Certificaat voor www.OnlineShoeShop.nl

No. X814936E06DF115EFE3E1D4C6C042DF28
 

Geldig vanaf
02-11-2018
Geldig tot
01-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor www.OnlineShoeShop.nl



Goed

4.48/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 30 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft www.OnlineShoeShop.nl al 35 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
14-06-2019
Beste onlineShoeShop.nl.... wat een drama om m'n retourzending aan de gestelde eisen te laten voldoen. Dit had ik niet verwacht van een zaak met online in z'n naam.
Jullie producten zijn ongetwijfeld van zeer goede kwaliteit. Maar aan de service qua retourzending valt echt op z'n minst 80 te verbeteren. Bij geen verandering zou ik écht geen online bestellingen meer bij jullie doen.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
09-06-2019
Bestelling, levering ging perfect. Heel mooie schoenen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-05-2019
Besteldatum
25-05-2019
30-05-2019
Was aardig snel binnen, maar maat viel echt heel klein. Ik heb normaal maat 40 en maar 41 besteld. Doos kwam kapot binnen, en schoenen waren wat ingedeukt en niet helemaal schoon.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
03-05-2019
Levering later dan verwacht.
Heel glad leer aan de binnenkant waardoor schuiven in de schoenen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
28-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
28-03-2019
Mijn kortingscode werkte niet en dit werd meteen verrekend. Super service en kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
19-02-2019
Geen opmerkingen, alles was prima.
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
26-12-2018
30-01-2019
Foutieve bestelling gekregen. Foute maat, foute kleur, foute schoen . En dan nog zelf moeten mailen om mijn geld terug te krijgen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
12-01-2019
Leuk ook dat persoonlijke kaartje erbij
4.33
Goed

Datum van publicatie
30-12-2018
Besteldatum
24-12-2018
30-12-2018
Leuk schoentje besteld. Paste niet, dus kleiner maatje besteld. Medewerker van onlineshoeshop nam de moeite om mij terug te bellen met goede aanvullende informatie over levertijden en prijs. Perfecte service dus, op tijd geleverd en ook nog een leuke goedzittende schoen Thx
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-12-2018
Besteldatum
18-12-2018
23-12-2018
Na 3 dagen was mijn pakje geleverd. Met een handgeschreven briefje erbij en een leuke kortingsbon. Had een vraag ivm de geleverde schoenen en heb binnen de 5 min antwoord gehad en kon ik deze ook gratis retourneren. Echt alles samengevat : wat een top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
03-12-2018
Fijne webshop:)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
03-12-2018
Vanwege de Black Friday drukte schoenen pas na 2 werkdagen ontvangen. verder heel blij met onze schoenen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
03-12-2018
vriendelijk en behulpzaam
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
01-12-2018
Ik kreeg geen bevestigingsmail van mijn bestelling, twijfelde daardoor of het wel goed was gegaan.
Er zat een geschreven briefje bij de schoenen, erg attent
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
26-11-2018
Ik bestelde dinsdagmiddag schoenen voor mijn zoontje. Een bevestigingsmail kreeg ik eerst niet, maar dit werd snel opgemerkt door iemand en deze persoon mailde me dan even dat alles in orde was. Ik kreeg woensdagmiddag reeds de schoentjes aan Hele mooie, leuke en stevige schoenen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-11-2018
Besteldatum
19-11-2018
26-11-2018
Snel bezorgd met een persoonlijk tintje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-11-2018
Besteldatum
18-11-2018
23-11-2018
Snelle en keurige levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-11-2018
Besteldatum
17-11-2018
22-11-2018
Zóóó blij met onze schoenen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-11-2018
Besteldatum
16-11-2018
21-11-2018
Klantvriendelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-11-2018
Besteldatum
10-11-2018
19-11-2018
Leuk kaartje bij mijn bestelling
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-11-2018
Besteldatum
14-11-2018
19-11-2018
Ik plaatste een bestelling, maar de orderbevestiging kwam niet via de mail. De mensen die er werken zagen dat en stuurde mij persoonlijk al gelijk een mail. De schoenen gingen dezelfde dag al op de post en de volgende dag had ik ze al in huis, met een handgeschreven kaartje erbij. Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2018
Besteldatum
13-11-2018
18-11-2018
Leuk met een persoonlijk geschreven briefje erbij.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
06-11-2018
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
11-10-2018
16-10-2018
Leuke webwinkel en goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
30-09-2018
Snel en persoonlijk, helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
24-09-2018
Niks op aan te merken. Duidelijke site, snelle verzending en goede communicatie betreft de status van verzending
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
20-09-2018
Erg blij met onze timberland boots
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
19-09-2018
Snelle handeling zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
28-08-2018
19-09-2018
Snelle service en de schoenen zijn van goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2018
Besteldatum
30-08-2018
04-09-2018
Ik had sneakers van Hip besteld. De neus van 1 schoen was bij levering al helemaal geel verkleurd. Zoiets verstuur je gewoon niet..
3.67
Goed

www.OnlineShoeShop.nl klantbeoordeling

www.OnlineShoeShop.nl

www.OnlineShoeShop.nl werd op 02-11-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

OnlineShoeShop.nl is een betrouwbare plek waar jij lekker kunt shoppen voor jezelf en je kinderen. Neem een kijkje op onze webshop en ontdek welk paar schoenen jou gelukkig maakt. OnlineShoeShop.nl biedt een snelle levering, gratis verzendkosten boven €50,- én gratis retourneren! Daarnaast kun je bij ons veilig en vertrouwd online winkelen en gebruik maken van meerdere online betaalmethodes. Niks leuks kunnen vinden? Geef je wens aan ons door en wellicht kunnen we iets voor je betekenen in de nabije toekomst, want jouw mening telt! Onze collectie wordt wekelijks voorzien van nieuwe modellen. Dus houd onze webshop goed in de gaten. Wil jij als eerst op de hoogte worden gebracht van de nieuwste prachtexemplaren in ons assortiment? Volg ons dan op Facebook en Instagram óf schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang €10 korting op jouw eerstvolgende aankoop!

Contact
Grotestraat 275
5141 JT Waalwijk
Nederland
info@onlineshoeshop.nl
www.OnlineShoeShop.nl
Winkel-exploitant
Shoeshop.online B.V.
Grotestraat 275
5141 JT Waalwijk
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
M. van den Berg
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.OnlineShoeShop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.