Certificaat voor kantenklaarhagen.nl

No. X7F3C4BA37A43D5EEDE3356FEA89C6736
 

Geldig vanaf
12-12-2018
Geldig tot
15-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor kantenklaarhagen.nl



Uitstekend

4.73/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 81 Trusted Shops beoordelingen sinds 13-12-2018.
In totaal heeft kantenklaarhagen.nl al 311 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
13-09-2019
Had graag gezien hoe laat de levering zou komen, heb er zelf nog op de dag over gemaild.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
22-08-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
23-05-2019
03-08-2019
Soms duurde een reactie misschien wat langer dan we hedendaags gewend zijn (binnen een uur reactie is bij veel bedrijven standaard geworden), maar de service en producten zijn perfect. Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
17-07-2019
goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
14-07-2019
Uitstekende zaak prima geholpen alles was er. netjes verpakt dat hagen zien er goed en vol uit. De medewerkers zijn ook super vriendelijk en meedenkend. Deze zaak van kantenklaar hagen zal ik zeker aanraden
Mooie prijs kwaliteit verhouding.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
14-07-2019
Snelle en correcte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
12-07-2019
Probleemloos besteld, bezorgd en goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
05-06-2019
12-07-2019
Nee
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
11-07-2019
Ik ben heel erg tevreden
Hele goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
08-07-2019
prima levering alleen de chauffeur heeft niet van te voren opgebeld zoals aangegeven op de bon.
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
07-07-2019
Prachtige hagen Gezond en we hadden direct privacy. Super blij ermee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
02-07-2019
Geen op of aanmerkingen , mooie kwaliteit en super snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
01-07-2019
Geheel conform aanvraag afgeleverd. We waren niet thuis. Leverancier heeft gebeld en de levering kunnen uitvoeren. Product precies volgens omschrijving.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2019
Besteldatum
29-06-2019
29-06-2019
Keurig verpakte levering en ik werd van te voren nog even gebeld over de leveringskosten die ik kon vermijden, als ik alles in 1 keer liet leveren.
De klantenservice is ook goed bereikbaar.
Helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2019
Besteldatum
27-06-2019
27-06-2019
Prima hagen. Prima levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
24-06-2019
24-06-2019
De chauffeur hielp mee met de vuurdoorn haag in de tuin te brengen die er overigens zeer goed uitzien
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
24-06-2019
24-06-2019
Op tijd gekregen wst beloofd was
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
21-06-2019
21-06-2019
Alles keurig geregeld, Uitstekend materiaal met goede instructie om de groene haag zelf te plaatsen. Chauffeur gaf bij afleveren nog waardevolle tips. In een dag een hele mooie groene haag, ideaal.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
18-06-2019
We hadden gedacht dat het kleinere blaadjes waren en we vinden dat de blaadjes na het planten nog slapjes er bij hangen. ik geef ze iedere dag voldoende water.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
17-06-2019
17-06-2019
Goede kwaliteit hagen en stipte levering. Service prima; ik vond het telefoontje dat het systeem 2e Pinksterdag aanzag voor een werkdag en dat dus de levering een dag later kwam heel correct.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
17-06-2019
17-06-2019
Prachtige hagen. Cordate levering en helemaal top dat de bezorger even heeft
geholpen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
17-06-2019
17-06-2019
Wij hebben bij kantenklaarhagen.nl mooie hedera-hagen besteld en geleverd gekregen. Het bestelproces is duidelijk en goed ondersteunend ten aanzien van het benodigde materiaal. Door een verandering in onze feitelijke situatie heb ik de bestelling telefonisch nog moeten veranderen. Na het eerste gesprek is deze handeling echter niet doorgevoerd, bij het tweede belletje echter direct geregeld.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
12-06-2019
De hagen werden mooi op tijd geleverd, alles zat erbij wat ik nodig had. De installatie is zeer gemakkelijk en met 2 personen te doen... het eindresultaat is geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
11-06-2019
Snelle levering van nette volgroeide producten.
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
10-06-2019
Ziet er erg goed uit
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
10-06-2019
Is een dag later geleverd dan gewenst ivm dat vrachtwagen de straat niet in kon. Volgende leverdag zouden we gebeld worden met tijd van levering, maar moesten we zelf achteraan. Tijd werd tussen 13:00 - 15:00, maar werd rond 16:15 geleverd omdat de chauffeur eerst 2 andere adressen had gelost. En dit terwijl de chauffeur om 15:05 nog gebeld was en vertelde er over 10 minuten te zijn.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
10-06-2019
1e levering van af de kweker was verkeerd.
Geleverd met de verkeerde hoogte en ook het aantal was verkeerd.
2 werkdagen later als nog de juiste bestelling geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
07-06-2019
Mooie struiken precies zo als bedoeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
07-06-2019
Bestelling werd keurig volgens afspraak geleverd. Degene die afleverde was zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Een nabestelling van klemmen werd tot volle tevredenheid afgewerkt .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
06-06-2019
Hagen van 2,20 meter hoogte, vlot en correct geleverd.
Zeer vol begroeid en erg mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
04-05-2019
03-06-2019
de haag staat prachtig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
03-06-2019
Erg blij met de mooie hagen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
31-05-2019
31-05-2019
Top gedaan en afgeleverd
Prima service en juiste afhandeling ga zo door goede mond op mond reclame krijg je zo

Mvg C.Verburgh
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-05-2019
Besteldatum
26-05-2019
26-05-2019
Ik heb voor het eerst een bestelling geplaatst. Het ging enthousiast, soepel en zonder problemen Smaakt naar méér
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Hartelijk dank. Wij zijn goed geholpen. Zowel aan de telefoon als bij de aflevering. Chauffeur heel gewillig op hagen achter af te leveren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
20-05-2019
Ik ben heel fijn geholpen
Ik had per ongeluk de verkeerde hagen besteld maar het was helemaal geen probleem om het nog te veranderen.
Echt top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
20-05-2019
Snelle levering en een prima kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
11-05-2019
Zeer vriendelijk aan de telefoon en goede uitleg
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
07-05-2019
Levering vlg afspraak en stuk voor stuk mooie volle hagen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
07-05-2019
Mooie haag, snelle levering, nette nazorg.
5.00
Uitstekend

kantenklaarhagen.nl

kantenklaarhagen.nl werd op 12-12-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Kleine Beer 14
2952 AS Alblasserdam
Nederland
sales@green-lab.nl
kantenklaarhagen.nl
Winkel-exploitant
Greenlab B.V.
Kleine Beer 14
2952 AS Alblasserdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Peter Hoek
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met kantenklaarhagen.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.