graszoden.nl- Logo - Reviews

133 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.039 reviews in totaal

graszoden.nl- Logo - Reviews

graszoden.nl

133 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.039 reviews in totaal

De reviews voor graszoden.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van de graszoden. De meeste klanten prijzen de stipte, snelle en nette levering. Het bestelproces en het leggen van de graszoden worden als eenvoudig en probleemloos ervaren. De communicatie rondom bestelling en levering wordt meestal als duidelijk en prettig gezien. De prijs wordt doorgaans als schappelijk of zeer betaalbaar ervaren. Ook wordt de klantenservice vaak als behulpzaam en oplossingsgericht genoemd. Er zijn enkele negatieve uitzonderingen op het gebied van de graszodenkwaliteit. Daarnaast komen er soms vertragingen of logistieke issues voor bij de levering. Ook zijn er incidentele opmerkingen over hoge bezorgkosten en zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice.

Reviews voor graszoden.nl

Antwoord van graszoden.nl
Dankjewel voor de 5 sterren review Jeroen!

goed product en vlotte leveringstijd

goed product en vlotte leveringstijd
Antwoord van graszoden.nl
Dankjewel voor je review Martin!
Antwoord van graszoden.nl
Dankjewel voor de 5 sterren!
Bedankt!
Antwoord van graszoden.nl
Dankjewel voor de foto en de 5 sterren!
Antwoord van graszoden.nl
Bedankt voor de 5 sterren!
Bedankt!
Bedankt voor je review!
Antwoord van graszoden.nl
Dankjewel voor de 5 sterren!
Antwoord van graszoden.nl
Dankjewel voor de top review!
Dankjewel voor de review

te laat geleverd, uitgedroogd en deels bruin

Graszoden werden pas na half 4 geleverd: uitgedroogd en deels bruin. Graszoden moeten binnen 24 uur na het afsteken gelegd worden, dit was dus niet meer realiseerbaar. Toen ik belde met de een vraag over het feit dat de transporteur ons zo laat had ingepland werd gezegd dat dit geen probleem was omdat het gras goed verpakt en gekoeld bewaard zou worden. Dit was absoluut niet het geval, er zat alleen een "doek"' om de zoden en deze was ook kurkdroog net als de graszoden. Kortom slechte service, niet behulpzaam en slechte kwaliteit
Antwoord van graszoden.nl
Beste Michel, Wat jammer dat u niet tevreden bent met de kwaliteit. Inmiddels hebt u ook al contact opgenomen met onze klantenservice en zij hebben u al op weg geholpen, want blijkbaar zijn er wat misverstanden. Het is juist goed dat het gras droog aan komt, want dan kan er geen broei in komen. Het gras is zo droog omdat wij het vooraf vacuüm koelen (dus geen gekoelde levering). Hierdoor wordt het vocht uit het gras onttrokken en blijft het langer houdbaar. Als u direct ruim voldoende beregend na het leggen, kan de droogte totaal geen kwaad. Het moet overigens niet 24 uur na oogst gelegd worden, maar 24 uur na levering. Wij leveren altijd tussen 8.00 en 18.00 uur. Dat communiceren wij op diverse plaatsen op onze webshop. Dat gras pas in de namiddag of avond geleverd wordt is nog nooit een probleem geweest. De meeste klanten leggen het gras zelfs pas de dag na levering. Kortom, u hoeft zich geen zorgen te maken. Als u goed beregent, dan komt het helemaal goed!
Antwoord van graszoden.nl
Bedankt voor je review Alwie. Wij zijn wel nieuwsgierig waarom u niet tevreden bent met ons gras. Daarom vragen wij u contact op te nemen met onze klantenservice, zodat zij u verder kunnen helpen. Dit kan via webshop@hendriks-graszoden.nl