sbsupply.nlReviews

: 3.916Uitstekend

4,51

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 apr. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
sbsupply.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij sbsupply.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 apr. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
sbsupply.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij sbsupply.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor sbsupply.nl

354 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.916 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


1 feb. 2022
Top: Klantenservice en chat denken mee in het voordeel van de klant. Ook als er onduidelijkheid is tav een aankoop wordt hier soepel mee omgegaan. Dit leidt tot klantenbinding. Tip: Bij de voorlichting mag de chat duidelijker aangeven/vragen of de klant heeft gekregen wat hij wilde. Bijvoorbeeld, u vroeg om product A, ik heb ik u product B geadviseerd, bent u zich daarvan bewust dat het dus niet merk X is maar merk Y.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


28 mei 2022
k bestel een product. Vervolgens geen orderbevestiging ontvangen. Volgende dag gebeld, toen werd mij verteld dat mijn creditcard niet geldig was en dat ze dachten dat ik fraude pleegde met een Amerikaanse creditcard. Toen ik zei dat dit niet het geval was was het ook ineens opgelost. Mail ontvangen en 2 dagen later nog geen verzend bevestiging ontvangen. Weer gebeld en blijkt het product niet meer op voorraad. Geld wel van creditcard afgegaan, maar geen product! Bagger service en ook geen passende oplossing! Advies; liever ergens anders halen, die je wel met respect behandelen en waar ze wel weten hoe ze met mensen om moeten gaan en de voorraad goed bijhouden!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor sbsupply.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
26 jun. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jun. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 apr. 2022
Beoordeling melden