Certificaat voor kantenklaarhagen.nl

No. X7F3C4BA37A43D5EEDE3356FEA89C6736
 

Geldig vanaf
12-12-2018
Geldig tot
15-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor kantenklaarhagen.nl



Uitstekend

4.75/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 33 Trusted Shops beoordelingen sinds 13-12-2018.
In totaal heeft kantenklaarhagen.nl al 263 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
21-04-2019
21-04-2019
Snelle bezorging.
Heggen zien er prachtig uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
21-04-2019
21-04-2019
Nette bevestiging via telefoon van aflevering bij afwezigheid. Kwaliteit heg is top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
16-04-2019
In het kort;
Een mooie haag Goede service. Dat ik belde met een vraag werd ik vriendelijk geholpen. (Ondanks dat ik denk ik zelf wat dwingend over kwam). Geleverd op afgesproken dag. Keurig een belletje een half uur van te voren. Vriendelijke bezorger. Duidelijke handleiding. Kortom. Niks aan op te merken. De haag staat en na wat water ziet hij er nog mooier uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
16-04-2019
Hele mooie volle haag ontvangen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
29-03-2019
15-04-2019
Mooie haag; goede kwaliteit en prima levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
15-04-2019
8 hagen besteld , helemaal naar wens verlopenMooie hagen ook ,,zeer tevreden dus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
11-04-2019
Prachtige hagen, duidelijke beschrijving hoe te plaatsen en onderhouden en snelle levering. Kortom UITSTEKEND.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
11-04-2019
Levering was een dag later dan bij de bestelling aangegeven, maar daar werd een dag na het doen van de bestelling direct over gecommuniceerd, dus geen probleem.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
09-04-2019
Goede prijs kwaliteit verhouding. Contact met service center perfect gelopen. Bezorging binnen doorgegeven tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
07-04-2019
Levering keurig op tijd geleverd. Service prima .kwaliteit van de haagen het ziet er goed uit en verder afwachten of ze het goed doen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
06-04-2019
Prima service Netjes gebeld van te voren zodat ik door kon geven dat de buurman de spullen in ontvangst zou nemen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
05-04-2019
Goed goed goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
05-04-2019
Prima levering en product, alles duidelijk inclusief handige tips om de haag te planten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
03-04-2019
Keurige bezorging, haag prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
03-04-2019
Topservice van kantenklaarhagen ,1 klein puntje. Had verwacht dat de haag HELEMAAL dicht was,is dus niet zo maar ik ga er vanuit dat die zo is dichtgegroeid.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
12-03-2019
01-04-2019
Nette levering op de gevraagde datum. Hagen zien er prachtig uit en worden met duidelijke gebruiksaanwijzing geleverd.
Enige wat ik miste was een email met daarin de bevestiging dat ze ook daadwerkelijk de gevraagde datum geleverd zouden worden. Nu moest ik daar zelf voor bellen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
04-03-2019
01-04-2019
De haag werd op de afgesproken tijd geleverd en zag er goed uit.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
01-04-2019
Ziet er goed uit en levering volgens planning
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
25-03-2019
01-04-2019
Prijs kwaliteit OK.
Levering keurig en stipt optijd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
31-03-2019
31-03-2019
Zeer te vreden zelfs larven van liefheersbeestje tegen luizen erbij gedaan,de elementen zijn mooi volgroeid
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-03-2019
Besteldatum
23-03-2019
30-03-2019
Op het afleveradres was niemand aanwezig (bereikbaar) op het moment van levering. Prima opgelost door toch te leveren, op veilige plek te zetten en een mail te sturen.
Of het procuct goed of uitstekend is kan ik over een maand zeggen. Voorlopgi is het goed ;-)
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2019
Besteldatum
28-03-2019
28-03-2019
Goede service en vakkundig personeel
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2019
Besteldatum
28-03-2019
28-03-2019
Uitstekende kwaliteit haag. Goed afgewerkt en vol in het blad. Netjes voor de deur afgeleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
19-03-2019
Wederom uitstekende kwaliteit en snelle levering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
17-03-2019
Haag ziet er prachtig gezond en groen uit. Bij levering al veel dichter dan ik had verwacht. Ik hoop dat wij hem zelf ook ze mooi kunnen houden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
17-03-2019
Geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
15-03-2019
100tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
14-03-2019
Ziet er prachtig uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
14-03-2019
Was fijn geweest als ze ook de pallet mee hadden genomen.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
11-03-2019
precies wat we nodig hadden. Voldaan aan beloftes en verwachtingen
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
08-02-2019
03-03-2019
Niets toe te voegen, tot nu toe zeer tevreden over het geleverde werk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
18-02-2019
25-02-2019
vlot geleverd, mooi resultaat
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
10-01-2019
Zo snel de buren uit het zicht, top Echt een mooi product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
08-01-2019
09-08-2018
Goede snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-08-2018
Besteldatum
08-01-2019
06-08-2018
Bestelling goede verwerkt en op de dag van toezegging afgeleverd. Minpunt is, dat de twee bestelde hagen tot aan de voordeur worden afgeleverd en niet verder, de afleveraars waren niet bereid de hagen naar de tuin te brengen. Het is, dat de aflevering vroeg in de ochtend plaats vond, waardoor er nog 2 personen thuis waren. De hagen zijn te zwaar voor 1 persoon. Was de aflevering iets later geweest
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
03-08-2018
Besteldatum
08-01-2019
03-08-2018
Website is duidelijk en overzichtelijk, snelle bevestiging van order.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2018
Besteldatum
08-01-2019
03-08-2018
Na de online bestelling een levering van een kardinaalmuts haag.Na een telefoontje met de klantenservice de leverdatum aangepast.Mooie volle haag
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
08-01-2019
18-07-2018
Ik ben zeer tevreden over de kant en klare hagen.Keurig bezorgd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
08-01-2019
13-07-2018
Snelle en correcte levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
08-01-2019
10-07-2018
Wij wilden wat anders dan anders. Iedereen heeft hagen van Hedera. We wilden graag een andere soort haag, gezocht op internet en kwamen bij Kantenklaarhagen.nl uit. We hebben gekozen voor de Karnaalsmuts (Eonymus Dart's Blacket). Deze hebben we besteld en zou dezelfde week nog bezorgt worden. Echter toen vroeg onze tuinman of deze een weekje later geleverd konden worden. Ik de volgende dag gebeld
5.00
Uitstekend

kantenklaarhagen.nl

kantenklaarhagen.nl werd op 12-12-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Winkel-exploitant
Greenlab B.V.
Kleine Beer 14
2952 AS Alblasserdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Peter Hoek
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met kantenklaarhagen.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.