Certificaat voor horloge.be

No. X8B2B1251217C165282050BFB5FF2F9AB
 

Geldig vanaf
06-03-2018
Geldig tot
05-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor horloge.be



Uitstekend

4.78/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 499 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft horloge.be al 2.555 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
22-09-2019
Duidelijke website,vlotte levering en mooie kortingen bij de volgende bestelling.

Dank jullie wel
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 23-09-2019
Beste heer, mevrouw, Graag gedaan natuurlijk en als u nog eens wat nodig heeft, dan horen wij dat graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
20-09-2019
Levering volgens afspraak. Snelle en correcte verkoopservice. Aanrader.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 23-09-2019
Beste heer, mevrouw, Heel graag gedaan. We hopen dat u lang mag genieten van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
20-09-2019
snelle levering
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 23-09-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve feedback. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
20-09-2019
10 op 10
Dank u
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 23-09-2019
Beste heer, mevrouw, Dat is prettig om te horen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
20-09-2019
Geachte,
Ik heb mijn bestelling na 2 dagen nog niet ontvangen, niet tegenstaande het bericht van Post NL dat het pakket op 19/09/2019 om 13:25 geleverd is. Het is niet waar. Wij zijn met 2 personen, mijn vrouw en ik zelf, hele dag thuis geweest maar niemand heeft gebeld of iets geleverd Ik heb reeds schriftelijk en telefonisch gereclameerd bij Post NL die beloofde de zaak op te lossen?
MVG. Bel
1.00
Slecht

horloge.be antwoordt: 23-09-2019
Beste heer, mevrouw, Volgens postnl is het pakketje reeds bij u en zou deze review dus niet meer moeten kloppen. Graag vernemen wij van u of we nog iets anders voor u kunnen doen. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
20-09-2019
Top...
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 23-09-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
20-09-2019
Mijn eerste bestelling , perfect , kan geen fouten vinden.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 23-09-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
20-09-2019
Sprawnie,polecam
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 23-09-2019
Dear sir, madam, Thank, we think ;) Kind regards, Service team Horloge.be

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
19-09-2019
alles heel vlot verlopen.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 20-09-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
19-09-2019
Het horloge dat ik zocht was tijdelijk niet beschikbaar, dus ging ik in op het aanbod om een e-mail te sturen wanneer dat we het geval was. Deze mail kreeg ik ook vorige maandag. Ik heb dan den aankoop gedaan, en de volgende dag lag mijn pakje daar Toen ik het uitpakte dacht ik:"wel, dat is nu precies wat ik hebben wou"
.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 20-09-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
18-09-2019
Ik ben zeer verrast : een zeer snelle en goede levering van het product.
Bedankt
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 19-09-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, heel graag gedaan Bedankt dat u voor ons heeft gekozen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
18-09-2019
Snelle levering.
Verzorgd
Correcte prijs
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 19-09-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
18-09-2019
Zeer snelle levering, de dag erna thuis bezorgd.
Horloge was in perfecte staat.
Service kan ik nog niet beoordelen, buiten het feit dat je op de hoogte wordt gebracht van tracking nummer, factuur, en betaling ontvangen.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 19-09-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
14-09-2019
Snel en correct
4.00
Goed

horloge.be antwoordt: 16-09-2019
Beste heer, mevrouw, Dat is prettig om te horen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
13-09-2019
Dank u wel voor de snelle en goede service
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 16-09-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
11-09-2019
snelle levering van het gevraagde item. Dus nergens een minpuntje op aan te merken. Prima 5/5
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 16-09-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
10-09-2019
Ze hebben mij het horloge 2x aangerekend 1x via mijn debit card en 1x via mijn visa kaart
3.67
Goed

horloge.be antwoordt: 11-09-2019
Beste heer/mevrouw, We hebben uw order bekeken, en helaas is de betaling via uw Visa kaart mislukt. Dit is alleen een reservering, geen betaling. Enkel de betaling via de Debit Card is gelukt. U krijgt de aankoop dus gewoon geleverd, en u bent niet twee keer aangerekend hiervoor. Geen zorgen dus Vriendelijke groeten, HWG Service-Team

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
10-09-2019
Lang gezocht naar het perfecte uurwerk maar nu heb ik het
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 11-09-2019
Beste heer/mevrouw, Wat fijn om te horen dat we dit voor u konden leveren. Geniet van de aankoop Vriendelijke groeten, HWG Service-Team

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
08-09-2019
Levering was perfect op tijd. Horloge was precies wat ik verwachtte. Service lijkt mij dus dik ok. Hopelijk heb ik de nazorg of garantie niet nodig. Dus momenteel is voor mij horloge.be een aanrader. Ik had de horloge bij een andere eerst besteld en na 3 weken nog steeds niks gehoord Hier besteld en de dag erna ontvangen. Gewoon geweldig...
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 09-09-2019
Beste heer/mevrouw, Wat super om te horen. En mocht u in de toekomst gebruik willen maken van onze service staat ons team uiteraard voor u klaar Een mooie dag verder en heel veel plezier met uw aankoop gewenst. Vriendelijke groeten, HWG Service-Team

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
06-09-2019
Fijn dat het bandje toch snel op voorraad was.
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 09-09-2019
Beste heer/mevrouw, Goed om te horen, heel veel plezier met de aankoop gewenst. Vriendelijke groeten, HWG Service-Team

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
06-09-2019
Alles volgens afspraak bij deze webshop
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 09-09-2019
Beste heer/mevrouw, Wat fijn om te horen. Mochten er vragen bestaan, twijfel niet om contact op te nemen. Wij zijn u heel graag van dienst Een goede dag gewenst en natuurlijk heel veel draagplezier. Vriendelijke groeten, HWG Service-Team

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
29-08-2019
05-09-2019
correcte en snelle levering.
Product was inderdaad origineel product, nieuw in verpakking. Toppie
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 06-09-2019
Beste heer/mevrouw, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de aankoop. Heel veel plezier ermee Goed weekend gewenst, HWG Service-Team

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
05-09-2019
Goed en levering was ook goed
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 06-09-2019
Beste heer/mevrouw, Goed om te horen, wij streven naar de beste service. Goed weekend gewenst, HWG Service-Team

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
05-09-2019
Heel snelle levering. 1 jaar extra garantie. Top
4.33
Goed

horloge.be antwoordt: 06-09-2019
Top om te horen Heel veel plezier met uw aankoop. Een fijne dag verder Vriendelijke groeten, HWG Service-Team

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
31-08-2019
04-09-2019
Prima communicatie.overzichtelijk .faire prijzen
4.00
Goed

horloge.be antwoordt: 06-09-2019
Beste heer/mevrouw, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Heel veel plezier met de aankoop Goed weekend gewenst, HWG Service-Team

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
31-08-2019
04-09-2019
Prima afhandeling van mijn order
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 06-09-2019
Beste heer/mevrouw, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de afhandeling van uw order. Heel veel plezier ermee Goed weekend gewenst, HWG Service-Team

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
03-09-2019
Top
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 04-09-2019
Beste heer/mevrouw, Top om te lezen Heel veel plezier met uw aankoop gewenst. Vriendelijke groeten, HWG Service-Team

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
03-09-2019
Perfect en snelle levering
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 04-09-2019
Beste heer/mevrouw, Wat een mooie review, fijn dat we van dienst mochten zijn. Heel veel plezier met uw aankoop Vriendelijke groeten, HWG Service-team

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
03-09-2019
Levering was supersnel (binnen de 24 uur), maar helaas zijn de horloges voor mij te groot, hoewel ik ze mooi vind. Ik zal ze dus spijtig genoeg moeten terugsturen.
4.67
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 04-09-2019
Beste heer/mevrouw, Dank voor de review. Wat spijtig om te horen dat ze toch te groot zijn U kunt uiteraard gebruik maken van ons retourlabel om ze gratis te retourneren. Wij bieden dan een volledige vergoeding, of helpen u bij het vinden van een geschikter horloge. Een fijne dag verder gewenst HWG Service-Team

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
31-08-2019
02-09-2019
snelle levering
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 03-09-2019
Beste heer/mevrouw, Wat fijn om te horen We zijn u graag van dienst. Heel veel plezier met uw aankoop en een fijne dag gewenst. Vriendelijke groeten, HWG Service-Team

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
29-08-2019
02-09-2019
Best gedaan , alles ok.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 03-09-2019
Beste heer/mevrouw, Wat fijn om te horen We zijn u graag van dienst. Heel veel plezier met uw aankoop en een fijne dag gewenst. Vriendelijke groeten, HWG Service-Team

Datum van publicatie
01-09-2019
Besteldatum
29-08-2019
01-09-2019
nog nooit zo goed bediend en zo rap en in orde
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 02-09-2019
Beste Ludo, fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service. We wensen u veel draag plezier. Vriendelijke groet, serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
28-08-2019
30-08-2019
Alles correct verlopen , ook op tijd geleverd .
Mooi uurwerk , vandaag geleverd , alleen geen Nederlandse gebruiksaanwijzing van Casio .
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 02-09-2019
Beste Danny, de Nederlandse handleiding is online beschikbaar. Ik zal hem u toezenden. Vriendelijke groet, serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
28-08-2019
29-08-2019
Duidelijke website en eenvoudig te bestellen. Zeer snelle levering van originele producten.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 30-08-2019
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor de positieve feedback Heel veel plezier met uw aankoop. Een goed weekend gewenst Vriendelijke groeten, HWG Service-Team

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
27-08-2019
28-08-2019
Prima
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 29-08-2019
Beste heer/mevrouw, Top om te horen Een fijne dag verder. Vriendelijke groeten, HWG Service-Team

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
24-08-2019
28-08-2019
Prachtig uurwerk spijtig dat er wel weinig info bijzit. Volledige handleiding zou beter zijn.
Van de winkel zelf tot nu toe niets negatieg
4.33
Goed

horloge.be antwoordt: 29-08-2019
Beste Pascal, Goed om te lezen dat u het uurwerk zelf wel mooi vindt. Ik ga direct aan onze klantenservice doorgeven dat ze contact met u opnemen, zodat we alsnog de handleiding voor u kunnen verzorgen! Een hele fijne dag verder. Vriendelijke groeten, HWG Service-Team

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
24-08-2019
27-08-2019
Goede kwaliteit, snelle levering, blij met het product
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 28-08-2019
Beste heer/mevrouw, Dank voor de fijne review. Veel plezier met uw aankoop Vriendelijke groeten, HWG Service-Team

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
26-08-2019
Mijn 45 jaar oude Casio met zowat hetzelfde uitzicht als de ontvangen Casio Retro Digital A168WA-1YES Retro Mirror geeft ook nog eens de maand als een cijfer weer ( bvb. 8 voor augustus ). Spijtig genoeg doen de display kristallen van dit oudje het niet meer zo goed meer.
4.67
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 27-08-2019
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wat gaaf dat het zo goed bevalt Mochten we u van dienst kunnen zijn vernemen wij dit graag. Wij staan altijd voor u klaar. Een fijne dag verder en vriendelijke groeten, HWG Service-Team

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
20-08-2019
23-08-2019
Atje?
4.67
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 24-08-2019
Zeker geen Btje Heel veel plezier met uw aankoop en een mooi weekend gewenst. HWG Service-Team

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
20-08-2019
21-08-2019
Geen Nederlandstalige handleiding
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 22-08-2019
Beste Marnic, hartelijk dank voor uw berichtje. Helaas zijn er niet voor aal horloges die wij aanbieden Nederlandse handleidingen beschikbaar. Mochten wij kunnen ondersteunen m.b.t. het gebruik van uw uurwerk doen wij dat uiteraard graag. Vriendelijke groet, serviceteam Horloge.nl

horloge.be klantbeoordeling

horloge.be

Horloge kopen bij dé horlogespecialist

horloge.be werd op 06-03-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Horloge.be is dé online specialist in merkhorloges, waar service en kennis van zaken voorop staan. Horloge.be heeft een uitgebreid assortiment aan dameshorloges, herenhorloges en kinderhorloges in alle prijsklassen. Een horloge kopen doet u daarom gemakkelijk en veilig in onze online winkel.

Contact
Willebrordusstraat 16
3037TR Rotterdam
Nederland
klantenservice@horloge.be
horloge.be
Winkel-exploitant
Holland Watch Group B.V.
Willebrordusstraat 16
3037TR Rotterdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Dhr. M. Diephuis
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met horloge.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.