33
Redelijk

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 20-04-2018
Dag Anita, dank voor je beoordeling en onze excuses voor de nalatige communicatie. Helaas is het niet mogelijk bij onze pakketdienst om een specifiekere bezorg indicatie aan te geven. We zullen hier een melding van maken en hopen dat zij dit in de toekomst kunnen optimaliseren. Heel veel plezier met je aankopen en we zijn je graag een volgende keer van dienst zoals je van ons mag verwachten.

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
06-04-2018
14-04-2018
Er ontbrak een onderdeel, maar in de winkel werd dit uitstekend rechtgezet.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 16-04-2018
Dag Heico, dank voor je beoordeling. Allereerst nogmaals onze excuses voor het ontbreken van het onderdeel. We zijn blij dat we het in de winkel hebben kunnen oplossen. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
13-04-2018
Besteldatum
30-03-2018
13-04-2018
Voor de eerste keer wat besteld bij Nijhof.
Ik had een verkeerde kleur van het artikel besteld maar telefonisch netjes opgelost met medewerker zodat ik alsnog het juiste artikel heb ontvangen
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 16-04-2018
We zijn blij dat je we het direct voor je hebben kunnen oplossen. Heel veel plezier van je aankoop en graag tot ziens Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
12-04-2018
Besteldatum
05-04-2018
12-04-2018
snel ontvangen en goed verpakt
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 13-04-2018
Dat is fijn om te horen. Dankjewel voor je beoordeling en graag tot ziens! Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
28-03-2018
11-04-2018
Zou op zoek gaan naar nieuwe transporteur, wat een ........
3.00
Redelijk

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 13-04-2018
Beste Rodny, bedankt voor je feedback. Er is bij je bestelling inderdaad een hoop misgegaan met het verzenden. Gelukkig is dit een uitzondering op de regel, is onze ervaring. Vanzelfsprekend hoort dit niet te gebeuren. We nemen dit dan ook mee in ons overleg met DPD om dergelijke situaties in de toekomst uit te sluiten. Nogmaals onze excuses. Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
11-04-2018
Twee dagen na mijn bestelling heb ik zelf gemaild omdat ik niets hoorde,er was maar een onderdeel van mijn bestelling die is opgestuurd een dag tevergeefs op gewacht en ja er waren problemen het kwam een dag later. Nu een week verder en het laatste deel is er nog niet.
2.33
Matig

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 12-04-2018
Dag Marga, fijn dat ik u zojuist al even telefonisch heb gesproken omtrent de situatie, onze mailwisseling is helaas wat ongelukkig langs elkaar heen gegaan waarvoor nogmaals onze excuses. Ik ben blij dat het eerste lampje naar tevredenheid is ontvangen en de tweede vanmiddag volgt. Wij wensen u dan ook veel plezier met uw aankopen en graag tot ziens Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
09-04-2018
Besteldatum
02-04-2018
09-04-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 10-04-2018
Fijn om te horen dat we je bestelling naar verwachting hebben kunnen leveren. Heel veel plezier van je aankoop en graag tot ziens! Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
09-04-2018
Besteldatum
26-03-2018
09-04-2018
Wij waren helaas wel voor niets naar de winkel gereden. Het produkt was niet aanwezig in de winkel. Daarna hebben we het online besteld. Was handiger geweest als dat vermeld stond op de site.
De website heeft een moeilijke zoekfunctie.
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 10-04-2018
Dank voor je beoordeling en feedback. Onze excuses nog daarvoor. Desalniettemin wensen we je veel plezier van je aankoop en graag tot ziens. Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
28-03-2018
05-04-2018
Stunning wall chart and excellent service - superfast delivery as well. I am impressed It is on the wall already and looks beautiful.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 06-04-2018
Thank you Steffi, we appreciate your review. Enjoy your purchase and we hope to see you next time. Kind regards, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
28-03-2018
05-04-2018
Goed
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 06-04-2018
Dankjewel voor je beoordeling! Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
28-03-2018
05-04-2018
Goede communicatie, zowel via mail als telefonisch.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 06-04-2018
Fijn om te horen dat we je goed te woord hebben gestaan. Graag tot ziens. Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
29-03-2018
Besteldatum
22-03-2018
29-03-2018
Goed herstel in de service
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 30-03-2018
Fijn om te horen dat het dit keer wél is gegaan zoals je van ons mag verwachten. Heel veel plezier van je aankoop en graag tot ziens Marianne Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
28-03-2018
Besteldatum
21-03-2018
28-03-2018
Opnieuw een fijne ervaring, snelle en correcte levering. Wens: één cadeaubon die met ieder gewenst bedrag besteld kan worden.
4.67
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 29-03-2018
Dag Esther, wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Ook dank voor de feedback omtrent de cadeaubon, dat is een goede toevoeging en gaan we dan ook zo spoedig mogelijk doorvoeren in onze site. Nogmaals dank en graag tot ziens Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
24-03-2018
Besteldatum
17-03-2018
24-03-2018
Snelle levering
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 26-03-2018
Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd. Veel plezier ervan en graag tot ziens Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
23-03-2018
Besteldatum
16-03-2018
23-03-2018
Mooi product, snelle en zorgvuldige levering.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 26-03-2018
Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd. Veel plezier ervan en graag tot ziens! Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
23-03-2018
Besteldatum
02-03-2018
23-03-2018
afspraken zijn goed nagekomen
4.67
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 26-03-2018
Goed om te horen dat we je naar alle tevredenheid hebben geholpen. Heel veel plezier van je aankopen en graag tot ziens! Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
22-03-2018
Besteldatum
01-03-2018
22-03-2018
In product (een ladekast) zat een storend foutje. Van zes meegeleverde boutjes die gelijk hadden moeten zijn waren er twee te kort.
4.33
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 26-03-2018
Bedankt voor je beoordeling. Onze excuses voor het meeleveren van de verkeerde bouten, niet erg handig. Ik hoorde van mijn collega dat het inmiddels is opgelost, fijn! Veel plezier van de ladekast en graag tot ziens! Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
21-03-2018
Besteldatum
12-03-2018
21-03-2018
Bestelling duurt lang.is netjes opgelost.
Top
1.00
Slecht

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 22-03-2018
Dag Marianne, jammer dat we je bestelling niet zo snel hebben kunnen leveren zoals je van ons mag verwachten, waarvoor onze excuses. Desalniettemin veel plezier van je aankopen en graag tot ziens. Mocht er nog iets zijn wat ik voor je kan doen, dan hoor ik het graag. Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
21-03-2018
Besteldatum
14-03-2018
21-03-2018
Alles volgens afspraak geregeld
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 22-03-2018
Fijn om te lezen dat alles naar verwachting is geregeld. Heel veel plezier van je aankopen en graag tot ziens Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
21-03-2018
Besteldatum
14-03-2018
21-03-2018
snelle service en ruime keuze
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 22-03-2018
Dankjewel voor je beoordeling en graag tot ziens Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
14-03-2018
Besteldatum
31-01-2018
14-03-2018
Het bestelde materiaal was niet voorradig en het heeft vervolgens weken geduurd totdat het binnen was. 4
2.67
Redelijk

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 22-03-2018
Allereerst dank voor je beoordeling, hier hechten we veel waarde aan. Helaas betrof de op voorraad staande artikelen showmodellen vandaar dat je bestelling alsnog niet op voorraad bleek te zijn, waarvoor onze excuses. Desalniettemin heel veel plezier gewenst van je aankopen en mocht er nog iets zijn waarmee ik je kan helpen, dan hoor ik dat graag. Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
14-03-2018
Besteldatum
28-02-2018
14-03-2018
Heel goed geholpen door medewerkers website. Echter de lamp is beschadigd, dus gisteren via DPD retour naar Nijhof.
Vandaag bij Track en Trace gezien dat ontvanger niet goed is. Gebeld met DPD, blijkt op het etiket (dat ik moest uitprinten, nadat ik op jullie site de lamp retour had gemeld, geen huisadres maar postbusnummer te staan).
Misschien moet dat bij jullie veranderd worden?
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 21-03-2018
Bedankt voor je review. Goed om te horen dat we je goed hebben geholpen. Jammer dat de bestelling beschadigd is aangekomen. Onze excuses hiervoor. Dank voor de feedback, we nemen dit zeker mee om het retourproces aan te scherpen. Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
13-03-2018
Besteldatum
05-03-2018
13-03-2018
Het is bij Nijhof makkelijk online bestellen - de foto's zijn zeer goed, onze mooie kapstok kwam keurig ingepakt met duidelijke handleiding. Snelle levering. Niets op aan te merken.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 22-03-2018
Fijn om te lezen dat alles naar verwachting is afgeleverd Ruud. Heel veel plezier van de kapstop en graag tot ziens Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
12-03-2018
Besteldatum
23-02-2018
12-03-2018
Nijhof was al eerder betrokken bij de inrichting van ons kantoor, maar nu we opnieuw een aantal wijzigingen hebben doorgevoerd is Nijhof weer hofleverancier. Wederom top geregeld en de stoere lampen maken de vergaderkamers helemaal af
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 20-03-2018
Wat leuk om te horen dat we wederom goed hebben kunnen helpen. Heel veel plezier van het vernieuwde kantoor en graag tot ziens! Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
12-03-2018
Besteldatum
04-03-2018
12-03-2018
Snelle levering. Stevig verpakt
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 20-03-2018
Fijn om te horen dat je bestelling naar tevredenheid is geleverd. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
09-03-2018
Besteldatum
27-10-2017
09-03-2018
goed
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 12-03-2018
Fijn, dankjewel voor je beoordeling Tanja! Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
03-03-2018
Besteldatum
24-02-2018
03-03-2018
Goede prijs. Snel geleverd.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 08-03-2018
Dag Danny, fijn om te horen dat je bestelling snel en in goede staat is ontvangen. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
26-02-2018
Besteldatum
17-02-2018
26-02-2018
levering was snel en goed.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 08-03-2018
Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij dat je bestelling snel en in goede staat is aangekomen. Graag tot ziens Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
08-02-2018
23-02-2018
Wij hadden drie producten besteld waarvan een niet op voorraad bleek te zijn. Wij zijn daarover niet geïnformeerd. Pas toen ik belde dat er iets ontbrak hoorde ik dat dit product er nog niet was. Het was fijn geweest als ergens (bijv. op de pakbon of via een mail) was aangegeven dat een artikel er nog niet was. Na twee weken was het er nog niet dus toen hebben we het laten zitten.
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 08-03-2018
Hi Paulien, allereerst bedankt voor je beoordeling, we hechten immers veel waarde aan de mening van onze klanten. Onze excuses voor het uitblijven van de juiste communicatie. Hier hadden we je inderdaad van op de hoogte moeten brengen, waarvoor nogmaals onze excuses. Desalniettemin wensen we je veel plezier met de overige aankopen en graag tot ziens. Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
15-02-2018
Besteldatum
08-02-2018
15-02-2018
Nijhof biedt net dat stukje meer waar je ook iets meer voor over hebt.
4.67
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 08-03-2018
Dat vinden we fijn om te horen. Dank voor je beoordeling en graag tot ziens Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
14-02-2018
Besteldatum
24-01-2018
14-02-2018
Slechte communicatie
2.00
Matig

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 15-02-2018
Dag Suzanne, allereerst dank voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat we tekort zijn geschoten in onze communicatie, waarvoor onze excuses. Zou je mij per mail een toelichting willen sturen naar b.jonckers@nijhofbaarn.nl? We willen hier graag van leren. Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
12-02-2018
Besteldatum
28-01-2018
12-02-2018
Super klantgerichtheid en commitment. Pakketje werd zelfs 's avonds door een werknemer van Nijhof bij ons afgeleverd, omdat de verwerking wat vertraagd was.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 15-02-2018
Fijn om te lezen Eelco. Bedankt voor je beoordeling en graag tot ziens Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
12-02-2018
Besteldatum
22-01-2018
12-02-2018
Prima winkel, goed assortiment, nette klantenservice. Alhoewel producten niet op voorraad, netjes op de hoogte gehouden en pakket redelijk snel in huis.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 15-02-2018
Bedankt voor je beoordeling en graag tot ziens :-)

Datum van publicatie
08-02-2018
Besteldatum
01-02-2018
08-02-2018
Super snelle levering
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 15-02-2018
Bedankt voor je beoordeling Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
07-02-2018
Besteldatum
31-01-2018
07-02-2018
Super goed geregeld. Niks op aan te merken
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 15-02-2018
Dat vinden we prettig om te horen Ton. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens. Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
06-02-2018
Besteldatum
08-01-2018
06-02-2018
Goed verpakt
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 15-02-2018
Goed om te horen. Bedankt voor je beoordeling en graag tot ziens. Groet, Berend webcare Nijhof

Datum van publicatie
05-02-2018
Besteldatum
28-01-2018
05-02-2018
Fijn dat er een heuse kinderopvang is zodat je ongestoord kunt shoppen. Houtzagerij is top
4.67
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 15-02-2018
Ideaal he? :-) Bedankt voor je beoordeling Roy en graag tot ziens. Groet, Berend webcare Nijhof

www.nijhofbaarn.nl klantbeoordeling

www.nijhofbaarn.nl

Een woonwarenhuis met ruim 20.000m² wooninspiratie

Nijhof in Baarn is een winkel die de bezoeker inspireert om, zoals Nijhof het zelf graag omschrijft, ’van je huis je thuis te maken’. Op ruim 20.000 m2 vloeien de verschillende afdelingen moeiteloos in elkaar over, versterken elkaar zelfs. De assortimenten en presentaties zijn zo ingericht dat het oriëntatieproces op een ontspannen en recreatieve manier verloopt. Meer dan 80.000 kwalitatieve artikelen van veelal bekende merken. Maar toch vriendelijk geprijsd. Aangevuld met kundig en op maat gesneden advies. Niet voor niets werd Nijhof in 2010 gekozen tot Beste Woonwinkel van Nederland. Alle randvoorwaarden voor een dagje heerlijk woonshoppen zijn aanwezig; direct gelegen aan de snelweg A1 met gratis parkeren op één van de 500 parkeerplaatsen. Bovendien is er een kinderspeelplaats en een La Place restaurant. De ideale woonwereld bestaat.

Contact
Minervaweg 3
3741GR Baarn
Nederland
webwinkel@nijhofbaarn.nl
www.nijhofbaarn.nl
Winkel-exploitant
Nijhof Zelfbouw Baarn B.V.
Minervaweg 3
3741GR Baarn
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Michael Pinchetti
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.nijhofbaarn.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.