Certificaat voor horloge.be

No. X8B2B1251217C165282050BFB5FF2F9AB
 

Geldig vanaf
06-03-2018
Geldig tot
05-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor horloge.be



Uitstekend

4.77/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 488 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft horloge.be al 2.615 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
09-11-2019
oke
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 11-11-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve feedback. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
08-11-2019
09-11-2019
Goede servies,snelle levering
4.00
Goed

horloge.be antwoordt: 11-11-2019
Beste heer, mevrouw, Dat is prettig om te horen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
08-11-2019
top service
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 11-11-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
07-11-2019
10 OP 10 TOPSERVICE
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 11-11-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
06-11-2019
Perfecte levering.
Heel mooi product.
Perfect in prijs.
Zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 07-11-2019
Beste heer/mevrouw, Wanneer u zeer tevreden bent, zijn wij dat ook. Heel veel dank voor de fijne review Geniet van uw aankoop en we wensen u uiteraard nog een hele fijne dag verder. HWG Service-Team

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
06-11-2019
Alles ok
3.67
Goed

horloge.be antwoordt: 07-11-2019
Beste heer,mevrouw, Dank, wat fijn om te lezen Veel plezier met uw aankoop en een hele fijne avond gewenst. Vriendelijke groeten, HWG Service-Team

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
05-11-2019
alles zeer goed verlopen, maar graag een nederlandse handleiding erbij.
4,5/5
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 06-11-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
03-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
03-11-2019
Alles ging goed, in eerste instantie was ik bang dat het pakket niet op zaterdag zou aankomen, en het was een verjaardagscadeau maar het werd er om 18 uur gebracht.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 04-11-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
02-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
02-11-2019
Dag na bestelling geleverd top
Product (horlogebandje) was zoals beschreven op de site. Enig nadeel is dat het iets duurder was (60 euro) dan bij de juwelier (52 euro, maar wel niet meer in voorraad), vandaar 4 sterren.
4.67
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 04-11-2019
Beste heer, mevrouw, Dank! En neemt u gerust contact met ons op als u nog verdere vragen heeft. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
01-11-2019
Snelle af handeling mooi product
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 04-11-2019
Beste heer, mevrouw, Graag gedaan natuurlijk en als u nog eens wat nodig heeft, dan horen wij dat graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
26-10-2019
31-10-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 04-11-2019
Beste heer, mevrouw, Heel graag gedaan. We hopen dat u lang mag genieten van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
29-10-2019
31-10-2019
Alles dik in orde
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 04-11-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve feedback. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
30-10-2019
Besteldatum
26-10-2019
30-10-2019
Heb verschillende horloges besteld, alles netjes afgeleverd, goed verpakt, zeer snelle verzending.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 04-11-2019
Beste heer, mevrouw, Dat is prettig om te horen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
30-10-2019
Besteldatum
28-10-2019
30-10-2019
eerste maal klant en alles prima verlopen
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 04-11-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
29-10-2019
Besteldatum
28-10-2019
29-10-2019
Snelle en correcte levering.
De kwaliteit van het uurwerk kan uiteraard nu nog niet beoordeeld worden.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 04-11-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
28-10-2019
Besteldatum
26-10-2019
28-10-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 29-10-2019
Beste heer, mevrouw, Graag gedaan natuurlijk en als u nog eens wat nodig heeft, dan horen wij dat graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
22-10-2019
24-10-2019
Super snel goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 25-10-2019
Beste Darky, hartelijk dank voor uw beoordeling, Goed te lezen dat u tevreden bent. Vriendelijke groet, serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
20-10-2019
24-10-2019
Goeie service Product ontvangen zoals verewacht.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 25-10-2019
Beste H, fijn te lezen dat uw product naar wens is ontvangen! Vriendelijke groet, serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
23-10-2019
Besteldatum
21-10-2019
23-10-2019
Geweldige site
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 25-10-2019
Beste Dimitri, hartelijk dank voor uw reactie. Fijn te vernemen dat uw bestelling goed verlopen is. Vriendelijke groet, serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
21-10-2019
Alles was goed
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 22-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
19-10-2019
Besteldatum
18-10-2019
19-10-2019
Mooi horloge voor een faire prijs en nooit meer een batterij verwisselen. Ik heb al een ecodrive en die doet het al 20 jaar.
4.33
Goed

horloge.be antwoordt: 22-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
19-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
19-10-2019
Alles ok
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 22-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
19-10-2019
Besteldatum
16-10-2019
19-10-2019
Product zoals beschreven. Supersnelle levering en dat is top Duidelijke en informatieve website.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 22-10-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
12-10-2019
17-10-2019
Zeer goeie en vlotte service van het bekijken van horloges, aanbod van horloges tot de snelle levering en vlotte betaling.
4.33
Goed

horloge.be antwoordt: 18-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dat is prettig om te horen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
15-10-2019
17-10-2019
Perfect
4.67
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 18-10-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
17-10-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 18-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
12-10-2019
16-10-2019
Uitstekende website, overzichtelijk en veel keuze van producten. Men houdt zich aan de medegedeelde voorwaarden. De levering gebeurde op de vastgestelde dag. Zeker een 5/5.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 17-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve feedback. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
15-10-2019
Te gek.. alles op tijd
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 16-10-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
15-10-2019
heel tevreden
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 16-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
12-10-2019
14-10-2019
Heel snel en perfecte levering.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 15-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
13-10-2019
Uitstekend werk
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 14-10-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
11-10-2019
Alles o.k.
4.33
Goed

horloge.be antwoordt: 14-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
09-10-2019
snelle levering met extra garantie, prima service dus
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 10-10-2019
Beste Beul Chris, hartelijk dank voor uw reactie. Fijn te lezen dat u tevreden bent. Vriendelijke groet, serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
09-10-2019
De geleverde horlogeband kwam niet overeen met de gemaakte keuze. Zwart horlogebandje CEB107: op foto op website staat dit vermeld met zilverkleurige TW Steel - bollen op de horlogeband zelf. De geleverde band is met zwartkleurige TW Steel-bollen. Dit is niet erg, maar verkeerde levering en misleiding bij aankoop
2.00
Matig

horloge.be antwoordt: 10-10-2019
Beste Geraard, vervelend te vernemen dat de bolletjes niet de juiste kleur hebben. Dit hoort uiteraard niet zo te zijn. Ik zal u middels e-mail benaderen met een passende oplossing. Excuus voor het ongemak. Vriendelijke groet, serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
08-10-2019
duidelijke website. uiterst snelle dienst. geen verplichting van inschrijving. prima
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 09-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u. Wij blijven altijd bezig om de site en de bestellingen nog verder te optimaliseren en het zo prettig mogelijk te maken voor de gebruiker. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
08-10-2019
Vlot besteld en even vlot geleverd
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 09-10-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
08-10-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 09-10-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
08-10-2019
Horloge werd op de meegedeelde dag geleverd. Vermits het een 'Solar' uurwerk is, kon ik me niet voorstellen dat deze eerst diende te worden opgeladen. Ik vind dat men voor die prijs (299,00 EUR) toch een nederlandstalige handleiding mocht ter beschikking hebben. Het instellen van het uurwerk vereist wel enige vaardigheid. Het uurwerk zou kunnen 'communiceren' met mijn I-phone, doch lukt me niet...
4.33
Goed

horloge.be antwoordt: 09-10-2019
Beste heer, mevrouw, Helaas is dat echt van de fabrikant afhankelijk, welke taal de handleiding beschikbaar is. Wel staan wij en de fabrikant altijd beschikbaar voor eventuele installatievragen. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
05-10-2019
Snelle levering heel blij mee
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 07-10-2019
Beste heer, mevrouw, Graag gedaan natuurlijk en als u nog eens wat nodig heeft, dan horen wij dat graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
05-10-2019
Zeer mooi horloge. Tijdig volgens afspraak geleverd.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 07-10-2019
Beste heer, mevrouw, Heel graag gedaan. We hopen dat u lang mag genieten van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

horloge.be klantbeoordeling

horloge.be

Horloge kopen bij dé horlogespecialist

horloge.be werd op 06-03-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Horloge.be is dé online specialist in merkhorloges, waar service en kennis van zaken voorop staan. Horloge.be heeft een uitgebreid assortiment aan dameshorloges, herenhorloges en kinderhorloges in alle prijsklassen. Een horloge kopen doet u daarom gemakkelijk en veilig in onze online winkel.

Contact
Willebrordusstraat 16
3037TR Rotterdam
Nederland
klantenservice@horloge.be
horloge.be
Winkel-exploitant
Holland Watch Group B.V.
Willebrordusstraat 16
3037TR Rotterdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Dhr. M. Diephuis
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met horloge.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.