Beoordelingen voor scotch-soda.com/nl/nl



Uitstekend

4.54/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 3.949 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft scotch-soda.com/nl/nl al 18.310 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
17-10-2019
Contact per mail ging goed Snelle actie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
18-09-2019
17-10-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
17-10-2019
Als oma koop ik al jaren scotch and soda kleding voor mijn kleinkinderen.
Wat voor mij erg belangrijk is bij aankoop, ik heb 3 weken de tijd om te ruilen
mits het kledingstuk niet voldoet aan wens etc.
In het algemeen enthousiast over dekwaliteit, die is uitzonderlijk goed,
alleen broeken willen nog wel eens heel snel slijten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
17-10-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
17-10-2019
Super service en klantgericht, en de order komt altijd snel en netjes binnen. Echter wel een tip, als het duurzamer wordt, zou het fantastisch zijn, alles zit in plastic, en foliepapier erom heen, dat is nergens voor nodig, zoveel papier is echt slecht voor milieu, ik zou het zeker niet erg vinden, om de garments zonder plastic te ontvangen. We gaan steeds meer naar een duurzame maatschappij.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
17-10-2019
SUPER SNEL, KEURIG, BETROUWBAAR, TOP PRODUCTEN, ALTIJD DEZELFDE KWALITEIT.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
16-10-2019
snel ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
16-10-2019
Prachtig vest. Helaas te klein. Teruggestuurd voor n maatje groter. Nog niets hierover gehoord.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
15-10-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
15-10-2019
Ik krijg een hele doos opgestuurd voor een bestelling van slechts 1 broek, de broek paste niet dus ik wil het terugsturen. Ik ga naar een winkel toe, waar blijkt dat items van de friends en family sale niet kunnen worden teruggebracht in een winkel, wat nergens vermeld staat. Vervolgens wil ik het pakketje terugsturen, maar zit er nergens een verzendlabel, dus deze moet ik printen EN 6,50 betalen.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
15-10-2019
De items weken te veel af van de foto's op de site.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
15-10-2019
Ik ben enorm tevreden over jullie kleding Goede kwaliteit en mooie details en afwerking. De maten van shirtjes zijn helaas niet altijd goed te duiden. Soms een S, soms een M en soms is die zelfs te klein. Om die reden heb ik jammergenoeg toch wat moeten terugsturen van de meerdere bestellingen. Maar. met alle behouden stukken is het hele gezin erg blij Dank en groeten, Karin Boere
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
14-10-2019
Het hele proces t/m product is geweldige ervaring
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
14-10-2019
Super snel in huis
Mooie kleding
Alles top geregeld
XXX
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
21-09-2019
14-10-2019
Ik heb helaas alles moeten terug sturen, alleen ik heb niet het volledige bedrag terug gestort gekregen. Nu heb ik jullie meerdere malen probeer te bellen en mailen alleen geen gehoor gekregen.
2.33
Matig

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
14-10-2019
Prima 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
14-10-2019
Uitstekend. 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
18-09-2019
14-10-2019
Uiterst tevreden. 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
14-10-2019
Snelle en nette levering. Prachtige broeken...jammer dat het andere model wat we wilden niet pastte.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
14-10-2019
Top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
14-10-2019
All good.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
14-10-2019
Snelle levering, jammer dat er een verkeerde maat bij zat en dat 1 artikel echt aanzienlijk kleiner uitviel dan de andere maten.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
14-10-2019
Ik vind de stoffen soms niet fijn. Had bijvoorbeeld een trenchcoat, mooi borduurwerk erop maar wat een kreukelige stof. Daardoor goedkope uitstraling.
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
14-10-2019
Snelle correcte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
14-10-2019
Snel, correct en mooi ingepakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
14-10-2019
Levering was heel snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
19-09-2019
14-10-2019
De doos waar de broek in aankwam, was een waar feestje met de mooie binnenkant. Daarnaast zit mijn broek perfect, helemaal blij mee
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
14-10-2019
We zijn over het algemeen zeer tevreden, soms is echter een kledingstuk net even anders blijkt er bv letters in een boordje te staan, of iets dergelijks.
We shoppen altijd met een aantal collegae, het is ook fijn dat iets wat niet past, of anders is dan verwacht, zonder problemen geruild kan worden.
Dus nogmaals volop tevreden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
14-10-2019
Zoals altijd snel en netjes verstuurd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
25-09-2019
14-10-2019
Retourbetaling zeer slecht we hebben 30€ te weinig retour ontvangen. We hebben een mail gestuurd maar geen reactie ontvangen . Wat gaan jullie doen?
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
13-10-2019
Het ziet er leuk uit maar t materiaal stofje is goedkoop waardoor ik deze keer t product terugbreng helaas
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
13-10-2019
Snelle levering en blij met mijn aankoop.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
13-10-2019
Super , top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
13-10-2019
Dit
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
17-09-2019
13-10-2019
Super service en mooie productenn
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
13-10-2019
Mooie sweater, snel geleverd in een prachtige verpakking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
18-09-2019
13-10-2019
Verzending ging vlot en producten zagen er netjes uit en waren zorgvuldig verpakt. Retourneren liep ook voorspoedig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
25-09-2019
13-10-2019
Leuke kleding, voor de kinderen gekocht. Mooie materialen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
13-10-2019
Levering: ik kreeg meldingen dat mijn bestelling niet geleverd was terwijl ik het pakket opgehaald had. Kan logistiek foutje zijn. Producten en service top. Vooral in de winkel aan de Westerhaven in Groningen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
13-10-2019
Super
5.00
Uitstekend

scotch-soda.com/nl/nl

Contact
Parellaan 76
2132 WS Hoofddorp
Nederland
webstore@scotch-soda.com
scotch-soda.com/nl/nl
Winkel-exploitant
Scotch & Soda E-commerce B.V.
Jacobus Spijkerdreef 20 -24
2132PZ Hoofddorp
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Ynse Stapert
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met scotch-soda.com/nl/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.