Beoordelingen voor scotch-soda.com/nl/nl



Uitstekend

4.54/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 5.395 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft scotch-soda.com/nl/nl al 16.735 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
20-04-2019
Het enige wat ik heb gemist bij het online shoppen is foto’s van een model die het kledingstuk aan heeft. Zo zie je beter hoe iets valt en zie je gelijk een leuke combinatie/set. Nu moest ik zoeken naar iets bijpassends en twijfelde erg over de kleur (of deze overeen kwam). Ik denk dat mensen die kindermode kopen graag setjes’ kopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
19-04-2019
Kwaliteit viel tegen geen afwerking van boord mouwen.
Door korting redelijk tevreden anders terug gestuurd
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
19-04-2019
1 van de 2 artikelen bleek een flink gat te hebben, waardoor ik dit retour heb gestuurd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
18-04-2019
Vlotte levering, niks op aan te merken. Mooie polo, zit heel goed, mooie kleur ook. Mijn vriend is er super blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
18-04-2019
Fijn dat je in winkel kan passen en daar online kan bestellen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
18-04-2019
Leuk ontwerp matige kwaliteit Slordig afgewerkt op de naden. Beetje 1 seizoen artikel dan wegwerp.
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
18-04-2019
alles naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
18-04-2019
De levering was snel en de broek ziet er goed uit.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
18-04-2019
Goeie service, mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
18-04-2019
Bestelling was er snel, keurig verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
18-04-2019
Mannelijke modellen op jullie website (te dun zonder billen) representeren de broeken niet goed het staat hun niet. Bij mij staan ze tenminste goed Daar hou ik mij dan maar aan vast.. beetje broekpresentatie mag wel beter
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
18-04-2019
Geen melding van retourzending gehad en retourbetaling bleef uit.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
18-04-2019
Altijd top kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
18-04-2019
Goede service retour sturen via een winkel gaat ook makkelijk en snel
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
18-04-2019
Alles is top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
17-04-2019
Alles zeer netjes verpakt en op tijd geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
16-04-2019
Zeer snelle levering in fraaie (kartonnen, gelukkig geen plastic) verpakking.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
15-04-2019
Goede kwaliteit en snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
15-04-2019
Zou mooi zijn dat je gratis kunt retourneren en met bijgeleverd retouretiket
3.67
Goed

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
14-04-2019
Schoenen zijn teruggebracht in uw winkel op de Meent in Rotterdam.
Maatvoering was te klein, zool te stug voor een instapmuiltje, oncomfortabel om mee te lopen.
Wij wachten op geld terug
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
14-04-2019
Mooie jurk, maat precies goed en ook de levering verliep goed. Tevreden dus
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
14-04-2019
Goede en snelle service. Altijd tevreden over de producten met een typische en tijdloze stijl
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
14-04-2019
Alles was prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
13-04-2019
Snel geleverd
Product precies zoals online gepresenteerd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
13-04-2019
Fijne winkel en leuk personeel 1 minpuntje de verlichting in de winkels vind ik te donker,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
13-04-2019
Helemaal goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
12-04-2019
Snelle levering, goede producten en duidelijke communicatie.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
22-03-2019
12-04-2019
Jammer dat bestelling F&F niet geleverd kon worden als afgerekend, maar prima opgelost door klantenservice (refund en houden teveel geleverd T-shirt)
Verder alles prima, retouren & gehouden producten
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
17-03-2019
12-04-2019
Snelle levering, duidelijke communicatie. Netjes verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
11-04-2019
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
31-03-2019
11-04-2019
Goed geholpen en snelle levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
31-03-2019
11-04-2019
Prima, dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
11-04-2019
Goede communicatie omtrent orderstatus en zendingstatus. Zeer handig dat je de keuze krijgt om de levering bij een afhaalpunt te laten bezorgen.
Enige minpunt is op de webshop zelf: wanneer je vanuit een productpagina (waar je maten en kleuren kunt kiezen) terug wilt naar het overzicht van die categorie, dat je weer bovenaan de pagina komt, en niet naar waar je het laatst naartoe was gescrolt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
23-03-2019
10-04-2019
Verstelwerk goed maar in1e instantie anders verwerkt dan bemeten. Materiaalkwaliteit, snit en service in de zaak. Super
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
09-04-2019
All good
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-04-2019
Besteldatum
14-03-2019
09-04-2019
Even contact gehad met het servicepoint over een vergissing vanuit mijn kant. Direct dezelfde dag had ik nog een mailtje terug. Hele snelle en vriendelijke service.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
08-04-2019
Snel geleverd, duidelijke leveringsinformatie. En de collectie is natuurlijk prachtig
Dikke 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
24-03-2019
08-04-2019
behalve de verzendkosten helemaal tevreden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
23-03-2019
08-04-2019
Top
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
31-03-2019
08-04-2019
Anders dan wij gewend zijn ... broek was maat kleiner dan besteld. Zat verkeerd kaartje aan. Maar kreeg geen reactie op mail. Gebeld. Men gaf aan dat mail vast in spam zat. Ik kan het niet vinden.
Eigenlijk zou ik dan zulke vaste klanten een goede korting aanbieden. Nu erg veel werk mee.
3.00
Redelijk

scotch-soda.com/nl/nl

Contact
Parellaan 76
2132 WS Hoofddorp
Nederland
webstore@scotch-soda.com
scotch-soda.com/nl/nl
Winkel-exploitant
Scotch & Soda E-commerce B.V.
Jacobus Spijkerdreef 20 -24
2132PZ Hoofddorp
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Ynse Stapert
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met scotch-soda.com/nl/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.