LaVendi Skincare- Logo - Beoordelingen

LaVendi SkincareReviews

: 113Uitstekend

4,94

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 feb. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
LaVendi Skincare is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij LaVendi Skincare kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 5 feb. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
LaVendi Skincare is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij LaVendi Skincare kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor LaVendi Skincare

64 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

113 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor LaVendi Skincare

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022 
Goed advies Snelle levering en altijd wat extra’s erbij om uitstel proberen. Goed mailcontact.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Altijd super op tijd en met een leuk bedankt kaartje. Helemaal tevreden!👌🏻
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Snel antwoord op mijn vragen. Verbetering n.v.t.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022 
van s z.
snel en super vriendelijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 aug. 2022
Altijd snelle bezorging als ik iets besteld van de webshop. Afgelopen zomer ook bij Lavendi langsgeweest voor een huidtest. Alles was duidelijk uitgelegd en het was een prettig gesprek.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jul. 2022
Na goed advies tijdens mijn acne behandeling aanvullende producten besteld. Snelle levering en fijn dat de producten op voorraad zijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 aug. 2022 
Goed advies Veel keuze . Goed mailcontact. Goed verpakt en altijd een persoonlijk kaartje erbij
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jul. 2022 
Ik vind Lavendi een prettige webshop: bestellen gaat makkelijk de levering is supersnel en het contact met de mensen van Lavendi is eveneens zeer prettig. Kortom een aanrader!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 mei 2022
Ik ben bij Lavendi gekomen om mijn acne en rode huid te verbeteren. Wat mij aan spreekt aan Lavendi is dat ze het probleem van zowel binnen als van buiten aanpakken. Er wordt een plan gemaakt dat geschikt is voor jouw type huid. Ik heb nu 2 afspraken gehad en mijn huid is een stuk rustiger geworden. De producten zijn van goede kwaliteit en je wordt op professionele wijze geholpen. De kosten zijn vrij hoog maar dit is het voor mij zeker waard. Ik zou Lavendi aanbevelen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jun. 2022 
Snelheid van levering Goed mailcontact
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jun. 2022
Snelle service en netjes ingepakt..
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jun. 2022 
Fijne webshop
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jun. 2022
Beoordeling melden