Certificaat voor horloge.be

No. X8B2B1251217C165282050BFB5FF2F9AB
 

Geldig vanaf
06-03-2018
Geldig tot
05-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor horloge.be



Uitstekend

4.76/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 533 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft horloge.be al 2.419 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
25-05-2019
Snelle levering en tof product, komt overeen met verwachtingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
25-05-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
23-05-2019
Snel en goed
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 24-05-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
23-05-2019
Zonder commentaar. Perfect
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 24-05-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Op tijd geleverd, dat is topkwaliteit net zoals het uurwerk, ik raad alleman aan te kopen via jullie, nog veel succes..
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 23-05-2019
Beste C, fijn te lezen dat u tevreden bent, en hartelijk dank voor uw beoordeling en aanbeveling. Vriendelijke groet, serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
22-05-2019
Snelle levering, horloge zoals beschreven. Top
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 23-05-2019
Beste Guitar Candy, hartelijk dank voor uw 5 uit 5 beoordeling. Top! Vriendelijke groet, serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
22-05-2019
Directe l
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 23-05-2019
Beste P, goed te lezen dat u tevreden bent over onze service. Vriendelijke groet, serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
22-05-2019
prima service, snelle levering, gewoonweg top
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 23-05-2019
Beste Nathalie, fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service. Vriendelijke groet, serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
21-05-2019
Alles prima
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 22-05-2019
Beste Rene, hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed te lezen dat alles naar wens verlopen is. Vriendelijke groet, serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
20-05-2019
Perfect +++++
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 21-05-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
20-05-2019
Gewoon correct en goed.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 21-05-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
18-05-2019
De geleverde horlogeband is identiek van lengte als de originele band 160-210
Ik heb een grotere lengte besteld nl. 160-225 , is dus geen goede levering.
2.33
Matig

horloge.be antwoordt: 20-05-2019
Beste heer, mevrouw, Helaas hebben wij nergens kunnen achterhalen dat u een xl versie van deze band heeft besteld. Echter, op de site staat wel dat deze band een maximale lengte van 225cm kan bereiken. Dit zou dan ook moeten kloppen. Onze CS afdeling zal hierover met u in contact komen Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
17-05-2019
Alles prima verlopen en nog een jaar extra garantie na de fabrieksgarantie, dat is goede service.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 20-05-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
16-05-2019
Fout van mijnentwege is door de handelaar rechtgezet,bedankt.
Horloge beantwoordt aan verwachtingen.
4.67
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 17-05-2019
Beste heer, mevrouw, Heel graag gedaan. We hopen dat u lang mag genieten van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
16-05-2019
Snelle levering, goed verpakt
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 17-05-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
16-05-2019
Levering twee dagen later dan aangegeven op de website, maar ik besef ook dat dit niet ligt aan horloge.be, maar de externe bezorger. Hiervoor heb ik wel contact gehad met jullie klantendienst en werd heel vriendelijk en correct geholpen met informatie. Het horloge zelf werd stevig ingepakt en netjes verstuurd, het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen Dank u wel.
4.00
Goed

horloge.be antwoordt: 17-05-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor uw positieve review en fijn om te dat wij u voldoende hebben kunnen helpen. Mocht u nog andere vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
14-05-2019
zeer goed
4.00
Goed

horloge.be antwoordt: 15-05-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve feedback. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
14-05-2019
goed product
4.00
Goed

horloge.be antwoordt: 15-05-2019
Beste heer, mevrouw, Dat is prettig om te horen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
14-05-2019
Prima levering
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 15-05-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
14-05-2019
Goed vlotte levering.
4.00
Goed

horloge.be antwoordt: 15-05-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
13-05-2019
Levering was twee dagen later dan voorzien,
Het uurwerk werd geleverd met een platte batterij, dus werkte uiteraard niet.
Terugzend service kan ik nog niet beoordelen.
1.00
Slecht

horloge.be antwoordt: 14-05-2019
Beste heer, mevrouw, Het pakketje was wel ietwat vertraagd, maar met 1 dag ivm met de zondag die ertussen zat. Wat betreft de batterij, deze had natuurlijk gewoon moeten werken. Onze CS afdeling zal contact met u opnemen hoe we dat voor u kunnen oplossen. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
13-05-2019
super
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 14-05-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
13-05-2019
vlot en goed
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 14-05-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
Goed
4.00
Goed

horloge.be antwoordt: 13-05-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
09-05-2019
Alles top
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 10-05-2019
Beste Ronny, hartelijk dank voor uw reactie. Goed te lezen dat alles TOP was. Vriendelijke groet, serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
09-05-2019
Snelle service.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 10-05-2019
Beste Marc, hartelijk dank voor uw beoordeling en de goede ervaring met onze service. Vriendelijke groet, serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
08-05-2019
alles ok
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 10-05-2019
Beste M, hartelijk dank voor uw reactie. Fijn te vernemen dat alles goed verlopen is. Vriendelijke groet, serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
08-05-2019
Super snelle levering en goed product
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 10-05-2019
Beste J, hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat alles naar wens verlopen is. Vriendelijke groet, serviceteam Horloge.nl

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
06-05-2019
Prima service. Snelle levering. Gunstige prijs.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 07-05-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
04-05-2019
Vlotte service op 1 dag geleverd van Nederland naar België.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 07-05-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
04-05-2019
vfd
4.33
Goed

horloge.be antwoordt: 07-05-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de review. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
02-05-2019
zeer snel,product zeer goed.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 03-05-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve feedback. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
02-05-2019
Alles tip top in orde
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 03-05-2019
Beste heer, mevrouw, Dat is prettig om te horen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
02-05-2019
Perfect product, snelle levering
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 03-05-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
02-05-2019
werd zelfs op 1 mei geleverd Fantastisch
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 03-05-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
01-05-2019
Vlotte verwerking en levering waarvoor dank, houden zo
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 02-05-2019
Beste Marie, hartelijk dank voor uw reactie. Fijn te lezen dat u uw pakketje vlot in huis heeft gekregen. Vriendelijke groet, serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
29-04-2019
30-04-2019
Op en top service
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 01-05-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve feedback. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
24-04-2019
30-04-2019
De vijf sterren die ik geef zeggen genoeg
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 01-05-2019
Beste heer, mevrouw, Dat is prettig om te horen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
28-04-2019
30-04-2019
Alles vlot en goed verlopen.
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 01-05-2019
Beste heer, mevrouw, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Groet, Serviceteam Horloge.be

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
29-04-2019
30-04-2019
Altijd vertrouwen in de bestelling van het artikel. Toppers
5.00
Uitstekend

horloge.be antwoordt: 01-05-2019
Beste heer, mevrouw, Dank u voor de positieve review. We hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop. Groet, Serviceteam Horloge.be

horloge.be klantbeoordeling

horloge.be

Horloge kopen bij dé horlogespecialist

horloge.be werd op 06-03-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Horloge.be is dé online specialist in merkhorloges, waar service en kennis van zaken voorop staan. Horloge.be heeft een uitgebreid assortiment aan dameshorloges, herenhorloges en kinderhorloges in alle prijsklassen. Een horloge kopen doet u daarom gemakkelijk en veilig in onze online winkel.

Contact
Willebrordusstraat 16
3037TR Rotterdam
Nederland
klantenservice@horloge.be
horloge.be
Winkel-exploitant
Holland Watch Group B.V.
Willebrordusstraat 16
3037TR Rotterdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Dhr. M. Diephuis
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met horloge.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.