LaVendi Skincare- Logo - Beoordelingen

LaVendi SkincareReviews

: 179Uitstekend

4,93

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 feb. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 mei 2023
LaVendi Skincare is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij LaVendi Skincare kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 5 feb. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 mei 2023
LaVendi Skincare is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij LaVendi Skincare kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor LaVendi Skincare

88 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

5
93 %
4
7 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
179 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor LaVendi Skincare

Filter
 Sorteren 
Relevantie
 Geverifieerde beoordeling
3 mei 2023
Hele prettige salon. Prettige omgang, betrokken, laagdrempelig te benaderen, denken mee. Duidelijke verbetering van mijn huid. Ik kom hier al wat jaren als tevreden klant.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Superfijne producten, heel klantvriendelijk en altijd een fijn extraatje bij de bestelling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snelle levering met een persoonlijk kaartje, leuk dat er zoveel aandacht aan wordt besteed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Fijne website, snelle levering en mooi en persoonlijk ingepakt. Erg blij met de producten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 mei 2023
Perfecte en snelle afhandeling van de bestelling. Goede communicatie. Degelijke prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 mei 2023
Duidelijke website en erg snelle levering met een persoonlijk tintje!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Altijd goede service, goed advies, en mijn huid knapt er echt van op!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 uur geleden
producten fijne en reactie snelle De
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Mega klantvriendelijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 mei 2023
Very good!!!!!!!!!!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 mei 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 apr. 2023
Super snelle levering en een leuke extra .. Dank u LaVendi ;)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 apr. 2023
Goed en eerlijk advies. Persoonlijke deskundige behandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 apr. 2023
Snelle service en prima bereikbaar via whatsapp.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 apr. 2023
Fijne en snelle service, en sample er ij.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 apr. 2023
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 apr. 2023
Snelle levering en gratis sample
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 apr. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 apr. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 mrt. 2023
Ook al kom ik niet zo vaak voor een behandeling toch wordt ik altijd fijn geholpen met advies wanneer ik producten bestel en daarover vragen heb in de mail. En ook ben ik blij met de snelle levering van de bestelling. Fijn team!
Beoordeling melden