sbsupply.nlReviews

: 3.935Uitstekend

4,53

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 apr. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
sbsupply.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij sbsupply.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 apr. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
sbsupply.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij sbsupply.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor sbsupply.nl

368 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.935 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


4 dec. 2022
Supersnelle verzending. Door de drukte vermoedelijk helaas verkeerde product gekregen wat fantastisch snel werd opgelost na een telefoontje. Nog voordat we het verkeerde product retour hadden gestuurd, stuurden ze ons de volgende dag al het juiste product.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


28 mei 2022
k bestel een product. Vervolgens geen orderbevestiging ontvangen. Volgende dag gebeld, toen werd mij verteld dat mijn creditcard niet geldig was en dat ze dachten dat ik fraude pleegde met een Amerikaanse creditcard. Toen ik zei dat dit niet het geval was was het ook ineens opgelost. Mail ontvangen en 2 dagen later nog geen verzend bevestiging ontvangen. Weer gebeld en blijkt het product niet meer op voorraad. Geld wel van creditcard afgegaan, maar geen product! Bagger service en ook geen passende oplossing! Advies; liever ergens anders halen, die je wel met respect behandelen en waar ze wel weten hoe ze met mensen om moeten gaan en de voorraad goed bijhouden!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor sbsupply.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(35)
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Afspraak nagekomen en op tijd geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dec. 2022
Supersnelle verzending. Door de drukte vermoedelijk helaas verkeerde product gekregen wat fantastisch snel werd opgelost na een telefoontje. Nog voordat we het verkeerde product retour hadden gestuurd, stuurden ze ons de volgende dag al het juiste product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 nov. 2022
Verkeerde artikel geleverd, maar daarna via coulance regeling naar tevredenheid opgelost.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 nov. 2022
niets speciaals aan te vullen ze deden wat ze beloofden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022
Een horlogebandje wordt in een gigantische doos geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Correct en snel geleverd wat gevraagd werd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 okt. 2022
Nette levering. Goed contact.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2022
Zeer correct
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jun. 2022
De gear4u junior bureaustoel besteld. Deze had een fabricagefout waardoor de rugleuning scheef stond op de stoel. De stoel is gratis vervangen, echter heeft de nieuwe stoel hetzelfde mankement maar een derde omruiling zie ik niet zitten. Service was prima, kwaliteit van het product niet goed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 sep. 2022
Goede kwaliteit spullen voor een juiste prijs. Jammer dat het pakket beschadigd was en niet geheel correct. Kan uiteraard ook door de bezorgdienst komen, valt echter niet meer achter te komen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 sep. 2022
Hele snelle levering, zelfs verzending op zondag. En alles prima verpakt.
Beoordeling melden