Meyer-mode.nl- Logo - Beoordelingen

Meyer-mode.nlReviews

: 6.479Goed

4,05

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Meyer-mode.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Meyer-mode.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Meyer-mode.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Meyer-mode.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Meyer-mode.nl

1.486 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

6.479 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


19 sep. 2022 
Deze keer niet de maximale score. Het vest wat ik besteld had, was veel te groot, maar het was een crime om het terug te kunnen sturen, er zat nl geen retour label bij. Het werd niet geaccepteerd bij de DHL shop. Gebeld, na 3 kwartier in de wacht vond ik het wel genoeg. Toen een mailtje gestuurd, van de Klantenservice kreeg ik het bericht terug, dat ik contact op moest nemen met...... de klantenservice met een klein k.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


2 nov. 2022
Waardeloos bedrijf. 12 oktober bestelling gedaan. Staat op verzonden maar nu 1 november nog steeds niets ontvangen. Inmiddels 3x gebeld, aangegeven dat ze alles mogen annuleren, maar dat kunnen ze niet omdat het al gefactureerd is. Een dag na mijn 2e telefoontje krijg ik opeens een mail dat ze de bestelling opnieuw hebben gedaan. Ze snappen niet waarom eerdere bestelling niet verzonden is, maar om verdere vertraging te voorkomen hebben ze de bestelling maar nogmaals doorgegeven. Nu weer ongeveer een week later nog steeds niets ontvangen maar wel een openstaande rekening in mijn account van de DUBBELE bestelling dus!! Wéér gebeld en wéér krijg ik het antwoord dat ze niets kunnen annuleren.... ik wens mijn hele account op te heffen maar ook dat gaat niet! Ze kunnen me niet eens verder helpen!! Meyer mode, klingel, happy size.... allemaal hetzelfde.... wat een zooi!! Ga dit overal vermelden totdat ze met een oplossing komen!! Ik wens geheel uit het bestand verwijderd te worden plus een bevestiging dat ik géén openstaande facturen heb!! Zal hier ook never nooit meer bestellen!! Ze kunnen je wel dagelijks spammen met kortingsmails maar service leveren ho maar!!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Meyer-mode.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2022
Goed materiaal en niet onverwacht getailleerd maar recht model is recht model Ik koop altijd alles bij Meyer mode want ben invalide en maar klopt ook prima Uitverkoop maten kloppen niet altijd,te groot of juist niet
Beoordeling melden
Antwoord van Meyer-mode.nl
2 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Met vriendelijke groet, team Meyer Mode
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
mijn bestelling werd meteen verwerkt en ik werd steeds op de hoogte gebracht waar mijn bestelling was. Het pakje werd op tijd afgeleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Meyer-mode.nl
9 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Meyer Mode
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Dit is het enige bedrijf waar ik voor een mevr. Maat 66 kleding en ondergoed kan kopen. En alleen is nu de levertijd vaak heel lang.
Beoordeling melden
Antwoord van Meyer-mode.nl
9 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Meyer Mode
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
Ik koop al een lange tijd bij Meyermode ,en bevalt heel goed! En ik vind het fijn dat ik in drie termijnen kan betalen!
Beoordeling melden
Antwoord van Meyer-mode.nl
5 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Meyer Mode
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Correcte levering, wel de Porto prijzig, nadeel de grote maten kleding worden getoond door slanke dames en heren.
Beoordeling melden
Antwoord van Meyer-mode.nl
7 dagen geleden
Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Met vriendelijke groet, team Meyer Mode
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023 
van Jc A.
Leuke kortingsacties , goed telefonisch bereikbaar. De verzendkosten afschaffen.hikken toch veel mensen tegen aan.
Beoordeling melden
Antwoord van Meyer-mode.nl
12 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Meyer Mode
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2022 
Was een mooi shirt alleen viel ie te klein uit ik heb maatje 50 maar leek wel 46 veel te strak jammer
Beoordeling melden
Antwoord van Meyer-mode.nl
2 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling. Jammer dat het shirt niet goed past, u mag deze eventueel omruilen? Met vriendelijke groet, team Meyer Mode
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Alle kleding is van goede kwaliteit maar 2 nadeel je krijgt geen Apple als je wat terug stuurt
Beoordeling melden
Antwoord van Meyer-mode.nl
4 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling en score. Hoe bedoeld u precies over een Apple? Met vriendelijke groet, team Meyer Mode
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Goede snelle communicatie over niet meer te leveren producten. Verzending wat aan lange kant.
Beoordeling melden
Antwoord van Meyer-mode.nl
3 dagen geleden
Dank u wel voor uw score en uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Meyer Mode
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023 
Meyer mode heb ik niets op aan te merken : word keurig en vriendelijk te woord gestaan dank u.
Beoordeling melden
Antwoord van Meyer-mode.nl
4 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Meyer Mode
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023 
Dr bestelling bij Meijermode gaat altijd goed. Voor mij hoeft er niets veranderd te worden.
Beoordeling melden
Antwoord van Meyer-mode.nl
10 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Meyer Mode
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
Snelle levering. Beetje erg grote verpakking voor 2 truien en een klein doosje...
Beoordeling melden
Antwoord van Meyer-mode.nl
2 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Met vriendelijke groet, team Meyer Mode
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023 
van J. v.
Meyermode is gewoon goed. Al mijn kleding koop ik er. Ik ben zeer tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van Meyer-mode.nl
3 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Heel veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Meyer Mode
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
Mijn blouse is na amper 10 uur in de zijnaad uitgescheurd….. zo hammer!
Beoordeling melden
Antwoord van Meyer-mode.nl
2 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling. Hoe is dit gebeurt? U mag de blouse terugsturen ter kwaliteitscontrole. Met vriendelijke groet, team Meyer Mode
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
verzending, retourneren en terugbetalen. dit alles verloopt perfect
Beoordeling melden
Antwoord van Meyer-mode.nl
6 jan. 2023
Perfecte beoordeling dank u wel. Met vriendelijke groet, Team Meyermode
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2022 
Beetje vreemd model, maar als ik die vermaak, zal het wel staan.
Beoordeling melden
Antwoord van Meyer-mode.nl
2 jan. 2023
Dank u wel voor uw feedback. Met vriendelijke groet, team Meyer Mode
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Maat prima altijd. .hoef bijna nooit iets terug te sturen
Beoordeling melden
Antwoord van Meyer-mode.nl
4 dagen geleden
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Meyer Mode
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2022
Snel mijn kerst inkopen binnen gekregen mijn dank ervoor
Beoordeling melden
Antwoord van Meyer-mode.nl
2 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling en score! Veel plezier gewenst met uw bestelling! Met vriendelijke groet, team Meyer Mode
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023 
Pasvorm, niet te lange bezorgtijden en betaalbaar.
Beoordeling melden
Antwoord van Meyer-mode.nl
5 jan. 2023
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Meyer Mode
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Correct te woord gestaan bij omruiling.
Beoordeling melden
Antwoord van Meyer-mode.nl
7 dagen geleden
Dank u wel voor uw beoordeling, score en compliment(en)! Heel veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Meyer Mode