Certificaat voor claravital.nl

No. X902DD0B4D52B6EDA73319E25F7357623
 

Geldig vanaf
01-08-2018
Geldig tot
31-07-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor claravital.nl



Goed

3.99/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 56 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft claravital.nl al 59 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
24-05-2019
De aantrekhulp voor elastische kousen is in goede staat ontvangen en van zeer goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
24-05-2019
Bestelling ontvangen op de gestelde tijd.
Product prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
Ideal betaling mislukte, gebeld naar Clara Vital de heer die mij te woord stond heeft de verzending in orde gemaakt en er een rekening bij gedaan.
Inmiddels produkt (van prima kwaliteit) ontvangen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
07-05-2019
Ik heb de bestelling geannuleerd omdat de levertijd langer werd omdat het product erg veel gevraagd was en daarom even niet op voorraad was.
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
06-05-2019
Wij ontvangen graag een toelichting
3.00
Redelijk

claravital.nl antwoordt: 07-05-2019
Geachte klant, we hebben u een Nachircht gestuurd met het verzoek om uit te leggen waar het over gaat. Met vriendelijke groet ClaraVital

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
05-05-2019
Heel tevreden product kwam sneller dan verwacht Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
30-03-2019
30-04-2019
Nooit levering gekregen. Overgemaakt geld wel netjes teruggekregen.
1.50
Matig

claravital.nl antwoordt: 07-05-2019
beste klant, jouw bestelling is door jou geannuleerd

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
30-04-2019
Ik heb nog nooit zolang op een pakje moeten wachten en het is ook nog rotzooi wat ze opsturen .
1.00
Slecht

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
20-04-2019
29-04-2019
Bestelling kwam veel later op de dag dan was beloofd en heb dus voor voor niets thuis gezeten
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
19-04-2019
26-04-2019
Het was weer supper geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
24-04-2019
Nog steeds niets ontvangen na twee weken
1.00
Slecht

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
23-04-2019
nvt
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
19-04-2019
Nadat ik keurig betaald heb via ideal,heb ik niets ontvangen.
Ik heb diverse keren Claravital op opheldering gevraagd,maar krijg alleen de mededeling opnieuw te bestellen omdat er schijnbaar iets verkeerd gegaan was.
Nadat ik een foto van de betaling heb verstuurd heb ik nu een week later nog steeds geen levering ontvangen.
Wederom een mail verstuurd met een verzoek,geen antwoord???
1.00
Slecht

claravital.nl antwoordt: 23-04-2019
Helaas hebben we tot nu toe geen enkele betaling van u kunnen vinden. Daarom vragen wij u om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Onze excuses voor deze omstandigheden.

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
18-04-2019
Alles naar wens gegaan
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
10-04-2019
Alles goed gegaan
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
09-04-2019
Alles goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
09-04-2019
Super snelle service zeer tevreden met het product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-04-2019
Besteldatum
31-03-2019
07-04-2019
Goed en snelle levering
8
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
04-03-2019
04-04-2019
Nog nooit een levering ontvangen.
Eerst geen goede adressering.
Deze bestelling bericht toch latere levering en na enkele dagen toch niet leverbaar.
1.00
Slecht

claravital.nl antwoordt: 10-04-2019
Geachte klant, volgens het zendingsnummer heeft de ontvanger geweigerd om de zending te accepteren. Neem contact met ons op als we u opnieuw moeten sturen. Het geld is al terugbetaald.

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
24-03-2019
31-03-2019
Snelle levering. Of product bevalt is het nog te vroeg om recensie af te geven.
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-03-2019
Besteldatum
23-03-2019
30-03-2019
Keurig en net op tijd geleverd.ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
26-03-2019
I heb nicks ontvangen.
1.00
Slecht

claravital.nl antwoordt: 27-03-2019
Sehr geehrter Kunde, Sie wurden mehrfach nicht angetroffen, daher ist die Ware nun auf dem Rückweg. Wir werden Sie per Mail kontaktieren, um das weitere Vorgehen abzusprechen. Wir bitten den Ablauf zu entschuldigen.

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
25-03-2019
Snelle levering en een uitstekend product van goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
21-03-2019
Ik ben zeer tevreden over het product wat ik heb ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
10-03-2019
Ze zitten goed, heb nog 2 paar besteld
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
09-03-2019
snel en correct geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
23-02-2019
03-03-2019
alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
01-03-2019
kwaliteit is uitstekend en de service m.b.t. de levering is snel en goed te volgen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
28-02-2019
Levertijd te lang. Blijkt dat de bestelling uit Duitsland komt
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
09-02-2019
Over ons badkamerkrukje zijn wij tevreden De levering is prima uitgevoerd
Dank voor de goeie service
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
08-02-2019
Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf en de producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
07-02-2019
Voor het geld wat ik ervoor betaald heb, had ik toch een steviger product verwacht.
2.00
Matig

claravital.nl antwoordt: 08-02-2019
Geachte Klant, het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent met de product. U bent welkom om het product aan ons te retourneren. We zullen dan de prijs terug. Gebruik alstublieft de link: https://www.claravital.nl/Retourneren Met vriendelijke Groet van ClaraVital

Datum van publicatie
04-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
04-02-2019
alles ging prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-01-2019
Besteldatum
20-01-2019
28-01-2019
Het product voldoet volledig aan mijn verwachting, en zo hoop ik fijn te kunnen wandelen als het glad is, want ja vallen en iets breken is niet fijn.
4.33
Goed

Datum van publicatie
27-01-2019
Besteldatum
20-01-2019
27-01-2019
alles OK
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
14-01-2019
goed product zo op het eerste gezicht. Gemakkelijk te bevestigen en lijkt stevig.
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-12-2018
Besteldatum
22-12-2018
29-12-2018
Snelle, prima levering van goede artikelen
Op de hoogte gehouden van de levering via track en trace DHL.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-12-2018
Besteldatum
19-12-2018
26-12-2018
Goede kwaliteit
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-12-2018
Besteldatum
17-12-2018
24-12-2018
Snelle levering en kwaliteit produkt prima uitstekend voor student om te oefenen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-12-2018
Besteldatum
07-12-2018
21-12-2018
Prima materiaal en goed verpakt
5.00
Uitstekend

claravital.nl

claravital.nl werd op 01-08-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Dieselstr. 2
21423 Winsen (Luhe)
Duitsland
info@claravital.nl
claravital.nl
Winkel-exploitant
ArvoMed GmbH
Dieselstr. 2
21423 Winsen (Luhe)
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Lüneburg HRB 203434
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jan von Troilo
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met claravital.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.