Deglasgraveur.nl- Logo - Beoordelingen

Deglasgraveur.nlReviews

: 93Uitstekend

4,90

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 31 mrt. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
Deglasgraveur.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Deglasgraveur.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 31 mrt. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
Deglasgraveur.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Deglasgraveur.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Deglasgraveur.nl

93 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

93 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


3 okt. 2022
Ik had zelf mijn ontwerp samengesteld en de glasgraveur heeft dit prachtig uitgelijnd en gegraveerd. Ik heb de glazen het middelpunt in een cadeaupakket gemaakt. Erg mooi geworden! De levering was ook snel en de glazen waren veilig (met duurzaam materiaal) verpakt.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


19 sep. 2022
Op zich redelijk tevreden met het glas, maar de communicatie verliep niet erg prettig. Jammer.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Deglasgraveur.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Mooi product en snelle goede service. De website zou nog wat kunnen verbeteren op het punt van het zelf samenstellen van een afbeelding om te laten graveren. Zelf even bellen werkt dan het beste.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Goede persoonlijke begeleiding. Bij via de website bestellen zou het graveren ( wst en waar) duidelijker een plek mogen krijgen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Uitstekende kwaliteit, denkt mee over hoe een logo het beste tot zijn recht komt. Aanrader!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Snelle, vriendelijke en excellente service. De Glasgraveur heeft een uniek stuk gemaakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Een vrij snelle goede verzending van jullie kant ! Mooie glas gravure . Wel prijzig !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Snelle service en goede kwaliteit! Blij met het geleverde product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Heel erg tevreden met de bestelling, contact en resultaat!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
mooi uitgevoerd, keurig en veilig verpakt verzonden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Mooi werk, goede communicatie en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Duidelijke communicatie en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Goed en snel contact, mooi gegraveerd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
mooie kwaliteit en snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
Snelle levering, vriendelijke reactie op vragen, en zo op het eerste gezicht goede kwaliteit (glazen nog niet gebruikt). Fijn dat afhalen ook mogelijk is. Zou hier zo weer bestellen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Goede service, goed contact. Bij aanleveren van design krijg je eerst een voorbeeld hoe het eruit ziet voordat de glazen definitief worden gegraveerd, echt top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2022
Onmiddellijk duidelijk maken dat er een trackingcode volgt wanneer het order vertrekt. Voor de rest niets aan te merken!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2022
Heel snel een mail gestuurd over de opmerking die ik had toegevoegd. Super mooi gemaakt en netjes geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Ik heb goede ervaring gehad met dit bedrijf , snelle levering , zal zeker hem aanraden bij andere !!!!
Beoordeling melden