Certificaat voor Meyer-mode.nl

No. X8C1D6D1EE826D17D9CD3E13E0AFECE98
 

Geldig vanaf
11-04-2019
Geldig tot
09-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Meyer-mode.nl



Goed

4.05/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 154 Trusted Shops beoordelingen sinds 25-02-2019.
In totaal heeft Meyer-mode.nl al 154 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
25-05-2019
Materiaal valt me tegen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
25-05-2019
Vind het heel prettig dat ik rustig thuis kan beoordelen of ik de goede keuzes heb gemaakt...zo niet kun je het weer zonder enige moeite terug sturen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
25-05-2019
Ik ben tevreden of meijermode zoals ik hierboven al aangaf .
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
25-05-2019
Voor Meijer mode geen sterren. De bestelling die ik heb gedaan is nog niet verzonden, zelfs geen berichtje daarover Slecht, slecht, slecht
1.00
Slecht

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
25-05-2019
Mooie kleding voor een schappelijke prijs en een goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
25-05-2019
alles goed gegaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
24-05-2019
Mooie kleding Goede kwaliteit
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
24-05-2019
Geachte Directie Meyer Mode:
Graag wil ik mij hierbij aan u bekend maken: ----
mijn naam is Dhr. Francisco Punt.
Deze brief gaat over het volgende: mijn Beoordeling dat ik geef aan Meyer ---
Mode is het Cijver: 5 . Ik ben niet zo tevreden over Meyer Mode.
Vriendelijke Groeten,
Francisco Punt.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
24-05-2019
Product netjes afgegeven in dichte verpakking.
Mooie prijs kwaliteit.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
23-05-2019
Toelichting overbodig
4.00
Goed

Meyer-mode.nl antwoordt: 24-05-2019
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! :-) Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
23-05-2019
goed gegaan
5.00
Uitstekend

Meyer-mode.nl antwoordt: 24-05-2019
Bedankt voor het mooie cijfer! Hier zijn we heel blij mee :-). Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
22-05-2019
Ben erg tevreden , goede pasvorm , alleen vind ik het jammer dat de bezorging
Vaak zo lang duurt .
Met vrgr. PJ. - Hondelink .
4.00
Goed

Meyer-mode.nl antwoordt: 23-05-2019
We doen uiteraard ons best de artikelen zo snel mogelijk bij de klant te leveren, helaas kan het soms wat langer duren. Toch bedankt voor uw complimenten over de kleding! Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
22-05-2019
Goede kwaliteit. Mooie spullen. Goede levering.
5.00
Uitstekend

Meyer-mode.nl antwoordt: 23-05-2019
Bedankt voor de complimenten! Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
22-05-2019
Helemaal top
5.00
Uitstekend

Meyer-mode.nl antwoordt: 23-05-2019
Wat fijn om te lezen, hartelijk dank! Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
22-05-2019
Blouse lekker lang, is fijn. Pantalon zit heerlijk, is ook mooi om te zien en de sloffen zijn ook mooi en passen perfect.
PRODUCTEN LEKKER SNEL IN HUIS,dat is ook fijn. De omdoos was wel erg beschadigt, gelukkig de inhoud niet.
4.00
Goed

Meyer-mode.nl antwoordt: 23-05-2019
De volgende keer gaan we voor de 5 sterren en een hele verpakking Bedankt voor het doorgeven :-) Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
20-05-2019
De stof waar de broek van gemaakt is, was niet wat ik verwachte te kopen..
3.00
Redelijk

Meyer-mode.nl antwoordt: 21-05-2019
Toch bedankt dat u de moeite heeft genomen om de beoordeling te plaatsen. Mocht de broek niet naar wens zijn, mag u deze kosteloos aan ons retourneren :-) Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
20-05-2019
soms te lang wachten op de levering
3.67
Goed

Meyer-mode.nl antwoordt: 21-05-2019
We doen ons best artikelen zo snel mogelijk te leveren, echter kan het voorkomen dat het iets langer duurt. Dit is bijvoorbeeld zo als een artikel niet voorradig is. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
20-05-2019
Goed niet lang geduurd voor het binnen was
4.00
Goed

Meyer-mode.nl antwoordt: 21-05-2019
Fijn om te lezen, bedankt! Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
20-05-2019
Goed jas
4.00
Goed

Meyer-mode.nl antwoordt: 21-05-2019
Bedankt! Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
20-05-2019
De broek is wel erg kort.
3.33
Redelijk

Meyer-mode.nl antwoordt: 21-05-2019
Als een artikel toch niet helemaal is zoals u ervan had verwacht, mag u het uiteraard weer kosteloos aan ons retourneren. We zijn u graag de volgende keer beter van dienst! Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
20-05-2019
Prima product, service en levering.
4.33
Goed

Meyer-mode.nl antwoordt: 21-05-2019
Bedankt voor de complimenten Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
20-05-2019
Alles was prima in orde .
4.00
Goed

Meyer-mode.nl antwoordt: 21-05-2019
Dat is altijd fijn om te lezen! Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
19-05-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Meyer-mode.nl antwoordt: 21-05-2019
Bedankt Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
19-05-2019
Leveringen altijd snel. Indien er iets niet goed gaat dan komt daar snel bericht over en ook meldingen dat wanneer kleding is terug gestuurd het is ontvangen.
4.67
Uitstekend

Meyer-mode.nl antwoordt: 21-05-2019
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling! Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
19-05-2019
een super bedrijf staan altijd voor je klaar als je iets niet goed bestelt heb dank jullie wel
4.67
Uitstekend

Meyer-mode.nl antwoordt: 21-05-2019
Ontzettend bedankt voor het compliment :-) Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
19-05-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Meyer-mode.nl antwoordt: 21-05-2019
Bedankt voor de 5 sterren, top Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
19-05-2019
Ik ben helemaal tevreden over Meyer-mode en kan iedereen met een maatje meer Meyer mode aanbevelen.
5.00
Uitstekend

Meyer-mode.nl antwoordt: 21-05-2019
Wat een groot compliment, bedankt! Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
18-05-2019
Alles keurig .
Makkelijk kopen duidelijke shop.
Geweldig echt een aanrader
5.00
Uitstekend

Meyer-mode.nl antwoordt: 20-05-2019
Heel erg bedankt voor uw geweldige beoordeling Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
17-05-2019
er is een fout gemaakt keurig een mail gehad
4.00
Goed

Meyer-mode.nl antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring. Fijn dat u tevreden bent! Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
17-05-2019
Goede artikelen. Netjes geleverd.
4.33
Goed

Meyer-mode.nl antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
17-05-2019
geen cometaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
16-05-2019
Alleen past het produkt niet. Andere x beter
4.00
Goed

Meyer-mode.nl antwoordt: 17-05-2019
We zijn u graag de volgende keer weer van dienst :-) Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
16-05-2019
Levering laat toch vaak op zich wachten, ook als het op voorraad is.
3.67
Goed

Meyer-mode.nl antwoordt: 17-05-2019
De levertijd is drie tot vijf werkdagen, in uw bestelbevestiging staat dit aangegeven. Wij zien dat uw bestelling op tijd geleverd is, toch bedanken wij u voor uw feedback. Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
16-05-2019
Ik ben tevreden. 8
4.00
Goed

Meyer-mode.nl antwoordt: 17-05-2019
Fijn om te lezen, de volgende keer gaan we voor 5 sterren Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
16-05-2019
Ben zeer tevreden over de producten en de levering en service .
5.00
Uitstekend

Meyer-mode.nl antwoordt: 17-05-2019
Hartelijk dank voor de complimenten! Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
16-05-2019
goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Meyer-mode.nl antwoordt: 17-05-2019
Bedankt voor de 5 sterren! Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
16-05-2019
Levering als het op voorraad is zou sneller kunnen
3.67
Goed

Meyer-mode.nl antwoordt: 17-05-2019
Bedankt voor uw feedback over de levertijd! Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
16-05-2019
Duurde een week voordat het pakket binnen was. Naar mijn mening te lang.
3.67
Goed

Meyer-mode.nl antwoordt: 17-05-2019
Bedankt voor uw feedback! Onze levertijd is drie tot vijf werkdagen tenzij anders staat aangegeven in uw bestelbevestiging :-) Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
15-05-2019
ik heb geandwoord grtj
5.00
Uitstekend

Meyer-mode.nl antwoordt: 16-05-2019
Bedankt voor de 5 sterren beoordeling Met vriendelijke groet, team Meyermode

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
15-05-2019
Ik heb 30-04 een bestelling gedaan en 2 artikelen zouden binnen 3 á 5 dagen geleverd worden, maar tot op heden heb ik niets ontvangen.
2.67
Redelijk

Meyer-mode.nl antwoordt: 16-05-2019
Bedankt voor uw feedback! Een aantal artikelen hebben een langere levertijd, dat kunt u terug zien in uw bestelbevestiging. Inmiddels zijn wat artikelen naar u onderweg, de anderen laten nog even op zich wachten. Alvast veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, team Klingel

Meyer-mode.nl klantbeoordeling

Meyer-mode.nl

Online damesmode voor vrouwen met een maatje meer.

Meyer-mode.nl werd op 11-04-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Matenspecialist Meyer-mode.nl biedt de consument een omvangrijke collectie kleding die exclusief voor grote maten is ontworpen. Met een groot aanbod in verschillende maten (maat 44 t/m 66) heeft Meyer-mode.nl voor iedereen met een maatje meer de juiste kleding. Van blouses, t-shirts, jeans, jurken en lingerie tot schoenen en accessoires, Meyer-mode.nl heeft het allemaal. Naast het uitgebreide assortiment heeft Meyer-mode.nl ook een eigen merk ontwikkeld, Mia Moda, speciaal voor de jongere vrouw. Naast kleding in grote maten helpt Meyer-mode.nl klanten ook door het geven van het juiste kledingadvies. Met behulp van maattabellen, kledingadvies en figuuradvies helpt Meyer-mode.nl de klant zoveel mogelijk bij de samenstelling van hun garderobe. Kleding met kwaliteit Voor Meyer-mode.nl staat kwaliteit centraal. De kleding bij Meyer-mode.nl is altijd van hoge kwaliteit, comfortabel, heeft een goede pasvorm en een hoogwaardige afwerking. De snit wordt aangepast naarmate de maten groter worden, dus oncomfortabele mode is verleden tijd: de flatterende mode accentueert de sterke punten van de klant.

Contact
Rivium 1e straat 72
2909 LE Capelle aan den IJssel
Nederland
service@meyer-mode.nl
Meyer-mode.nl
Winkel-exploitant
Mail Order Finance GmbH
Rivium 1e straat 72
2909 LE Capelle aan den IJssel
Nederland
Handelsregister
KvK 24269166
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
A.J. Janse
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Meyer-mode.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.