shoefresh.eu/nl- Logo - Beoordelingen

shoefresh.eu/nlReviews

: 2.602Goed

4,47

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 jul. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
shoefresh.eu/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij shoefresh.eu/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 21 jul. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
shoefresh.eu/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij shoefresh.eu/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor shoefresh.eu/nl

289 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.602 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 mei 2022
Wij hadden witte bamboe sokken besteld, er was een probleem met de levering, maar de klantenservice heeft ons heel goed geholpen. Wanneer we uiteindelijk de bestelling ontvangen hadden bleek dat door een probleem in het depot we zwarte hadden ontvangen in plaats van witte, ook hierop na contact met de klantenservice is er snel en correct gereageerd. We hebben nu onze sokken die super zijn en mochten de foutieve levering ook houden. Heel tevreden over de klantenservice, bedankt shoefresh !
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


22 apr. 2022
Aantal sokken hadden gaten en lange draden op de plek waar het naadloos moet zijn. Het merkje met witte letters dat gestikt is is ook duidelijk voelbaar. Het was een cadeau aan mijn man en die dacht eerst dat het een grap was omdat de slechte sokken ook allemaal bovenop lagen. Maar helaas… Had hoge verwachtingen na de beschrijving op de site maar helaas allemaal teruggezonden. Retourafhandeling lijkt wel heel vriendelijk te gaan.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor shoefresh.eu/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(207)
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
The Service was Excellent , Next Day got delivery and Quality was Excellent.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Op tijd bezorgd, alle afspraken nagekomen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
 
Levering was snel en netjes.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
 
Snelle en juiste levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
 
Goed en snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
 
van Jan V.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2022
Heb mooie en goede Bamboe sokken gekocht. Je hebt 3 types. 1. casual 2. sport 3. work Ik heb SPORT gekocht omdat ik intensief sport en daarom ook meer zweet. Deze sokken van SPORT zijn langer en ook nog dikker. Heel comfortabel en zacht aan mijn voeten. Ideaal. Heerlijk. Heb geen zweet voeten meer en of pijn aan mijn voeten. Dit is een aanrader.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
Bestellen en binnen 3 dagen thuis gestuurd. Sokken zitten altijd heerlijk !!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Snel geleverd. Handige uitleg bij apparaat. Makkelijk in gebruik. Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2022
Vlotte levering, net verpakt en direct bij de producent.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2022
 
Prima service, lekker snel. Goed verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2022
 
goe en juist product en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Super snelle verzending, goed verpakt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 dec. 2022
Goede ondersteuning
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
 
Top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Beoordeling melden