EXIT Toys - exittoys.ie- Logo - Beoordelingen

EXIT Toys - exittoys.ieReviews

: 280Uitstekend

4,75

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 jun. 2018
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
EXIT Toys - exittoys.ie is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij EXIT Toys - exittoys.ie kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 5 jun. 2018
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
EXIT Toys - exittoys.ie is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij EXIT Toys - exittoys.ie kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor EXIT Toys - exittoys.ie

24 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

280 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


31 mei 2022
Quick delivery and well packaged. I purchased the pool cover for a pool I had previously purchased here. I love the pool and the cover, but I have had a couple issues. The parts should really have numbers on them so you can link with the numbers on the instructions. It made putting the pool together the first time a lot more taxing thank it should have been. I have since labelled all the parts with a sharpie. Another issue was the first poles of the cover on either side snapped at the bottom, just above the screw where it slots it to the main mechanism. There was 2 of us on either side opening it slowly at the time and none of the other poles snapped or showed any sign of damage so I think they may have had week points in manufacturing. I have since wd40'd all the other moving parts to insure they move smoothly. The cover is amazing and very much needed to keep the pool free of debris and warm.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


21 feb. 2022
One of the black poles split when we were putting it through the backboard. Cut both my hands. We had no choice but to use it. The instructions are practically impossible to read too. Saying all that when we got it up it works brilliantly. We bought 2 so the kids(and adults) have a match
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor EXIT Toys - exittoys.ie

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
(1)
 Geverifieerde beoordeling
21 feb. 2022
One of the black poles split when we were putting it through the backboard. Cut both my hands. We had no choice but to use it. The instructions are practically impossible to read too. Saying all that when we got it up it works brilliantly. We bought 2 so the kids(and adults) have a match
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.ie
22 feb. 2022
Hi Gerry, I am sorry to read that one of the black poles has already split. This should not be happening! Please send us an email to info@exittoys.com and we will solve this for you.