Beoordelingen voor scotch-soda.com/nl/nl



Uitstekend

4.54/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 5.023 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft scotch-soda.com/nl/nl al 17.126 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
18-06-2019
Er zit een erg groot maatverschil tussen de l en de XL van het gillet. Ik ga het houden omdat ik de broek ook heb en dan langs de kleermaker...... de levering gaat super snel en ik ben al jaren fan van jullie merk.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
18-06-2019
Snel geleverd en de warren broek zit goed. Ivm het wijdere model heb ik een maatje kleiner genomen dan ik normaal draag met mijn Ralstons. Die kleinere maat zit perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
18-06-2019
Zowel de producten als de service vindt ik uitstekend. Levering kan naar mijn mening sneller.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
18-06-2019
Snelle levering en mooie artikelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
Mooie kleding
Tikkeltje anders
Super snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
Snelle en correcte levering, producten van superkwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
Tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
Favoriete merk. Zit gelijk lekker in mijn vel door het dragen van Scotch.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
Next day delivery, ook in de sale
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
Altijd erg tevreden en leuk dat er een attentie bij zit zoals de geurmonstertjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
De kleding voldoet volledig aan de verwachting en de levering wat supersnel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
5 sterren
Too Top Top Top Top

Wellicht omverpakking verkleinen?
Kwam een hoop lucht mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Always great
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
De levering was (ivm de sale) iets later dan verwacht.
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
Zoals altijd alles weer super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
Irritant retourformilier
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
cool
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
10. Er ontbrak niets, niks aan te merken op de service of het product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
Altijd fijn om bij jullie te bestellen Jullie zijn mijn favo merk. Ik zou wel graag meer willen weten over hoe jullie omgaan met kinderarbeid en duurzaamheid wat betreft het maken van de kleding.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
Snelle levering, mooi artikel. Kan niet beter
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
Jammer dat je de verzendkosten zelf moet betalen bij retourzendingen. Verder fijne webshop en mooie kleding.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
Goede prijs kwaliteit combinatie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
Altijd top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
Goede service en uitstekende kwaliteit producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
17-06-2019
Ik heb in december een mailtje gestuurd over een artikel wat de dag na levering voor de helft op de site stond. Ik heb daar nooit geen antwoord op gehad.
Als ik nou alleen in sale items zou kopen, maar dit doe ik een heel jaar door zowel in de stenenwinkels als via de site.

Dus ik vind de service niet goed
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
Zoals altijd: top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
De jurkjes waren veel te groot... Ik draag veel kleding van Scotch, altijd in maat 2, maar deze waren echt te groot. Heel jammer Want ze zagen er verder mooi uit.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
Gewoon een Mooi merk Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
Retourzenden kost geld, dat houd me tegen nieuwere artikelen te kopen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Prima service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
Altijd goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
17-06-2019
Snelle levering goede kwaliteit gratis proef geurtje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
17-06-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
16-06-2019
Kleren zijn helemaal prima, levering ook. Maar Ik baal als een stekker dat een boel producten dezelfde week nog in de sale gingen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
16-06-2019
Producten van goede kwaliteit
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
16-06-2019
Echt verpakt alsof het een cadeautje voor mezelf was
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
16-06-2019
Mooi op tijd
5.00
Uitstekend

scotch-soda.com/nl/nl

Contact
Parellaan 76
2132 WS Hoofddorp
Nederland
webstore@scotch-soda.com
scotch-soda.com/nl/nl
Winkel-exploitant
Scotch & Soda E-commerce B.V.
Jacobus Spijkerdreef 20 -24
2132PZ Hoofddorp
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Ynse Stapert
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met scotch-soda.com/nl/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.