Beoordelingen voor bamigo.com/nl



Uitstekend

4.56/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.334 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft bamigo.com/nl al 4.087 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
19-07-2019
Gewoon goed spul. Duidelijke webshop zonder poespas...
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
simpel goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
Wacht reeds een week of 4 op een bestelling. Tot 2 maal toe meegemaakt dat ik een aanbieding krijg over producten een paar dagen na mijn bestelling. Wacht nu op aanbiedingen voordat ik bestel
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
Prima,voldoen waarvoor ik ze heb besteld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
17-07-2019
Mooie fijne sokken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Beetje jammer was dat we een setje boxershorts miste, en dat daar dan niet werd bij vermeld dat ze niet leverbaar waren
Nu zouden ze met 3 weken weer leverbaar zijn...Dus wachten we daar maar op, voor de rest mooi ondergoed en sokken
4.67
Uitstekend

bamigo.com/nl antwoordt: 19-07-2019
Bedankt voor je beoordeling. Jammer om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Op onze website staan de levertijden vermeld wanneer je de maat selecteert. We hopen dat alles is opgelost. Zo niet, twijfel dan vooral niet om nog contact met ons op te nemen. Groetjes, Bamigo

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
Alles gaat zoals het hoort, klaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
Perfect. Goede producten en goede service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
14-07-2019
Zeer goede kwaliteit en goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
14-07-2019
Rest nog niet van toepassing
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
13-07-2019
Snel geleverd en prachtige kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
13-07-2019
Super kwaliteit t-shirt met een grandioze draagcomfort
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
13-07-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
12-07-2019
Prima product, beetje aan de dure kant. Graag actie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
12-07-2019
niets aan toe te voegen gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
11-07-2019
Mooie producten en zeer snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
11-07-2019
Buitengewoon goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
11-07-2019
Snel besteld en snel geleverd , hier kunnen er nog een hoop bedrijven van leren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
11-07-2019
Heerlijk dragende producten, goed passend en degelijke kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
11-07-2019
Ik wacht al 2 weken op bestelling en geen reactie op mail
1.00
Slecht

bamigo.com/nl antwoordt: 12-07-2019
Hallo, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren! In de mailbox zien we dat er een dag na jouw mail, op 11 juli, contact met je is opgenomen en er gereageerd is op je mail. Hopelijk is alles snel en goed opgelost! Groetjes, Bamigo

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
10-07-2019
Al een paar jaar tevreden gebruiker.
Snelle levering en prima kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
10-07-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
10-07-2019
Kwaliteit van de stof bij lage Bamigo sokken is wel goed maar blijven met het stripje niet zitten dus zakken zij af bij de enkels zodat zij bij het dragen los in de schoen zitten
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
09-07-2019
Mooie en fijne boxer shorts.
Snelle levering...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
08-07-2019
Alles is in goede orde ontvangen en het was er ook snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
08-07-2019
Goed product en snelle levering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
08-07-2019
Geweldig allemaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
21-06-2019
06-07-2019
Alles prima geregeld.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
20-06-2019
05-07-2019
Kleine anklets voor in sportschoenen met een soort kleefstrip op de hiel aangeschaft. Zijn voor mij te laag , gaan (bij mij dus) moeilijk aan en zitten niet prettig.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
20-06-2019
04-07-2019
super snel bezorgd. De gebruikelijke goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
20-06-2019
04-07-2019
De eerste bestelling is niet aangekomen. Klantenservice gebeld, en zonder problemen werd er een nieuwe bestelling gestuurd. Daarna alles goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
19-06-2019
04-07-2019
uitstekend geregeld heel snel prima producten. 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
19-06-2019
03-07-2019
Goede kwaliteit
2.00
Matig

bamigo.com/nl antwoordt: 04-07-2019
Hallo, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is. Mocht dat niet zo zijn, laat het ons dan vooral even weten! Groetjes, Bamigo

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
19-06-2019
03-07-2019
voor mij persoonlijk heerlijke kleding, mijn ervaringen tot nu toe v.w.b. levering en service zijn gewoon goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
18-06-2019
03-07-2019
De bamboe producten zijn wat er wordt beloofd: prettig te dragen. Levering volgt vlot na aankoop en het infosysteem functioneert goed. Allemaal prima dus
Als minder goed beoordeel ik de set-verkoop van twee stuks ondergoed. Er is steeds een kleur bij die ik niet ambieer. Dus koop ik de set maar niet.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
18-06-2019
02-07-2019
Prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
18-06-2019
02-07-2019
alles perfect verlopen en uiterst tevreden over het product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
18-06-2019
02-07-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
16-06-2019
01-07-2019
valt niets aan toe te lichten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
16-06-2019
01-07-2019
goed
5.00
Uitstekend

bamigo.com/nl

Contact
Onze Lieve Vrouwestraat 8
5623PE Eindhoven
Nederland
Tel: 0202611788
info@bamigo.nl
bamigo.com/nl
Winkel-exploitant
Bamigo B.V.
Onze Lieve Vrouwestraat 8
5623PE Eindhoven
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bart Hoorntje
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met bamigo.com/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.