sbsupply.nlReviews

: 3.935Uitstekend

4,53

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 apr. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
sbsupply.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij sbsupply.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 apr. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
sbsupply.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij sbsupply.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor sbsupply.nl

368 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.935 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


4 dec. 2022
Supersnelle verzending. Door de drukte vermoedelijk helaas verkeerde product gekregen wat fantastisch snel werd opgelost na een telefoontje. Nog voordat we het verkeerde product retour hadden gestuurd, stuurden ze ons de volgende dag al het juiste product.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


28 mei 2022
k bestel een product. Vervolgens geen orderbevestiging ontvangen. Volgende dag gebeld, toen werd mij verteld dat mijn creditcard niet geldig was en dat ze dachten dat ik fraude pleegde met een Amerikaanse creditcard. Toen ik zei dat dit niet het geval was was het ook ineens opgelost. Mail ontvangen en 2 dagen later nog geen verzend bevestiging ontvangen. Weer gebeld en blijkt het product niet meer op voorraad. Geld wel van creditcard afgegaan, maar geen product! Bagger service en ook geen passende oplossing! Advies; liever ergens anders halen, die je wel met respect behandelen en waar ze wel weten hoe ze met mensen om moeten gaan en de voorraad goed bijhouden!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor sbsupply.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2022
Een horlogeband besteld. Goede kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 dec. 2022
Snelle levering goed product aanrader
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Afspraak nagekomen en op tijd geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2022
Snelle levering, mooie stevige stoel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2022
Netjes op tijd. Product ook perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2022
Perfecte eventing conform afspraak.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2022
Supersnelle levering, erg fijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
snelle correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2022
Super snelle bezorging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Zeer snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2022
Snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2022
Beoordeling melden