Beoordelingen voor Cheapassbikes.nl



Goed

4.19/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 235 Trusted Shops beoordelingen sinds 31-01-2019.
In totaal heeft Cheapassbikes.nl al 235 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
06-08-2019
Besteldatum
27-07-2019
06-08-2019
.na 2 dagen niets gehoord te hebben .gebeld .order bleek vastgelopen .daarna was de levering na een dag
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
20-07-2019
05-08-2019
We hebben de fiets nu 2 weken en we zijn erg tevreden. Verhouden tussen prijs en kwaliteit van de fiets is goed. Je ziet natuurlijk dat het een tweedehands fiets is, maar kan nog prima een ronde mee. Fiets werd op de afgesproken tijd geleverd. Zadel stond iets te laag, had wat hoger gemogen. Uiteindelijk zelf nog even hoger gezet. Aanrader
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
05-08-2019
Good Service and Delivery. Replaced Bike as first one I received doesnt suit me due to its height and brake system. New bike is quiet good.

Accessories are expensive if you chose from cheapassbikes and I doubt the price paid for secondhand bike due to this is on higher end as well. But the overall quality is acceptable.
3.67
Goed

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
25-07-2019
05-08-2019
Bike was delivered one day late, weird feeling when pedaling and A bad noise comes from the pedal block, something broken already inside
1.67
Matig

Datum van publicatie
04-08-2019
Besteldatum
25-07-2019
04-08-2019
Goed fietsje. Beetje stom dat er niet wordt gemeld dat er sws al een bel op zat. Bespaart me een paar euro

Kreeg sleutel door brievenbus hoewel ik thuis was, en fiets stond niet aan ketting.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-08-2019
Besteldatum
25-07-2019
04-08-2019
Enig minpuntje ,had aangegeven ik 183m lang ben ,zadel en stuur waren niet daarop afgesteld
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
24-07-2019
03-08-2019
Levering zou op vrijdag gedaan worden, na hele dag wachtenen op het eind van de middag een mail dat het maandag werd.
Maandag brief in brievenbus met sleutels, man hard voorbij zien lopen, heeft niet aangebeld en geen fiets te zien. Contact opgenomen en er werd gezegd dat de fiets honderd meter verder was neergezet achter een busje aan een lantaarnpaal, terwijl voor de deur een lantaarnpaal aanwe
2.33
Matig

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
24-07-2019
03-08-2019
Snel, fiets cfm afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
20-07-2019
02-08-2019
goede service, stipte levering, prijs versus kwaliteit klopt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
22-07-2019
02-08-2019
Prima service
4.33
Goed

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
22-07-2019
01-08-2019
Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
22-07-2019
01-08-2019
Fiets is uitmuntend aangeleverd. Nix dan lof
Product valt me enigszins tegen
Piept en kraak
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
22-07-2019
01-08-2019
De fietsen zijn prachtig mijn dochters zijn er blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
30-07-2019
De fiets zelf is uitstekend, maar helaas de levering/service niet. Mijn fiets werd bij een ander huisnummer bezorgd. Toen contact opgenomen maar ik kreeg nauwelijks response, er werd niet echt meegedacht, er werden dingen beloofd die niet waargemaakt werden en daardoor duurde het nog langer. Het heeft uiteindelijk meer dan een week gekost voordat ik men fiets had, nadat hij bezorgd was.
2.33
Matig

Datum van publicatie
30-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
30-07-2019
no-nonsense and quick; I missed some information about when the bike would be delivered to the extent that I almost though to have given money to a fake shop....
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
29-07-2019
Nice attention All perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
28-07-2019
Ik heb contact gehad met het bedrijf over een lage instapfiets met versnellingen omdat ik een onderbeen prothese heb. Deze kon helaas niet geleverd worden. Er is geprobeerd een 'gewone' fiets te leveren met een zo laag mogelijke instap, maar deze voldeed niet voor mij. Alle
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
27-07-2019
Great service and decent bikes for a decent price.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
27-07-2019
Niets te klagen, fiets rijd super
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
26-07-2019
Goede service en kwaliteit van het product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
26-07-2019
Fiets is goed, alleen standaard was kapot bij levering. Gelukkig hele fijne communicatie en wordt spoedig gefixt.
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
26-07-2019
An awesome shop I bought two bikes (the first one turned out to be too small) and they were both delivered very quickly (really handy not having to be home for the delivery) and they're great bikes, especially for the price. There were some minor issues, for example the stand on one of them doesn't work very well but I guess that's to be expected with second-hand bikes. Overall great though
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
25-07-2019
way better value than buying your bike through facebook, where you have to make sure the bike is not stolen and works properly. you could go through that process several times before you find a suitable bike,,,, or just buy it through cheap ass bikes for a fraction more and have it delivered to your door with peace of mind.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
23-07-2019
Goede service en degelijke fiets
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
23-07-2019
zelf niet de gebruiker van de fiets.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
23-07-2019
Snelle levering alleen het zadel was niet hoger gezet terwijl we dat wel hadden gevraagd
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
21-07-2019
Fiets is verroest en lijkt net gestolen Ik heb geen rem aan mijn stuur. Ik heb heel veel spijt dat ik hier een fiets heb gekocht De fiets is niet eens 30 euro waard. De fiets lijkt nergens als op de foto. Helaas voel ik mij bedrogen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
20-07-2019
I was very pleased with your responsiveness to my questions and your service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
20-07-2019
Had erop gehoopt dat ik in één keer een goede fiets had waar ik de komende tijd zonder al te veel gezeik op kon fietsen.
Heb uiteindelijk 2 keer een fiets terug moeten sturen vanwege defecten. De derde fiets lijkt het wél goed te doen.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
19-07-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
21-05-2019
18-07-2019
Na 1.5 maand (dus een halve maand na de officiële garantietermijn) is mijn ketting gebroken. Zo te zien is de ketting überhaupt gerepareerd met een zwak kettingverlengstukje dat eigenlijk alleen voor noodgevallen bedoeld is. Ik heb nog geen contact gehad met de klantenservice, maar ja het is na de garantieperiode dus daar verwacht ik niet veel van. Goedkoop is duurkoop blijkt maar weer...
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
18-07-2019
De fiets was niet geverfd
1.33
Slecht

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
18-07-2019
een hele fijne fiets
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
16-07-2019
Bestellen gaat gemakkelijk en levering is prima.
Fiets zelf is op zich in redelijke staat, maar beide banden waren spiegelglad en versleten. Deze moeten dus eerst vervangen worden voordat ik mijn dochter hierop laat fietsen.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
16-07-2019
Snel bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
16-07-2019
De omafietsen zijn goed afgeleverd, het had fijn geweest als we wisten dat ze ENGELS SPRAKEN Mijn man dacht dat ik ze uit Engeland had gekocht.

1 van de omafietsen de ketting valt er van af, het blijkt dat er geen ketting spanner op zat, dit was zo gefikst.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
15-07-2019
Top service, makkelijk en snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
15-07-2019
Everything worked perfectly
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
15-07-2019
Fiets die ik kocht was toevallig net in de winkel verkocht maar kreeg direct de mogelijkheid voor hetzelfde bedrag een andere fiets te selecteren. Uitstekend en snel gecommuniceerd en goed product geleverd exact naar verwachting.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
15-07-2019
Prima fiets en prima aflevering.
5.00
Uitstekend

Cheapassbikes.nl klantbeoordeling

Cheapassbikes.nl

Voor refurbished tweedehands fietsen vanaf 85 euro

Bij Cheapassbikes.nl verkopen wij tweedehands fietsen. Al onze fietsen zijn volledig refurbished en dus 100% rijklaar. Waarom kiezen voor Cheapassbikes.nl: -Gratis bezorging binnen 1-2 werkdagen -Gratis kettingslot -Betrouwbare fietsen -Duurzaamheid

Contact
Herenweg 64 Unit 7
3602 AR Maarssen
Nederland
klantenservice@cheapassbikes.nl
Cheapassbikes.nl
Winkel-exploitant
Cheapassbikes.nl
Edisonstraat 101
3553BP Utrecht
Nederland
Handelsregister
KvK 65916441
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Diede Brekelmans
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Cheapassbikes.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.