mrmarvis.nlReviews

: 13.929Uitstekend

4,71

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 jan. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
mrmarvis.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij mrmarvis.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 jan. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
mrmarvis.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij mrmarvis.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor mrmarvis.nl

6.660 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

13.929 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


11 mei 2022
Fijne broeken, snelle bezorging Opmerking : broek in papier inpakken en niet los in de kartonnen doos zou verbetering zijn. Dat voorkomt stof op de broeken
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 mrt. 2022
Retour proces is waardeloos. Als je verkeerde maat ontvangt (wat natuurlijk altijd kan gebeuren) krijg je na een dag of 8 precies dezelfde broek weer thuis gestuurd. Dus deze weer retour gedaan en nu na 7 dagen kreeg ik een mail dat het pakje wat ik retour heb gestuurd nog altijd niet is aangekomen bij MR Marvis. Ik heb sterk de indruk dat de medewerkers van MR Marvis het allemaal geen ene reet interesseert als er iets verkeerds gaat.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor mrmarvis.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Goede en snelle levering. Ook retour / ruilen correct en snel afgehandeld. Broeken passen goed en zijn comfortabel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden 
Niets, perfect bedrijf. Er was iets niet goed aan mijn broek productie fout, is gelijk opgelost, daar hou ik van.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Merk, klantendienst en verzending zijn allemaal top. Kwaliteit is zeer hoogstaand. Reeds een 6 tal stuks gekocht.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Mooie producten, snelle levering, goede en nette klantenservice. Ook de retourzending werd met één dag geregeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Prima service, netjes verpakt. Kortom voldoet aan de norm van klantvriendelijkheid en belevingsgericht werken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022
Controleren dat de kortingscode altijd werkt. Wij hebben het nu een paar keer dat die wordt niet geaccepteerd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Makkelijk besteld en vervolgens snel bezorgd. Fijne pasvorm en warme stof, een broek van de serie Coolerdays.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
De kleren zijn perfect afgewerkt en zitten zeer comfortabel. Zeer goede service ook als he iets wilt ruilen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022 
van R. J.
Vriendelijk en voorkomend contact zowel telefonisch alsmede in de shop. Soepele afhandeling van omruiling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Prima. Stipte levering. Goede en nette verpakking. Alles helder en duidelijk. En natuurlijk fijne spullen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Tijdigheid levering en manier van levering, mooie doos. Prachtige kwaliteit kleding, een echte aanrader
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Altijd weer een genoegen om contact te hebben met de klantendienst of een in-line bestelling te doen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 uur geleden
Goede berichtgeving via mail over de voortgang van de levering, snelle reactie op het omwisselen. Top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden 
Product is van mooie kwaliteit, de verzending en het omruilen naar de juiste maat verliep vlekkeloos
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Goede kwaliteit producten; overzichtelijke website en maattabellen; snelle levering. Een aanwinst!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Prachtig product, gemaakt in Portugal dus meer verantwoord en daarbij ook nog zeer snel verzonden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Prima artikelen, "value for money" - uitstekende, no nonsense service - sympathieke uitstraling!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Super kwaliteit en service. Ook de keuze verschillende lengtes van de broeken is een pluspunt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Fijne broeken met een goeie pasvorm, snelle levering en ook snelle omruiling naar maatje groter
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Een Coolerdays broek besteld. Een heerlijk zittende broek, fijne pasvorm. Bestelproces perfect.
Beoordeling melden