Beoordelingen voor www.nijhofbaarn.nl



Uitstekend

4.55/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 298 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft www.nijhofbaarn.nl al 550 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
Prima, ga zo door
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 23-09-2019
Bedankt voor je beoordeling! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
22-09-2019
De mensen bij de Service balie hadden geen idee waar ik mijn bestelling moest ophalen. Ik had kleding besteld. De reactie was, we hebben hier helemaal geen kleding... bij de afhaal balie werd uiteindelijk de bestelling zonder iets te zeggen op de counter gekwakt. Geen beste service, nijhof.
1.67
Matig

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 23-09-2019
Dat is uiteraard niet hoe wij dit bedoeld hebben, bedankt voor het delen van jou ervaring. We gaan op basis hiervan kijken hoe we het proces beter kunnen doen verlopen. Excuses voor het ongemak! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
21-09-2019
Ophaal procedure erg omslachtig. Medewerkster van de klantenservice chagrijnig.
3.67
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 23-09-2019
Bedankt voor je beoordeling, Claudia. We gaan kijken of we deze procedure verder kunnen versoepelen. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
21-09-2019
Ondanks niet voorradig toch nog snelle levering.
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 23-09-2019
Bedankt voor je beoordeling, fijn dat je desondanks toch tevreden bent over de snelheid van de levering. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Goede en duidelijke berichtgeving
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 23-09-2019
Goed om te horen, bedankt voor je beoordeling! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
23-08-2019
06-09-2019
Alles volgens afspraak op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 09-09-2019
Goed om te horen, bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
29-08-2019
05-09-2019
NVT
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 06-09-2019
Bedankt voor je beoordeling Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
04-09-2019
Goede internet site,
Mooie producten en snelle levering.
Levering uitstekend te volgen.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 05-09-2019
Warme woorden, Suzanne. Bedankt Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
02-09-2019
prima site en snel en netjes geleverd.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 03-09-2019
Goed om te horen, Marteijn Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
17-08-2019
02-09-2019
Goed
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 03-09-2019
Bedankt voor je beoordeling, Peter Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
02-09-2019
Prima
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 03-09-2019
Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
01-09-2019
Besteldatum
16-06-2019
01-09-2019
Product was niet op voorraad maar zijn netjes op de hoogte gehouden. Top
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 02-09-2019
Dat is fijn Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
01-09-2019
Besteldatum
24-08-2019
01-09-2019
Goede kwaliteit producten. Altijd goede service en klustips.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 02-09-2019
Dat horen we graag. Bedankt voor je beoordeling, Lisanne. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
29-08-2019
Duidelijke webwinkel en artikel was gemakkelijk te bestellen. Na koop duidelijke informatie over status en levering van het artikel.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 30-08-2019
Goed om te horen, bedankt voor je beoordeling Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
27-08-2019
Vorige week bestelling gedaan en bij uitpakken bleek er een verkeerd artikel geleverd. Meteen gemaild om te kijken hoe we dit kunnen oplossen, maar tot op heden gewoon geen reactie Belachelijk
1.00
Slecht

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 02-09-2019
Hallo Harriet, intussen is er contact geweest tussen u en mijn collega. Ik hoop dat het snel opgelost kan worden of al opgelost is Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
26-08-2019
Snelle levering. Goed verpakt.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 27-08-2019
Goed om te horen Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Prima allemaal
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 23-08-2019
Bedankt voor je beoordeling! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Top service
4.67
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 23-08-2019
Zo horen we het graag! Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
18-08-2019
Bijzondere zaak met een heel gevarieerd assortiment.
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 19-08-2019
Mooi om te horen! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
16-08-2019
Snelle levering, goede service
Betrouwbare winkel/webshop
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 19-08-2019
Zo zien we het graag. Bedankt voor je beoordeling, Annemarie. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
30-05-2019
15-08-2019
Netjes geregeld
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 16-08-2019
Bedankt voor je beoordeling, Frank. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
13-08-2019
Snelle levering, helaas verkeerde kleur, maar wordt gelijk opgelost. Prijs op verpakking was anders dan op internet en verschil in bedrag is terug gestort. Top service
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 14-08-2019
Fijn dat het allemaal zo goed is opgelost! Bedankt voor je beoordeling, Jose. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
12-08-2019
Prachtige spiegel, geheel volgens beschrijving. Spiegel was zeer goed verpakt Een aanrader. Ook de service was uitstekend.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 13-08-2019
Dat horen we graag, bedankt Mariska! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
12-08-2019
Er was een keuze uit 1 oplossing.
3.00
Redelijk

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 13-08-2019
Bedankt voor je beoordeling, Roelof. Wat bedoel je precies met de beschrijving? Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
12-08-2019
Uiterst slecht -10 Eén groot "kastje na de muur"-spel waarin de ene medewerker de ander overtreft Miscommunicatie, niet klantvriendelijk, frustratiegedrag en uiteindelijk je laten staan negeren Ja, je stom staan aankijken Systeem wat niet werkt, faalt en rammelt aan alle kanten Mail wordt niet beantwoord Wel betaald maar uiteindelijk niet apart gezet dus met lege handen na huis FAIL
1.00
Slecht

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 14-08-2019
Goedemorgen Liesbeth, er is herhaaldelijk contact met u geweest per mail en per telefoon. Mijn excuses dat alles niet naar wens is verlopen. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
11-08-2019
Correcte levering binnen 2 dagen. Niets op aan te merken
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 12-08-2019
Zo zien we het graag. Bedankt voor je beoordeling! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
11-08-2019
niet alle producten waren aanwezig
4.33
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 12-08-2019
Dat is jammer, toch bedankt voor je beoordeling! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
10-08-2019
Keurig op tijd. Goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 12-08-2019
Goed om te horen, bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
10-08-2019
Snelle keurige bezorging, zelfs op Terschelling.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 12-08-2019
Onze producten moeten overal naar toe kunnen, zo ook Terschelling! Bedankt voor je beoordeling, Brigitte. Groet, Mischa (webcare).

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
09-08-2019
Snelle levering en wat je besteld krijg je.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 12-08-2019
Dat is wel de bedoeling! Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
08-08-2019
Snel geleverd.
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 09-08-2019
Goed om te horen, bedankt voor je beoordeling! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
08-08-2019
Geen commentaar
4.33
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 09-08-2019
Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
07-08-2019
Snelle levering, service, fijne site
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 08-08-2019
Bedankt voor je beoordeling, Frederique! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
07-08-2019
jammer dat als besteld niet leverbaar zijn
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 08-08-2019
Dat is inderdaad jammer. Bedankt voor je beoordeling! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
07-08-2019
Besteld en volgende dag in huis. Netjes verpakt en nog 2 koffiebonnen erbij. Ik bestel omdat ik 2 uur rijden van jullie vandaan woon, maar ik kom graag eens op de koffie als ik in de buurt ben
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 07-08-2019
We zien je graag tegemoet! Tot snel. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
04-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
04-08-2019
Product werd snel geleverd maar bij ophalen was men bij de servicebalie niet op de hoogte waar het product was. Er moest worden rondgebreid en gezocht; duurde lang
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 05-08-2019
Jammer dat dit wat langer duurde, wel fijn dat de producten in ieder geval naar wens zijn! Bedankt voor je beoordeling. Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
27-07-2019
03-08-2019
Goede service, snelle levering. Betrouwbaar bedrijf
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 05-08-2019
Goed om te horen, bedankt voor je beoordeling, Patrick! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
25-07-2019
01-08-2019
uitstekend
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 02-08-2019
Goed om te horen! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
31-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
31-07-2019
Twee keer de bode mislopen en het pakket was zwaar gedeukt. Gelukkig was de inhoud op het eerste gezicht niet geraakt.
4.00
Goed

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 02-08-2019
Gelukkig maar, veel plezier ermee! Groet, Mischa (webcare)

Datum van publicatie
31-07-2019
Besteldatum
24-07-2019
31-07-2019
De via internet bestelde producten waren er binnen een dag
Producten zijn prima
Service niet relevant
5.00
Uitstekend

www.nijhofbaarn.nl antwoordt: 02-08-2019
Bedankt voor je beoordeling! Groet, Mischa (webcare)

www.nijhofbaarn.nl klantbeoordeling

www.nijhofbaarn.nl

Een woonwarenhuis met ruim 20.000m² wooninspiratie

Nijhof in Baarn is een winkel die de bezoeker inspireert om, zoals Nijhof het zelf graag omschrijft, ’van je huis je thuis te maken’. Op ruim 20.000 m2 vloeien de verschillende afdelingen moeiteloos in elkaar over, versterken elkaar zelfs. De assortimenten en presentaties zijn zo ingericht dat het oriëntatieproces op een ontspannen en recreatieve manier verloopt. Meer dan 80.000 kwalitatieve artikelen van veelal bekende merken. Maar toch vriendelijk geprijsd. Aangevuld met kundig en op maat gesneden advies. Niet voor niets werd Nijhof in 2010 gekozen tot Beste Woonwinkel van Nederland. Alle randvoorwaarden voor een dagje heerlijk woonshoppen zijn aanwezig; direct gelegen aan de snelweg A1 met gratis parkeren op één van de 500 parkeerplaatsen. Bovendien is er een kinderspeelplaats en een La Place restaurant. De ideale woonwereld bestaat.

Contact
Minervaweg 3
3741GR Baarn
Nederland
webwinkel@nijhofbaarn.nl
www.nijhofbaarn.nl
Winkel-exploitant
Nijhof Zelfbouw Baarn B.V.
Minervaweg 3
3741GR Baarn
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Michael Pinchetti
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.nijhofbaarn.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.