Beoordelingen voor scotch-soda.com/nl/nl



Uitstekend

4.53/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 5.899 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft scotch-soda.com/nl/nl al 16.229 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
19-02-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
19-02-2019
Uitstekend erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
19-02-2019
Jammer dat producten niet kosteloos teruggestuurd kunnen worden.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
19-02-2019
Deel bestelling zat niet zo goed als verwacht
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
19-02-2019
Leuke mode, ben er altijd weer blij mee, 8
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
19-02-2019
product was wat ik me ervan voorgesteld had, levering was prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
19-02-2019
Ik ben groot fan van jullie merk

Verbeterpunt zou wat mij betreft zijn:

- het aanbieden van betalen op rekening
- het retourproces en terugboeken van geld sneller te laten verlopen. Tegenwoordig hoeft het echt niet meer zoveel tijd te kosten.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
19-02-2019
ik ben heel tevreden over telefonische afhandeling na een fout van mij. Het product heb ik lager gewaardeerd omdat het knoopsgat dichtgenaaid was. Op zich ook niet erg: ik ben naar de winkel gegaan en de coupeur heeft eea hersteld maar niet met een blind knoopsgat maar open en tamelijk lelijk. Dit werd in de winkel afgedaan met de opmerking dat er vaker miscommunicatie is tussen coupeur en winkel.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
19-02-2019
Snel geleverd zelfs tijdens de sale. Mooie producten, erg blij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
19-02-2019
Ben zeer tevreden over bestelling en gang van zaken. Nooit problemen met verzenden of retouren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
19-02-2019
Snelle levering gehad, werd goed geïnformeerd en producten zijn en blijven goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
19-02-2019
Mijn favoriete merk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
19-02-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
19-02-2019
Verbaasd over het feit dat het knopje 'Meld mij wanneer dit product weer op voorraad is', echt werkt Heel erg blij met mijn aankoop.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
19-02-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
19-02-2019
Gewoon goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
19-02-2019
Wat ik had besteld klopte niet. Verkeerd artikel en maat (wel geleverd in de verpakking van het product dat ik besteld had). Met de klantenservice in contact geweest, die vertelde dat ik het terug kon sturen. Echter was het juiste product (sale 50) niet meer op voorraad. En konden/wilden ze me niks anders geven dan 10 korting (die je overigens ook krijgt als je je aanmeld voor de nieuwsbrief)
2.00
Matig

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
22-01-2019
18-02-2019
Levering is langzaam.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
18-02-2019
Altijd mooie kleding en goede service mocht er onverhoop iets niet goed zijn. Contact via klantenservice als zeer goed ervaren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
18-02-2019
Eigenzinnige stijl, goede kwaliteit, snelle levering...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
18-02-2019
Top service . Super mooie kleding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
18-02-2019
Prima service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
Shop altijd graag bij jullie. Mooie spullen, goede kwaliteit en snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
Fijne webshop met nog fijnere kleding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
18-02-2019
Als altijd blij en tevreden met kleding van Scotch & Soda. Bestel meeste on-line en nog nooit iets hoeven terug te sturen.
Netjes een berichtje als iets niet meer voorradig is en het geld wordt meteen teruggestort
Het hoofdkantoor is net zo modieus als de kleding.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
Alles was goed. Dus lekker zo doorgaan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
Jurkje zit heerlijk en staat nog leuk ook
Was wel een knoop af, maar die zat gelukkig los in de verpakking dus die kan ik er zelf wel aanzetten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
18-02-2019
Alles snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
Hoewel ik op de afdeling Dames had geshopt, bleek de bestelling een kindermaat te zijn
Onduidelijke maat oering dus en product verkeerd op de site.
Zelfde dag product nog bij een winkel geretourneerd: sindsdien niets meer vernomen. Ik wacht dus nog op mijn geld retour
2.00
Matig

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
Product was mooi maar pasvorm van het jasje voor mijn lichaam verkeerd waardoor het ook geen zin heeft om een andere maat te bestellen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
Goed, snel, veilig en betrouwbaar.
Kortom TOP
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
Mijn product was beschadigt. Want er zat een vlek in. Maar toe ik het terug bracht naar een winkel om het retour te sturen met ik super goed geholpen en gelukkig hadden ze het product in de winkel ook op voorraad dus ik kon meteen een nieuwe kopen. Ik vond het product mooi en van goede kwaltweit. Jullie hebben leuke ontwerpen, creatief
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
18-02-2019
vlotte levering, mooie kwaliteit, prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
Erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
Snel geleverd en alles netjes passend
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
Ik bestel regelmatig online en ben heel tevreden over de service en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
18-02-2019
Snelle en correcte levering. Leuk dat er een geurmonstertje bij de bestelling zit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
Leuke collectie. Snelle levering Erg goed geregeld.
Enige minpunt is onkosten bij retourneren.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
17-02-2019
Al vaker besteld altijd snelle levering en goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
17-02-2019
Mooi broekje
4.33
Goed

scotch-soda.com/nl/nl

Contact
Parellaan 76
2132 WS Hoofddorp
Nederland
webstore@scotch-soda.com
scotch-soda.com/nl/nl
Winkel-exploitant
Scotch & Soda E-commerce B.V.
Jacobus Spijkerdreef 20 -24
2132PZ Hoofddorp
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Ynse Stapert
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met scotch-soda.com/nl/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.