tophuid.nlReviews

: 314Uitstekend

4,88

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
tophuid.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij tophuid.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
tophuid.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij tophuid.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor tophuid.nl

16 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

314 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor tophuid.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
19 jul. 2022
de volgende dag al binnen zoals altijd netjes verpakt gewoon alles naar wens
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jul. 2022
Hoef niet meer
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jun. 2022
Het was prefect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 nov. 2021
het is altijd netjes en snel binnen deze keer was 1 artikel niet in huis, kreeg persoonlijk mailtje met vraag of ze alternatief mochten sturen. Dat vond ik prima, toen het arriveerde zat er een flesje showergel bij, ik denk als extraatje, dat vond ik erg aardig en attent
Beoordeling melden
Antwoord van tophuid.nl
2 jan. 2022
Dank je wel Anita voor je mooie beoordeling. Je mag contact met ons opnemen zodat je voor 100 euro lekker kunt shoppen. Veel shopplezier namens team Dermaskin.
 Geverifieerde beoordeling
26 apr. 2022
Top service. 👌 De beste producten aan de laagste prijzen met zeer snelle verzendservice incl. tracking. Adviesvragen worden ook heel snel beantwoord, wat uiteraard ook een dik pluspunt is.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2021
Altijd tevreden! Deze keer zowel het telefonisch contact en de wederom weer de verzendtijd. In de avond besteld, volgende middag in huis.
Beoordeling melden
Antwoord van tophuid.nl
10 nov. 2021
Dank je wel voor je mooie beoordeling. Je ontvangt van ons een shoptegoed van 100 euro. Neem je even contact met ons op? Veel shopplezier namens team Dermaskin.
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2021
Heerlijke service en snelle levering. Daarnaast ook heel snel met reageren op de mail
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2021
Correct en snel verzorgd en bezorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 nov. 2021
Top service en snelle verzending.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 mei 2022
Snelle service en altijd op tijd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 mrt. 2022
snel en goed ( zoals altijd )
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Super behulpzaam
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 apr. 2022
Prima product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 dec. 2021
Beoordeling melden