bedrijfsverlichting.nl- Logo - Beoordelingen

bedrijfsverlichting.nlReviews

: 431Uitstekend

4,63

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
bedrijfsverlichting.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bedrijfsverlichting.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
bedrijfsverlichting.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bedrijfsverlichting.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bedrijfsverlichting.nl

40 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

431 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


22 sep. 2022
Ik heb diverse spanningsrails met diverse opties en verlichting bij bedrijfsverlichting.nl aangeschaft. Goed en duidelijk persoonlijk contact met de deskundige van de spanningsrails Lianne van Vliet gehad. Snelle reacties na vragen. Meedenken aan oplossingen. Al met al heel positief gelopen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


21 feb. 2022
L.s., ik heb meerdere mails moeten versturen om mijn geld terug te krijgen. Maar tot op heden zonder resultaat. Groet Jan Verkuijl 0642726485 verkuijljan@gmail.com
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bedrijfsverlichting.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(2)
 Geverifieerde beoordeling
21 feb. 2022
L.s., ik heb meerdere mails moeten versturen om mijn geld terug te krijgen. Maar tot op heden zonder resultaat. Groet Jan Verkuijl 0642726485 verkuijljan@gmail.com
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
26 feb. 2022
Goedemorgen Jan, een van onze medewerkers heeft meerdere malen mailcontact met jou gehad over de betaling. Volgens onze administratie en het betaalsysteem is het bedrag teruggestort. Als je op een van eerder gestuurde mailtjes wilt reageren kunnen we het met je oplossen! Groet, het team van bedrijfsverlichting.nl.