postdrogist.nlReviews

: 3.092Goed

4,05

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 mrt. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
postdrogist.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij postdrogist.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 24 mrt. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
postdrogist.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij postdrogist.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor postdrogist.nl

78 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.092 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


30 jul. 2022
Lage prijzen, althans het product wat ik wilde was zo voordelig dat ik er twee heb besteld. Netjes verzonden, al kwam het niet heel vlot aan. Maar dat ligt aan het verzend bedrijf natuurlijk zodra het de deur uit is. Het product zelf ken ik al en was nergens meer te krijgen, behalve hier en dat voor een topprijs!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 mrt. 2022
I'm still waiting to receive my order 🙄, very very bad 👎 before the service was good,now not I needed the pampers i paid for but I didn't get my order i now have to go out to buy new pampers not good,
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor postdrogist.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
Het werd redelijk snel geleverd en je kon het paket goed volgen. Ook de inhoud was goed. Niets te klagen dus
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Precies wat en wanneer ik het wilde!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022 
Prima service en lekker snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
👍👍👍👍👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jul. 2022
Lage prijzen, althans het product wat ik wilde was zo voordelig dat ik er twee heb besteld. Netjes verzonden, al kwam het niet heel vlot aan. Maar dat ligt aan het verzend bedrijf natuurlijk zodra het de deur uit is. Het product zelf ken ik al en was nergens meer te krijgen, behalve hier en dat voor een topprijs!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 aug. 2022
prima, alleen leverantie was zonder aankondifing een paar dagen later dan aangegeven.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022
Prima bedrijf, snel en volgens afspraak
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022 
Goede services
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 aug. 2022
Bestelling geplaatst en door jullie geannuleerd door foutieve prijs op site. Wat je aanbied voor die prijs moet je ook leveren en fouten gewoon op je nemen en er niet onderuit proberen te komen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022 
van s v.
Niks ontvangen of nog van gehoord inmiddels 2 weken verder.dus benieuwd wanneer t gaat komen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jul. 2022
Goede snelle levering, goed verpakt ik ben zeer tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jul. 2022
Super snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jul. 2022 
Vlotte verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
prijs en levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jul. 2022
Ik heb mijn bestelling nog niet binnen.
Beoordeling melden